Eşim 12yıl önce bir kızla aynı yerde çalışmış. 1sene yakın arkadaş olmuşlar. Sonra herkes dagılmış. Yılda 1 2görüşmüşler. Kız bize geldi. şu an boşanmak üzere. Eşimle konuşmasına falan katlanamıyorum ben. Eşime düzenli görüşme istemiyorum dedim. Eşim diyorki, gelene gelme nasıl diyeyim diyor. Baya bagırdım çagırdım. Tamam dedi ama bu eve gene o kız gelirse ne yapayım ben?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Kavga etmeden uyar. Kavga eşini o kadına daha da çok iter.
Kadın neden eşin ile bu kadar yakın başka arkadaşı yok mu? Bir de neden kocasından boşanıyor? Sizin oturduğunuz şehre neden taşınma kararı almış?
Eşinin yalan söylediğini düşünür isen gözlerine bak kaçamak bakışlar bu işte bir işin olduğunun kanıtı olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılKızın ailesi bu şehirde ondan taşınacak. Kocası ilgisiz ondan boşanacak. Zaten 4 yıldır eşimle görüşme falan yok aralarında. Ama kız artık daha sık görüşürüz diyor
En İyi Cevaplar
Pardon da o... pu kocanla ne konuşuyorki başka bekar erkekmi kalmamış bu kabul edilecek birsey değil canım böyle o... lara pabuç bırakma evli adamla konusmucaksin abi benim gözümde o... pudur o kız... ne işi var evli erkekler y... rkmi kalmamış o... puyq bak hele
14 Yorumla
Soran+1 yılAyy dimi. Alt tarafı 12yıl önce aynı markette çalışmışlar. Olay bu
Soran+1 yılEvet evet. Bıdaha arasın ya da yazsın kız. Mesaj atcam kıza.
+1 yılKadınla sakince uygun bir dille konuşabilirsin. Bekar veya evli bi kadının size gelmesi uygun değil sonuçta ve rahatsız oluyosan kadın buna saygı göstermeli.
01 Yorumla
Soran+1 yılBanada sacma gelıyor yas
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kıskanmakta haklısın ama eşininde suçu yok. Arkadaştır sonuçta onunda dediği gibi gelene gelme diyemez. Uygun bir şekilde görüşmelerini sağla eşinin üzerine çok gitmeden. Gerçi çokta sık görüşmüyorlarmış zaten ama sen bilirsin yine de.
02 Yorumla
Soran+1 yılKıza açık açık yazacagım. Ik mık yazarsa engellerım eşimden.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
63Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi tatlım sana hak veriyorum. Bir erkeğin kız arkadaşı olmaması gerekiyor. Ne bileyim ileride aşka falan dönüşüyor. ya da kadın bir iblislik yapıyor. Eğer kadın evine gelirse uyararak evinden gitmesini söyle. Hatta yuvanız için o kadını eşinden uzak tut.
21 Yorumla
Soran+1 yılGelemez evıme. Eşime dedım, o gelırse ben bu evden gıderım dedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılOhooo her şey gözünün önünde mi olması gerekiyor illa? senin hiçbir şeyden haberin yok. ben arkadaşımda misafirlikteyken her yerde sıkıştırıp kaçamak yapıyorum. Uzun süredir aynı yerde çalıştığımız için eşiyle tanıştık.
Evde eşofman giydiğinde mutfakta banyoda girişte falan hep elimi sokup eşofmanın içinden okşuyorum her yerini
kafaları çektiğimizde yatıya kalmam için ısrar etti eşi. sonra o masada sızıp kaldı bende onun yatağında arkadaşımla sabaha kadar çeşitli fantezileri uyguladım.
212 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha iyi de onun kocası 5 senedir başka kadına ev açmış 2. evi gibi kullanıyor. Üstelik o kadın karısını arayıp biz mutluyuz aradan çekil diyor. Sence o adam hak etmiyor mu
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha belki de hissettiklerini kocasının da hissetmesini istemiştir.
