Güncellemeler
+1 yıl
kız kardeşim (11) haftasonları yurttan eve geliyor ve masadaki tüm eşyalarımı alıp fırlatmış masa benim olduğu halde. Bu masa benim ben bile sana böyle bi şey yapmadım dedim senin masan değil diye çığlık attı maymun dedim bana bir şey fırlattı, or0sbu dedim bende. Annem geldi anlamadan dinlemeden Allah uzun ömür versin bu evde o özelliği taşıyan sensin dedi bu gece
Güncellemeler
+1 yıl
babamın ablası var iğrenç biri ben hiç yalan söylemem, annem bağıra bağıra onu söyledi bi de şimdi halan da diyo dünyanın en yalancısı o kız diye ya dürüst insana yalan iftirası yapılmaz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Anne, anne olsaydı evladına beddua küfür etmezdi. Size anne olmayana sizde evlat olmayın, kendinizi ezdirmeyin.
Bence artık annenden şikayetçi olmalısınız.
kanıtım yok telefonda ses kaydı vardı ama telefonumu sakladılar
Şahidiniz?
ne şahidi şahit yok
18 yaş altından küçük müsünüz kaç yaşındasınız?
22 canım
18 altı olsaydınız çok iyi olurdu. Telefonunuzu arayın, belki bulabilirsiniz veya bir arkadaşınızın telefonunu bir kaç saatliğine rica edin.
O yaratıktan kurtul bende de vardı böcek gibi ezdim hayatımdan çıkardım.
nasıl ezdin reis
Bana karşı şiddet gösterdiği bir gün aradım polisi gittim rapor aldım şikayet ettim yargılandı ceza aldı ve hayatımdan çıkardım aç şu an maddi manevi zor durumda geberse bir yudum su dese vermem.
babam polise gidersen vururum dedi
Babanı da şikayet et seni tehdit ediyor devlet sana sahip çıkar.
uğraşamam artık beni vurmasın 56 yaşında o kaybedecek bir şeyi yok. Ve bu ay almanyaya gidecek 5 senelikçalışmaya şikayet edersem gidemez bırakalım gitsin
En azından biri senden uzak olmuş olur.
hepsi uzak olucak benim üni şehirdışında ama hala onların parasıyla durmak istemiyorum Allah başka yerden para göndersin bana hem de çok daha fazla amin
abla seninle konuşmak istiyorum konuşacak kimsem yok bir şeyler sorucam
Olur gülüm
yazdımm.
Ergenlikten çıkınca böyle düşünmezsin merak etme
kıt akıllı mısın? ben çocukken bile olgun olmak zorundaydım anlamazsın
Eminim öyledir en büyük sensin en olgun sensin ufaklık hadi iyi geceler
at gözlüğünü çıkar uyumadan önce.22 yaşım. Ama çocukken de çocuk olamadım. Acı insanı büyütür. Umarım anlamak zorunda kalıp kallmaman Allah'a kalır.
Değil
Zor durum tabi
Öz, üvey?
öz olduğuna dair kanıt çok bulantım olduğunda ben sana hamileyken 4 ay bi şey yiyemedim dedi
Anne kızar, bağırır ama beddua etmez
ve adi köpek felan da demez demi
Bence öz ise bırak desin (bazen yaşasın yeter diyor insan)
yok kanka ben annemden tiksineli yıllar oluyor
Tek çocuk musun
3 kadeşim var.
Onlara da öyle mi
Annen geri kafalı biri mi
evet de ben de kapalı namazlıyım duacı iyi biriyim
Annen seni böyle yetiştirmiş insan evladına hiç beddua eder mi dinci biri böyle yapmaz
aynen kız kardeşim bana bualştığında kızdım diye gelip adi pslik, Allah iki cihanını da karartsın dedi bunu başkası olsa affeder mi sence
Ya öyle laf mı olur psikolojik sorunları mı var çok ağır laflar bunlae
Allah'ım lütfen bu sene bunlarla imtihanım tamamen bitsin amin
Amin canım amin mutlu olman dileğiyle
amin