Aile & Toplum Nerelisiniz tahmin edeyim mi KS? Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı tahmin perilerim geldiii :d 🧚♀️🧚♀️ Güncellemeler+1 yıl Müneccim miyim neyim ben :d Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/w0DTBlCB9ko Nerelisiniz tahmin edeyim mi KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tahmin edebilirsin 0 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Ankara u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet doğru
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı. Hadi yap ablağ dogru bilirsen ödül falan var mı boşuna tahmin etme 0 0 Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Olur dinliyorsum. 1 4 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İst🧚♀️ Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Bilemedin Mardin olacaktı. Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Yalan söyleme Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Neden yalan söyleyeyim. Mardinliyim arkadaş bu konuda bi insan neden yalan söyler ki 😂 Yorumla
ıssızadam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Hiç keyfim yok ama et bakalım 1 11 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Canterbury. d Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Af buyur Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Ahahah Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Gurban bura nerededir Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İngiltere de güzel bir kent ismi söyledim kafanı dinlersin reis Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Kanka İngiltere hayalim var zaten yakında gidiyorum veteriner hekim olarak Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Hadi inşallah gitmişken uğra dediğim yerede😅😂 Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Belki senin için orada yaşarım güzel Bi yerse Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Sen git daha güzel şehir isimleri de veririz sana sıkıntı yok dmxşöfsj Yorumla ıssızadam000 +1 yıl İnşallah dua et gideyim çok ihtiyaç var orada Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Amin knk umarım gidersin Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Et bakayım 1 6 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbul 🧚♀️ Yorumla Boavistaa +1 yıl Maalesef Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Ben yanılmam sen yalancısın :dd Yorumla Boavistaa +1 yıl He he :D Hem yalancı hem yanılgan çıktın 🙄 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Bana bak belalıyım ben :d doğru konuş Yorumla Boavistaa +1 yıl Tatlı bela mısın :D Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl evet et 1 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Engara Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl yesss Yorumla
Minikbalkız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Olur et 1 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbul 🧚♀️ Yorumla Minikbalkız +1 yıl Doğru Yorumla
beyza880 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl E et bakalım 1 3 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Kocaeli 🧚♀️🧚♀️ Yorumla beyza880 +1 yıl Google time mdmdmdmd Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl DJDHDHDHDHDHDJ Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Akıt gelsin bro 1 3 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Sudan :d🧚♀️🧚♀️ Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Yok Bangladeş Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Uganda demediğime şükret :d Yorumla
Hatitler Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl okey? 1 5 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Almanyaa Yorumla Hatitler +1 yıl yuh Yorumla Hatitler +1 yıl ne Almanyası ya bayburt ;-; Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Ahahahah Yorumla Hatitler +1 yıl hani abla tamam azıcık yakın olr türkiye içinde olur sen direk ana vatanı bırak harfleri bile benzemeyenle koydun JASFDLKSDJF Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 8 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbul🧚♀️ Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Değilim ne yazık ki Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Karadenizli misin knk Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Ne yazık ki evet Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Anladım pp ye bakınca dhshshshsj Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl 😔😔😔😔😭😭😭 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Gül gibi bölge Yorumla CappuccinoGibiyiim +1 yıl Berbat. Ben Ege'ciyim Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Nereli olduğumu Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏 0 1 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Texas 🧚♀️ Yorumla
okuyankim Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Sen İstanbuldasın, belii oldu. Hangi semt? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ilk ben edecem bulgar göçmenisin dimi 1 4 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Nope Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ok it's your turn Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbullusun 🧚♀️🧚♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl urfalıyak ezelden :D Yorumla
merveleregidenberk Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl edebilirsin 1 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Alamancılara böyle bir hizmet sunamıyorum maalesef :dd 🌵 Yorumla merveleregidenberk +1 yıl 🥲kaktus seni ama dikenlisinden Yorumla
