Geçmişte birçok insan yaşamiş ve ölmüş bu yüzden kendimi değersiz hissediyorum?

Aynı zamanda şuana kadarki en gelişmiş çağda yaşadığımız için mutluyum da. Ama değersiz de hissediyorum çünkü o kadar çok insan acı çekmiş Allah onları duymuş yardım etmiş yeri gelince de. Allah benim gibi birisine neden küçücük sorunlarında yardım etsin ki diyorum içimden. Bizim 10 katımız kadar dertleri olan insanlar yaşamiş. Kimisi feci ölmüş kimisi çok acı çekmiş Allah onlara yardım etti hem. Ama benim acım ne kadar büyük olursa olsun ne kadar büyük depresyonda olursam olayım tarihte benden daha ağırını yaşamıs insan vardur illaki. Ben bile dayanamıyorum ama benden kötüsünü yaşayanlar olduğuna eminim. Zorluklar atlatan nice saygı duyacağımız insanlar yaşamiş yaşamak için mücadele etmişler fakat şuanda birer ölüler. Tüm o emeklerinin boşa gitmesi felan beni değersiz hissetiriyor. Çünkü bende yaşamak için mücadele ruhu yok. İntihar için cesaret de yok 😟😟

Güncellemeler
+1 yıl
Hani değersiz hissedip dünyaya katkım yok diye ölmek istersin ya
Olsa da ölmek istersin hatta.
Ama canının acıması ile ne kadar değerli olduğunu anlarsın... Of of bu ikilemde gidip gelmek beni ağlatıyor. Çok değerli ama aşırı değersiz oluşumuz kafamı bi hayli karıştırıyor. Bu ağlamak ve üzülmek için yeterli bir sebep bence.
Güncellemeler
+1 yıl
Yani evet öleceğiz sonuçta emek de veriyosun hayata yani.
Geçmişte birçok insan yaşamiş ve ölmüş bu yüzden kendimi değersiz hissediyorum?