Bunu kapatıp yeni üyelik alıyorum: SymrnaCity
Bu da linki:
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/symrnacity
Bu da ilk sorum:
Sevgilim Olduğunu Unutup Başkasıyla Çıkarsam? ↗
Beklerim; teşekkür ederim.
:)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bakış açısına göre değişebilir. Kimisi "herşeydir" diyebilir. Ancak şu an ki açıma göre ben "bir şeydir" diyorum. Mesela kadın kainat değildir. Kocaman bir boşluk, devasa gök cisimleri, karanlıklar vesaire. Ve bu devasa sistemin bir kenarında hayat barındıran bir güneş sistemi var. Ama kadın bu güneş sistemi de değil; çok sıcak bir güneş, çok soğuk, çok sıcak gezegenler, zehirli atmosferler... Bir de mavi bir gezegen var; dünya! Hayat dolu, renk dolu, çeşitlilik dolu, bolluk dolu... İşte kadın geriye kalan tüm her şey değil bu mavi gezegendir.
Kainat bir krallıktır. Güneş sistemi bu krallığın tacıdır. Dünya ise bu tacın en kıymetli pırlantasıdır! İşte o pırlanta kadındır; kısacası kadın pırlantadır.
Nazım ALTINTAŞ
iZMiRCiTY
kizlarsoruyor
(Benzer veya farklı formatlarda 1, 2, 3 diye devam etmek istiyorum. Her açıdan beğenilerinizi, olumlu ve olumsuz yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Okuyanlara bir kere hem okuyup hem de etkileşimde bulunanlara iki kere teşekkür ediyorum. :) )
benim için kadın demek tek bir kelimenin bile yazmadı kağıt dır kadın demek ormandaki bütün ağaçların var olusu demektir kadın dünya olmaz dünya bomboş siyah bir gezegen olur benim için var ya da yok olusu dur son durağım dır son kalp dir
doğrudur
Kadın nedir? Hmm guzel soru. Ama cevapları hiçte güzel olmayacak. Kadın arkanı toplayan yemeğini pişirendir. Kadın her türlü ihtiyaçlarını görendir. Kadın canın sıkıldığında döverek sıkıntını giderdiğindir. Çocuk istediğinde sana doğuracak kişidir. Annendir bacındır karındır kızındır. Kadın senden ayrıldığında adını çıkardığın ya da öldürdüğün ya da vücudundan herhangi bir yerine zarar verdiğindir. Kısacası kadın herşeydir. Ama en önemlisi bunlari yapan insan oğlunu doğurandır.
Kadın demek tüm dişil taraflarımız demektir
Beslemek dişildir
Doğurganlk dişildr
Anaç sevecen yönlerimiz dişildir
Kadın demek narin taraflarımıza dokunmaktr
Çekinmeden Ağlayabilmek duygusallk bunlar hep kadını bütünleyen şeyler
Çiçak
Cevap
3Cevap
Felsefi ve ilginç bir bakış açısı. Bana sorarsan kadın nedir bilmem ama, kadın olmak başlı başına derttir, yüktür, sorumluluktur.
Çok güzel yazmışsınız yüreğinize sağlık kadın bence hayattır
Rica ederim
Benim için kadın vefakarliktir fedakarliktir birde dağılanı toparlama arsuzunun sahibidir..
Kadın görmesine bilene hayatı mutlu edecek , renk kattıracak bir varlıktır.
kadin eskiden sihirli bir tarlaydı, sevgi ektiysen aşk biçerdin mutluluk ektiysen huzur biçerdin sadakat ektiysen teslimiyet biçerdin. -şimdi ne ekersen ek önemsiz o tohum büyümez çünkü tarlayi otopark yaptilar, kim giriyor kim cikiyor belli değil.
Bunu bi düşünen sensin sanırım çevrene dikkat etmeni öneririm 😂 iyi günler
nedir bu sena'lardan cektigimiz ya🤢
İyi yapmış kim naptıysa oh😂
Laf bulamayınca söylenir aslında cpapxoamdm
polemik sevmedigimizdendir belki de
onu geçte sorularina goruslerine baktim tam tarif ettigim kadin tipisin cevrene dikkat et diyor bide jdjdjdjshshs otoban olmussun kanks
Ayyy çen ağlama sanada bakan olur ağlama çen😂
Bu arada otoban?😁 canım baya var tek kişi hakkında soru soruyorum 50 kişi depil
sjsjdja ah ulan ah o gidicek baskasi gelecek baskasi gidicek oteki gelecek otopark lafim cuk diye oturuyor. xjxjdjsj
Amcki ileriyi görme gibi bi özelliğin var heralde seni siksler akıllanmazsın bu kafayla
laf bulamayinca bu soylenir jdjsisid
Sen harbi malmışsın valla bak laf bulamayınca derken en azından senşn gibi konuşmuyorum az önceki gibi
djdjdjdj kudur
Kudurdum şu an biliyon mı tamam tamam sensin He😂 randomu bari düzgün at rezil köpek
nasil kudurdu bak salyalari akiyor jdjsjsd
Kadın annedir kadın eştir kadın emektir kadın sevilesi canlıdır erkeksiz kadın kadınsız erkek bir hiçtir
Kadın bir denizdir bence isteyeni eğlendiren içinde güzellikleri barındıran dışardan mavi içine girince karanlık...
Güzel benzetme bunun bide erkek versiyonu gelsin 🥰🥰🥰
kadın her şey ben seni doğurabilirim sen beni asla...
Kafana yazik
Kadın annedir herseyden once, varliktir, herseydir.
Emektir, yorulmaktır, haktır, sevgidir, sadakattir, nefestir.
Kadın bir okyanustur
Bence kadın nefestir. Kadın olmadan yaşam olmaz. Ne demiş Neşet ertaş kadın insan bizler ise insanoğlu...
Aynen
Konuşacak çok şey var yazacak hiçbir şey yok
Nasıl anlatayım ki
Kadin=bagyann
Bu ne demekti şimdi
hoşuma gitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?