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha hayır aşk değil benimki.
seninle bu konuyu baş başa konuşma şansımız var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha anlatmak istediklerim var burada kendimi tam ifade edemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha kapalı
Cevap sahibi+1 yıl@Behavaha evet
+1 yıl1. Kızın omzunu yaslayacağı kız arkadaşı yok mu da size yapıştı kaldı a. mk
2. Senin kocan ne diye bu kadar yakınına alıyor. Bunu irdele. Bu bir sorun
3. Sen de erkek getir. G. ötünü yırtarsa hemen boşan. Demek ki seninki de pis düşünceler içinde oradan bilir.
22 Yorumla
Soran+1 yılYanı bu kız erkeklerle samımı olmayı sevıyor. Zaten eve gelırse biter dedım eşime. Kac gündür kıyamet koptu. Bakalım kız arasın yazsın kıza söyleyecegım
- +1 yıl
Bu yüzden kıyamet mi kopuyor. Hayırdır ya? Eşinin olayı ne senin?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKabul etme kızda pislik yakın samimi hala düşüncesiz, eşinde mesafa koysun, sende gelince eşine sarıl öp sonra laf sok arada biri yok mu erkekler ile samımi illa oluyorsun, hemde evli, birini mi bulamıyorsun kız arkadaşın yokmu, Altan Altan açık laf sok, izin verme çok samimi olmanı istemiyorum birini bul de
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGit açık açık onla konuş kimse mi kalmadı evli adamla samimi olmak ne arkadaşın mı yok böylesin diyemi arkadaş değiller istemiyorum git de
Bunu çözecek olan eşiniz ve sizde haklısınız. Bağırıp çağırmayın ama durumu açık net anlatın. Zamanla ailelerin bozulduğunu. İnsanların hata yapabileceğini vs. Böyle bir şey olmamalı sakince sebepleri ile anlatın serim.
00 YorumlaKesinlikle sert tepki gösterin ben olsam bende kesinlikle kaldiramazdım çok kıskancımdır. Aynı şekilde benim erkek arkadaşım olsa o gelse böyle bu şekilde eve sen napardin diye sor.. seni kıskanmam suç mu kendini benim yerime koy de. Boyle devam ederse giderim de korkut yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılOoo kıyametler koptu. Bakalım ararsa açmayacak. Bıdaha ararsa kıza söyleyecegım
esının yolu yol degıl o masumda dusunse kız masum degıl hıcbır yakınlıgı ozel arkadaslıgı olmayan kan bagı olmayan gercek samımı arkadası olmayan evlı bır erkegın evıne gelmekde ne sen varsın evde ayrıca sen o kızı daha onceden tanımıyosun cıkıp bırlıkte vakıt gecırmedınız sımdı ne alaka kocanla hasna fısnalar olur demedı deme bosarım senı de tavrını koy gerekırse aılesıne sıkayet etmekle korkut
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo ailesine nıye şikayet edeyım. İkisini de rezil ederım. Gelemez evıme bıdaha. Bakalım gelmek istesın yazcam mesaj
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Bir akşam kocan ewe geldiğinde güzel seksi siyah bir jartiyer ve kırmızı dekolteli bir elbise giy ve kocani öyle karşıla derim ha birde etkileyici güzel bir parfüm kullanmayı unutma emin ol tüm sorunlar çözülecek 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılE sende erkek arkadaşını getir o zaman ne saçma bir şey yaa arasa açmasıj mesajına döbmesin bu kadar basiitt. siz getirseniz belki evde kıyaöet kopardı Allah aşkına alttan almayın şu erkekleri bi yerleri kalkmasın yaaa
11 Yorumla
Soran+1 yılOoo kıyametler koptu evde. Ararsa açmayacak kötü olur
Bende çok yuklesilirdim çok kızar tepkilenirdim haklısın. Otur sakın şekilde adam akıllı konuş.. İçime sinmiyor doğru bulmuyorum de nazik dille uyar olmadı kesinkes tavrını koy.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılEvli adamın yakın kız arkadası mı olur ya meyin kafası bu
04 Yorumla
Soran+1 yılAyy evet. Kız gene gelmek istıyor.