handecan07 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tahminle bakalım 1 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl San Diego :d 🧚♀️ Yorumla handecan07 +1 yıl 😂😂😂😂😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. olur 0 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbul 🧚♀️ Yorumla thecutewitch +1 yıl hayır Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur 0 6 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Van 🧚♀️ Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Nope Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl @whereismymindamk bingolluyuz biz Yorumla 1a9y0ç3a +1 yıl Akrabayiz asiret Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Aşiret en sevdiğimm dmxşöfsj Yorumla whereismymindamk +1 yıl ceneme asireti Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Et hadi 0 3 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Abazaland Yorumla Tolga2021 +1 yıl Saçmalama lütfen Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Amerika da güzel bir şehir Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Et bakalım 0 3 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Konstantinopolis 🙃🙃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Bu kadar sıkıldığını tahmin etmemiştim 😂 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl 😢😢👀 Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Dene şansını 0 8 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İstanbul 🧚♀️ Yorumla DeathXIII +1 yıl Yaklaştın. Sana bir ip ucu. İstanbul'a komşu bir şehir Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Kocaeli Yorumla DeathXIII +1 yıl Avrupa yakasında Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Tekirdağ Yorumla DeathXIII +1 yıl Aferin sezgilerin ne kadar da güçlü 🤣🤣🤣🤣 wow 🤯 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Ahahahah biliyorum 🙃🙃🧚♀️ Yorumla DeathXIII +1 yıl Tahmin gücüne hayran kaldım 🤣🤣 Yorumla
ByMusty007 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Et Bakalım :) 0 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Los angeles reiss Yorumla ByMusty007 +1 yıl Güzel Şehir Ama Oralıda Olmak İsterdim :) Ama Değil :) Yorumla
TuƝiȿș Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Olur 0 8 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Adana Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Hayır Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl İst? Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Hayır. Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Benim tahminlerim doğrudur sen yalancısın :d Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Haklısınız efendim hatta ikiside doğruydu. Hem istanbulluyum hem adanalıyım jsjsjs. Hayatta yapacağım son şey bir kadınla inatlaşmak. Siz ne diyosanız öyledir. Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl tenkss Yorumla TuƝiȿș +1 yıl Havalara bak bide tenks diyo. Hshdjd. Yanlıştı hepsi kayseriliyim Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Et hadii 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Et bakalım 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 618 cevap paylaştı. hadi et bakalım 0 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı. et bakim 0 0 Yorumla
veysel12028insg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Abazaland. Yorumla veysel12028insg +1 yıl Doğru Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Et ama imkansiz 😂 0 15 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Edememissin baksana bisey yazmamissin 😂 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Susss elimde kalırsın bak :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bababa sen benim elimde kalmada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl YerimSeni Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Hsbhdndvdhdjjdjdgd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Puhahaha 😂😂 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Çıksana bi gizliden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cikdim 😃 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Tanımıyorum 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun degil ki gelsene bi sen Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Yok gelmem :d Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye yiycem mi seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Korkucak bisey yok inan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercekden ayip ettin simdi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gicik Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakiyim 0 2 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Gizli üyesin neyin tahminini edebilirim 😶 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın sorry Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Et bakalım:) 0 5 Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Abazaland. 🧚♀️🧚♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir yer mi var Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Evet Meksika da hoş bir şehir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen seviyorsun demek :) Yorumla Kendinegöre000 +1 yıl Öyle diyorlar reisss ben bilemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Tahmin edebilirsin
Ankara
Evet doğru
Hadi yap ablağ dogru bilirsen ödül falan var mı boşuna tahmin etme
Olur dinliyorsum.
İst🧚♀️
Bilemedin Mardin olacaktı.
