Astroloji & Burçlar Sizin burcunuzu tahmin edeyim mi KS? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor abuk sabuk tahminler işte hshssjwj Güncellemeler+1 yıl harikayım bilemiyorum shhadhwys Sizin burcunuzu tahmin edeyim mi KS? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. olur et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç
Buketciğiniz4001 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 91% Yay +1 yıl Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak Yorumla Buketciğiniz4001 Yay +1 yıl Nooooo Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Tagliatelles Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Koç +1 yıl Olur 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İkizler Yorumla Tagliatelles Koç +1 yıl Değil Yorumla Buketciğiniz4001 Yay +1 yıl Koç Yorumla Tagliatelles Koç +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl afferim Yorumla
Reelsmena Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% Akrep +1 yıl Et bakalim 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Aslan Yorumla Reelsmena Akrep +1 yıl Akrep😏 Yorumla Soran +1 yıl Doğru bilmişim baş harfini kızma shahshs Yorumla
mamibeyygeliyor Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Ettt 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Terazi Yorumla
leonidasss01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 74% Aslan +1 yıl Et bakalımmmm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Boğa Yorumla leonidasss01 Aslan +1 yıl Aslan 🦁 Yorumla Soran +1 yıl hangi gün doğdun bende aslan Yorumla leonidasss01 Aslan +1 yıl 15 Ağustos bro Yorumla
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% Terazi +1 yıl yeps olar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yay Yorumla
nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% Başak +1 yıl Etet 0 10 Yorumla Soran +1 yıl oğlakk Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Harikasın göremiyorsun da Yorumla Soran +1 yıl çıtlat ucundan Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Ben diyeyim b Yorumla Soran +1 yıl Balık Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl En azından ilk harfi bildin sdkfndkj Yorumla Soran +1 yıl boğa öküz mü at mi inek mi Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Kısırlaştırılmış boğaya öküz denir Yorumla Soran +1 yıl son kararım tırtıldan olan kelebek Yorumla nedenromeodeğilimben Başak +1 yıl Yaklaştın uğur böceği Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Akrep +1 yıl Et bakalım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Koç Yorumla GhostlyKisses Akrep +1 yıl Akrep görünmüyor mu sjdjf Yorumla Soran +1 yıl dikkat etmedim ki knk😂 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 474 cevap paylaştı. Olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak Yorumla öğrenimelemanı Koç +1 yıl Bilemedin Yorumla Soran +1 yıl ney hocam burcunuz Yorumla öğrenimelemanı Koç +1 yıl Boğa Yorumla
whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% Aslan +1 yıl ettt 0 14 Yorumla Soran +1 yıl akrep Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl niye akrep Yorumla Soran +1 yıl olum kafadan salladım ya :d Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl boyle is mi olur canim ya Yorumla Soran +1 yıl abuk sabuk dedim aşk olsun Yorumla 1a9y0ç3a Koç +1 yıl Hangi ayda doğdun canim Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl @1a9y0ç3a allah belani versin canim Yorumla 1a9y0ç3a Koç +1 yıl Niye canim Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl @1a9y0ç3a kotan doldu canim Yorumla 1a9y0ç3a Koç +1 yıl Sukurler oslun canim Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl @1a9y0ç3a bitti canim yazma bana artik 😇😉 Yorumla 1a9y0ç3a Koç +1 yıl Aramam sormam Bursa'ya yalvarsan bile Allah'a 😇😇😇 Yorumla 1a9y0ç3a Koç +1 yıl Birdaha *😇😇 Yorumla whereismymindamk Aslan +1 yıl @1a9y0ç3a bursaya 😇😇 Yorumla
min-seo Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Etttt 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kova Yorumla min-seo Koç +1 yıl Koç Yorumla Soran +1 yıl Tühhh Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% Yengeç +1 yıl et çok zor djsjdjje 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç dhshxhsjd Yorumla mervelerdeeyizzz Yengeç +1 yıl nasıl bildin çok zor olmalı shshsd Yorumla Soran +1 yıl zekiyim diyorum kızım shshs Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Akrep +1 yıl Et😄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl terazi Yorumla khaixx Akrep +1 yıl Akrep😄 Yorumla Soran +1 yıl Tüh be Yorumla
Kendinegöre000 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% Başak +1 yıl Et bakiyim :d 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Aslan :d Yorumla Kendinegöre000 Başak +1 yıl Waoww :d Yorumla BilinmeyenÜnsüz Balık +1 yıl At burcu 😏😎 Yorumla Soran +1 yıl habaoqmshahusjss Yorumla
blackk-mann Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 40% Terazi +1 yıl Buyur et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Akrep Yorumla blackk-mann Terazi +1 yıl Terazi Yorumla
glamourgoal Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% Akrep +1 yıl Et.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl İkizler Yorumla glamourgoal Akrep +1 yıl Akrep Yorumla Soran +1 yıl bu da mı gol değil Yorumla glamourgoal Akrep +1 yıl 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl 🤧🤧😂 Yorumla Soran +1 yıl Yalandan doğru bildin desene 😂 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 Boğa +1 yıl Et bakalım 😄 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kova Yorumla 35ksk96 Boğa +1 yıl Boğa boğa görmüyo musun boğanın kafasını 😂 Yorumla Soran +1 yıl bajansjahsjsjd subliminal mesajın harika Yorumla 35ksk96 Boğa +1 yıl Niye kimse de bi şey dememiş bu konu hakkında 😂 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sizi dinliyorum. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 Aslan +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 608 cevap paylaştı. Et.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslan Yorumla
aduuketciciki Takip Et Xper 5 Yaş: 126 Koç +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Akrep Yorumla aduuketciciki Koç +1 yıl Valla doğru sallama analiz mi , gözlemci analiz mi Yorumla Soran +1 yıl kanka çoğunu bilemedim ki mk shhasjwjs Yorumla aduuketciciki Koç +1 yıl O zaman vay mk Yorumla
benbirrrdeliyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Yengeç +1 yıl Buyur söyle 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Balık Yorumla benbirrrdeliyimm Yengeç +1 yıl Yengeç kdjdnd Yorumla Soran +1 yıl ağlicam Yorumla benbirrrdeliyimm Yengeç +1 yıl Kanka sallamasyon zor iş Yorumla Soran +1 yıl evet farkındayım 🤧😂 Yorumla benbirrrdeliyimm Yengeç +1 yıl Jajsns Yorumla
slmbenpelinsu Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Boğa +1 yıl Ettt 0 1 Yorumla slmbenpelinsu Boğa +1 yıl Nickimin altında burcum yazıyormuş ya dggddssf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olur et
Yengeç
Et bakalım
Oğlak
Nooooo
Tamam
Olur
İkizler
Değil