- +1 yıl
Ben olsam boşanırim ikiside elimde kalır cinnet falan geçiririm heralde evli adamın ne arkadaşı
Soran+1 yılZaten kızla konuştuğunu yakalayayım ikisinide rezil ederim herkese
- +1 yıl
Bence kıza değil eşine tepki goster ben olsam bosanırim bile ikiside elimde kalır madem niye evleniyor adama bak
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılAlma eve kızla konuş eminim ki o kişi çok tehlikeli
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
+1 yılKaldırma zaten. İstemiyorum de konuyu kapattr aksi halde zaten başka şekilde seni aldatiyordur bosan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGerekirse diyecek, Öyle laçkalık mı olur, İyi o zaman sen de elin adamını getir eve "Gelene gelme mi diyeyim" de, Ne ala memleket, Biraz empati empati
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen șuan bekarım ama evli olsam ne işi var elin karısının benim evimde
Soran+1 yılAyyy evet. Helee bir o kadının telefonunu acsın agzına edecegım. Zaten bakıyorum uygulamadan. O kadın gene gelmek ısteyecek ama. Bende reddecegim
Aile & Toplum konusunda 383 cevap paylaştı. Size yemin ediyorum aldatır sizi. eve getirmesin, ve hiç görüşmesin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen kıza hıc guvenmıyorum. Bakalım şu an tetikteyim
+1 yılSimdi ikinizde haklisinz ya Bi tayfa gelir bos kıskançlık yapma der ama cok ii anliyorum Elde olan bisey degil buu
00 Yorumla
+1 yılgelene gelme nasıl diyeyim derken?
çat kapı mı geldi?01 Yorumla
Soran+1 yılHayır aradı gelmek ıstedı. Eşim bana gelsın mı dedı. Ben tamam dedım. Ama ben boşanacagını, buraya taşınacagını bilmiyordum. Kız bizim semte taşınmak istıyor
+1 yılBoştan yere kuruntu yapıyorsun kızı gözün mü kesmedi yoksa
05 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı düşün. Biz evlıyız. Ve kızı eve götürürken yol daraldı, kız halaa eşimin yanında yürüyor. Ben kaldırıma geçtim
- +1 yıl
O zaman kocan eşim rahatsız oluyor görüşmek istemiyorum diyecek bunu diyemiyorsa sende yakın bir erkek arkadaşınla görüş
Soran+1 yılEşime şey dedim. Kız mesaj atar ya da yazarsa ben yazcam dedim.
- +1 yıl
Ya sen nasıl konuşacaksın peki eşin bunu kabul edecek mi hem
Soran+1 yılEdecek tabi
+1 yılUygun bir dille kadına söyleyebilirsin veya söyleyemiyorsanda geleceği zaman müsait değiliz, evde yokuz , işimiz var da diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılNe demek ya esim rahatsz oluyor diyebilir ve bu gayet normal dogal bir sey ben derdim
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşimin agzından yazayım olmazsa ya da kendı agzımdan
- +1 yıl
Hayır kadına kendin bile diye bilirsin sonuçta kimse eşinin bir hem cinsi ile samimi olmasını istemez
Soran+1 yılKim isterki yani. Eminim kız bozulur ama umrumda degil
- +1 yıl
Yuvani yikacagina morali bozulsun dusunceli biri olsa zaten haddini bilir
+1 yıldirek kendin soyle kiza. ben bu durumdan rahatsizim anlayis gostermeni istiyorum de
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet evet bıdaha görüşmek istesin söyleyecegım
Haklısınız ama abartılı tepkiler verip haksız duruma düşmeyin derim.
10 YorumlaEğer evi yasaklarsan, işte o zaman dışarda buluşurlar, sen olmayacaksın o zaman
10 YorumlaAnlayışlı ol biraz ileride şeninde başına gelebilir
15 Yorumla- +1 yıl
Başına gelorse ex ine mi takilsin buda 😅
- +1 yıl
@Lessismore_ ex değil ki dost kardeş
- +1 yıl
Kardeş kız sende dost olmalarından mi cekiniyor
- +1 yıl
@Lessismore_ kendine güvemi yok
- +1 yıl
Tost olmalarını istememesi bence normal kendine güvenle nasıl bagdastirdin memure 🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılooo bir de boşanma aşamasındaymış. Tamam işte kocanın aradığı bir göz eline geçti iki göz.
