Yanı kadın ve erkekler iç içe olmayacak. Bu şekilde ne taciz olur ne aldatma erkek ve kadınlar birbirini görmediği icin. Herkes elindeki ile yetinecek
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yok daha neler. Bunun yerine çocuklara daha ahlaklı davranmayı öğretsek mesela? Daha medeni olmaz mı..
Kokten çözmez. Aldatma yine olur. Çünkü insan nefsini dinliyor
Bir şeyi ne kadar sakınırsan ona olan istek doğru orantılı olarak artar. Çözümü bu değil kesinlikle.
Turkiyede kizlar tipsiz ve abaza. Şikayetlerinin sebebi çirkin adamların taciz etmesi.
Aynısını yakisikli bi erkek yapsa hoşlarına gider istedikleri de bu zaten
@Vitolo erkeklerin eli işte gözü oynasta demiyor da kızlar tipsiz abaza şikayetçi diyor.
Insan önce kendini daha sonra haddini bilmeli.
Türklerdeki sıkıntı tam olarak bu. Kedisine bakmadan etrafa çamur atma derdinde millet.
Bizden adam olmadı, olmaz da.
Erkeğin gözü oynaşta olmasa nerden bulacan erkeği? Kızlarin işine geliyor bu. Erkekler bana yürüsün beni tatmin etsin. İlgi göstersin egomu doyursun. Ben de beğendiğim erkeği içlerinden kavun karpuz seçer gibi seçiyim. İstedikleri bu. Hazırcı beleşçiler..
Bi de istemiyormuş gibi şikayet etmeleriniz yok mu. Beni benden alıyor 🤣
@Vitolo erkeklerin kendini bu şekilde kandırdığını bilmiyordum. Hadi kızlar öyle diyelim. Erkeklerin buna atlama sebebi nedir tam olarak? Arz varsa telepte var. Kızları bu hale getiren kim? Yine kızlar mı? Biz dünyada tek başımıza çalıp oynuyoruz erkekler de aha bak benim için yapıyor diyor he 😂
Ahahahajsjsjs madem tek suçlu kadınlar erkekler de kendi işine baksın? Bu da sizin işinize geliyor işte.
Erkeklerin de dünya benim etrafımda dönüyor düşüncesi beni benden alıyor 😂
Boşuna kasma. Erkekler sizi hiç iplemese kizlar abazaliktan birbirini s*kmeye kalkar. Neyseki erkekler adım atıyor falan , yangininizi söndürecek birini bulabiliyorsunuz. Yoksa bütün ipliğiniz pazara çıkardı. Gerçi şu an her şeyiniz meydanda. Kadın eti hiç olmadığı kadar ucuz ve değersiz artık.
Yani kısaca sene 2022 ve siz bitmişsiniz.
Evlenmeden 50 tane erkeğin karısı oluyorlar. Sevgili ayağına. Artık beni de etkiledi bu durum. Bi kadına bakınca ne görür oldum biliyo musun.
5 para etmez bir et parçası. Fazlası değil.
Bunu da siz yaptınız
@Vitolo allah sizlerden razı olsun (!).
Ben diyorum ki. Kadın geliyorsa erkeğe erkek adım atmak zorunda mı? Her koyun kendi bacağından asılır. Evet kadınlar değerini düşürdü, evet materyalist düzende yaşıyoruz bedenler satılıyor, evet objeleştirildi. Burada erkeğin hiç suçu yok mu? Bunu bir kadının tek başına yapıyor olması ne kadar mantıklı ve mümkün?
Akıl sahibi olan, kendini üst düzey varlık olarak gören veya görmek isteyen bir "erkek" ; böyle bir şeyi nasıl savunur?
Cahiliye devrinin şekil değiştirmiş halini yaşıyoruz desem az değil.
Insan insanlıktan çıktı. Kadın erkek ayırtetmeksizin doyumsuz. Manevi değerler kurumaya yüz tuttu. Ama lafımın her zaman arkasındayım. Bunu yapan tek bir cinsiyet değil. Bunu sadece kadına indirgemek en az kadınlar kadar suçlu. Kendini aklamak, temize çıkarmak ile ne konu kapanıyor ne de olay çözülüyor.
Herkes kendi işine değil, herkes kendi içine baksın.
Iyi günler.
Benim içim temiz kendimden eminim. Esas siz kendinizi sorgulayın. Hatta daha da açıyım 2 yüzlülüğünüzü sorgulayın.
Disarda en "normal" diye gördüğüm kadının içinden neredeyse p*rno yıldızı çıkıyor. Bu en normal görünen kadın. Düzgün üsturuplu giyinenlerden.
Bunun bi de yırtılmış olanı var. Daha oraları düşünmek bile istemiyorum. Akla hayale sığmayacak pislikler var içlerinde.
Esas şaşırtan nasıl bu kadar normal göründüğünüz. Oscarlik oyunculuk 👍😎
Kaç tane yüzünüz var tespit edemiyorum artık 🤣
@Vitolo etraf zaten benim kalbim temizlerle dolu. Kendiniz diyorsunuz usturuplu giyinenlerin bilmem nerede barindigini. Siz usturuplu giyinen kadınlara inanmıyorsanız biz neden sizin gibi "benim kalbim temiz" diyenlere inanalım siz bunu sorguladınız mı hiç?
Kızların ilkim sensin yalanı ile erkeklerin seni seviyorum yalanı ölümüne kapışır.
Zihninizde kadınları aşağılık olarak dondurmussunuz, demek istediğim hiçbir şeyi anlamıyorsunuz bile.
Kadınları savunmuyorum dikkat ederseniz. Ortada bir yanlış, ters giden bir şey varsa; ki var, bunun sebebi iki uçlu diyorum.
Herhangi bir kadına sorsan o da ben suçluyum demez elbette siz de haklısınız.
Erdem sahibi olanlar ancak kendini sorgulamayı bilir. Bu özelliği de bu devirde hiçbir insanda beklemiyorum. Beklersem bu da benim ayıbım olsun.
Siz ortadaki suçun yegane sebebi olarak gördüğünüz kadınların oynadığı p*rno görüntüleri izlemeye devam edin.
Nasılsa izlemekte, sallamakta (her anlamda) bedava.
Ben oyunculuğa kızıyorum biz anlaşamadık.
Kadın 15 dk önce oral seks çekip gelmiş "erkekler çok abaza yeaaaa" diyor.
Diğerinin üstünden 50 erkek geçmiş anal, oral, oral seks ne ararsan var. O kız kalkmış diyor ki
"Erkeklerin aklı fikri bel altında"
Ulan senin aklın fikrin NERDE !
Bu nasıl bi karaktersizlik, nasıl bir yavuşaklik ki kendi hiçbir şey yapmamış gibi bu kadar arsızca şerefsizce konuşuyor. Bunu söylerken de içinden sinsi sinsi gülüyordur eminim.
Bu hareketler beni çıldırtıyor
Günümüzde boyle Bi ortam olursa lez ve gay oranları fazlasıyla artar. ☺️
Oran artmaz. Zaten karı kıza doyan gay oluyo. Bu şekilde kârı kıza duymayacağı icin oran az olur
Tam tersi karı kız olmayınca etrafında sokacak başka yer arıyorlar
Olursa da kadına taciz olmaz aldatma olmaz en azindan