Yalan söyleme
Neden yalan söyleyeyim. Mardinliyim arkadaş bu konuda bi insan neden yalan söyler ki 😂
Hiç keyfim yok ama et bakalım
Canterbury. d
Af buyur
Ahahah
Gurban bura nerededir
İngiltere de güzel bir kent ismi söyledim kafanı dinlersin reis
Kanka İngiltere hayalim var zaten yakında gidiyorum veteriner hekim olarak
Hadi inşallah gitmişken uğra dediğim yerede😅😂
Belki senin için orada yaşarım güzel Bi yerse
Sen git daha güzel şehir isimleri de veririz sana sıkıntı yok dmxşöfsj
İnşallah dua et gideyim çok ihtiyaç var orada
Amin knk umarım gidersin
Et bakayım
İstanbul 🧚♀️
Maalesef
Ben yanılmam sen yalancısın :dd
He he :D Hem yalancı hem yanılgan çıktın 🙄
Bana bak belalıyım ben :d doğru konuş
Tatlı bela mısın :D
evet et
Engara
yesss
Olur et
İstanbul 🧚♀️
Doğru
E et bakalım
Kocaeli 🧚♀️🧚♀️
Google time mdmdmdmd
DJDHDHDHDHDHDJ
Akıt gelsin bro
Sudan :d🧚♀️🧚♀️
Yok Bangladeş
Uganda demediğime şükret :d
okey?
Almanyaa
yuh
ne Almanyası ya bayburt ;-;
Ahahahah
hani abla tamam azıcık yakın olr türkiye içinde olur sen direk ana vatanı bırak harfleri bile benzemeyenle koydun JASFDLKSDJF
Et bakalım
İstanbul🧚♀️
Değilim ne yazık ki
Karadenizli misin knk
Ne yazık ki evet
Anladım pp ye bakınca dhshshshsj
😔😔😔😔😭😭😭
Gül gibi bölge
Berbat. Ben Ege'ciyim
Nereli olduğumu Tahmin Eder Misin? Rica Etsem 🙏
Texas 🧚♀️
Et bakalım
bilirsen sana kolye hediye
Sen İstanbuldasın, belii oldu. Hangi semt?
Dogru bilemezsin
I m wait for U
ilk ben edecem bulgar göçmenisin dimi
Nope
ok it's your turn
İstanbullusun 🧚♀️🧚♀️
urfalıyak ezelden :D
Ulan sen bil bende kesmezsem :))
edebilirsin
Alamancılara böyle bir hizmet sunamıyorum maalesef :dd 🌵
🥲kaktus seni ama dikenlisinden
Tahminle bakalım
San Diego :d 🧚♀️
😂😂😂😂😂
olur
İstanbul 🧚♀️
hayır
Olur
Van 🧚♀️
Nope
@whereismymindamk bingolluyuz biz
Akrabayiz asiret
Aşiret en sevdiğimm dmxşöfsj
ceneme asireti
Et hadi
Abazaland
Saçmalama lütfen
Amerika da güzel bir şehir
Et bakalım
Konstantinopolis 🙃🙃
Bu kadar sıkıldığını tahmin etmemiştim 😂
😢😢👀
Dene şansını
İstanbul 🧚♀️
Yaklaştın. Sana bir ip ucu. İstanbul'a komşu bir şehir
Kocaeli
Avrupa yakasında
Tekirdağ
Aferin sezgilerin ne kadar da güçlü 🤣🤣🤣🤣 wow 🤯
Ahahahah biliyorum 🙃🙃🧚♀️
Tahmin gücüne hayran kaldım 🤣🤣
Et Bakalım :)
Los angeles reiss
Güzel Şehir Ama Oralıda Olmak İsterdim :) Ama Değil :)
Olur
Adana
Hayır
İst?
Hayır.
Benim tahminlerim doğrudur sen yalancısın :d
Haklısınız efendim hatta ikiside doğruydu. Hem istanbulluyum hem adanalıyım jsjsjs. Hayatta yapacağım son şey bir kadınla inatlaşmak. Siz ne diyosanız öyledir.
tenkss
Havalara bak bide tenks diyo. Hshdjd. Yanlıştı hepsi kayseriliyim
Et hadii
edemeyeceğine eminim
Et bakalım.
Smyle
Et bakalım
@ bakalım.
Et bakalım
Hadi bakalım et
Et bakalım
hadi et bakalım