Tamamen haklısın kadını evine sokma ayrıca kocanın onunla görüşmemesi için çabala
00 Yorumla
+1 yılKocana istemediğini söyle bir daha gelmek istediğinde eşim istemiyor desin
00 Yorumla
+1 yılHaklısın sen evde olmayınca ne yaparlar Allah bilir yaniii
00 Yorumla
+1 yılkocanla o kadın için huzurunu bozma kocana güven
00 Yorumla
+1 yılkadının yanlış bir davranışı yoksa abartıyorsun gibi geldi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin o kadınla görüşmesi yanlış istemiyorum gelmesin alakanı kes de
00 Yorumla açıkca eşine rahatsızlıgını belirt. ona göre hala devam ediyorsa kulağını çek yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan yakın arkadaşıyla çok samimiyse aralarında bişey var ozaman eve kadar geldiğine göre
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIstemitorum seni birdaha ne evime gelmeni nede esimle konuşmanı de direkt
11 Yorumla
Soran+1 yılBırdaha arasın yazsın söyleyecegım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin zamanında bunların arasında bir şey olmuş çünkü kadınla erkek öyle yakın arkadaş olamaz belli ki ikiside evlense bu ilişki devam ediyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKocanla tartışma bu sefer senden soğuyunca ona sohbet etmeye gider sonra bir bakmışlar öpüşüp yatağa girmişler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bir kadın tehlike seziyorsa o işte heran kıvılcım çakabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılİçim almadı kızı
Gizli Üye(25-29)+1 yıleşin mesafe koymalı mesajlarına cevap vermesin numarasını silsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırak eve gelsin başka yerde görüşmesinler de 😬
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYakın arkadaş ayaklarını bıraksınlar bence karşı cinsle bir insan yakın arkadaş asla olamaz
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede yani
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılYhau manyakmısın bunun için kavga edilirmi?
İnsanın arkadaşı olamaz mı
06 Yorumla- +1 yıl
Yakın arkadaş diyor eve geldi diyor herşeyin bi sınırı vardır olmucak diye bişi yokkkk olabilirrr
- +1 yıl
@senaçakr4838 hastasınız siz. Benimde taa çocukluktan kız arkadaşlarım gelir bize ne olmuş?
- +1 yıl
Sen karın rahatsa napak çok havaya bakma da mazallah sende gidersin hastalıkla ne ilgisi var bu arada görüşlerin tamamına bakmanı istiyorum senden değişimi yok
- +1 yıl
@senaçakr4838 karım ya da ben rahat değiliz. Birbirimize güveniyoruz ki evlendik.. Nyse siz birbirinizi boğmaya devam edin ne diyim
- +1 yıl
Pujahsah boğmak? Senin gibi bi düşünce bi yerde yok He öyle insana rahat derler demek ki eşinin yakın bi erkek arkadaşı olsa eve bile soksa hiç kafana takılmıcak pes sizin gibiler nasık yaşıyo😂
- +1 yıl
@senaçakr4838 mutlu huzurlu, sapıtmadan.. Size tımarhanelik hayatınızda mutluluklar
+1 yılKocandan habersiz tenha bir ye de sessizce sıkıştır kadını kocamla görüşmeni istemiyorum de. Sonra bak bakalım firtına nerden esiyor seni kolundan kim tutuyor ona göre bir yol çiz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızla konusacaksın. Rahatsız oluyorum lutfen vs. Vs.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen o kıza bir erkek arkadaş ayarla yoksa kocan elden gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinle değilde kadınla uygun ve sakin bir dile konuş
00 YorumlaKocanı kızla beraber gönder ya bitir gel ya da gelme de
00 YorumlaSende eşine deki benim erkek arkadaşım gelecek dersin kısasa kısas
00 YorumlaSende eskiden tanıdığın bir erkek arkadaşını çağır eve ozaman anlar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocan yıllarca s2miş kızı. Bugün destek olacak tabi. Anlayışlı ol
00 Yorumla
+1 yılEşimin kız arkadaşı olamaz. Net.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesınlıkle yanı. Benden önce olsada ben varken olamazzz
+1 yılBu dertteni uyumadin sen şimdi
02 Yorumla
Soran+1 yılUyumadım ve gelene gelmemi diyeyim diyor.
- +1 yıl
Kizalimliysa sen kocana dikkatet
Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı. Yakın arkadaşı yesinler asdasssd
00 Yorumla
+1 yılEve gelmeyebilir ama dışarda buluşabilirler
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. tehlikeli bir durum
00 Yorumla
+1 yılbişeyler olmuştur emin ol
00 Yorumla
+1 yılGit saçını başını yol sende
00 YorumlaUygun bir dille kıza anlat rahatsız olduğunu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılozaman sende yakin bir arkadas bul 😉😉😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapıyorsun biraz rahat bıraksan yakınlaşma bile olabilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılffm olarak deneyimleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı bir durum. Bu kadar yakın olmamalılar.
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocamın yakın kız arkadaşı olmasını kaldıramıyorum. Ne yapayım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler