Güncellemeler
+1 yıl
Allahım gerçekten lüksünü iyisini ver bana amin
yurt yaşantıya uygun bir yer değil benim bir koltuğum mutfağım olmalı. Küçücük odada 3 kişi yaşamak zor.2 yıl yurtta kaldım artık 22 yaşındayım apart istiyorum babam çalışırsan gelir vururum dedi zaten 56 yaşında o ölecek yaşa gelmiiş kaybedecek bir şeyi yok. Apartta kalmak istiyorum diye oraya 3 erkek mi atacakmış dedi ya ben yaşlarımı kaybetmek istemiyorum 25e kadar genç kızım zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
babanın yanağından öpim kızım. başka bişey demiyorum.
Farklı şehir ise bi ev arkadaşı bul çalışırsın bi. Şekilde de yani öyle bi durum olmaz mı
açıklamayı okudun mu?
Evet okudum nerden haberleri olacak onu diyorum
bu yaza kadar kaldığım diyanetin yurduna yerleştirirlerse yurttan ayrıldığımda mesaj atılır
Diyanet yurduna gidip memnun olan birini görmedim, evet onların öyle bi durumu var maalesef çok kötü ya, nerde okuyorsun sen?
antalya. Tam fakir yurdu antalyadaki daracık
Özel yurt falan olsa peki ona da okey vermiyor mu sizinkiler
özel yurt sylık 4k falan
O paraya da ev daha makul diyanet yurdu ne kadar, çok katı kurallar vardı en son arkadaşın anlattığına göre ailesi ile falan da görüştü hatta ama yine orada kalması için direttiler hep çocuğa yazık ya
kötü ya ne mutfak var ne koltuk kalan öğrencilerden bir tek ben mi dayanamıyorum koltuksuz mutfaksız yaşamaya
Yok hiç biri dayanamıyor ama genel olarak seslerinide çıkarmıyorlar çıkarsalar faydası yok duyulmuyor
bizim kızlar demedi ya koltuk yok falan diye
Ee işte
demedi diyorum yani bu bundan rahatsız olan benim gibi
Simdiden kavgaya girme once yurda cikarsin sonra da eve
yok kanka eve çıkacak paara mı veriyolar çalışırsan da öldürürüm dedi hem ben bir yıldır bu yaza kadar yurtta kaldım zaten
Kimi kimi meden öldürüyor bunlar nasil tehtitler böyle... Ailen insan degil hayvan resmen
iğrenç babam erkek değil kenidni bi şey yapmak için elinin altında beni bulmuş yalan atıyor öyle
Baba degil yaratık resmen. Manyak herif yaa
evet ben bunları ezik oldukları için yaptıklarını düşünüyorum ezik olduğu için her gün bir insana hakaretler ederek beslenmeye çalışacak
Neyse sinirlenme biraz sularına git. Ilk başta fazla kasma zaten oraya gittikten sonra kendi kafana göre düzenini değiştirirsin.
nasıl değiştiricem çalıştığını duyarsam gelir vururum diyo
Sen bakma ona güya gözünü korkutmaya çalışıyor simdiden.
Ee git Bi ise çalış sktr rt aileni
İspatlarsan kendini yardımcı olabilirim
napıcaksın ki istanbullu
Yardım iste
sen nesin ki reis paran yetiyor mu sana
Neyse sana iyilik yaramıyor. Bişey demesim. farzet
hayır öyle demedim yani zenginsen olur yoksa seni zorlamak istemem
Gerek kalması
Gerek kalmadi
ya saf mısın sen beni yanlış anladın ben paran sana yetiyor da artıyorsa öyle olur yoksa seni zor duruma sokmam istemem demek istedim iyilik yapmak istemiyorsan anlarım
Sana iyilik yapmak istemiyorum
git ya baştan demeseydin o zaman bir kızı incitmek günah