Aylık bin TL verip, çalışmak istedim diye beni döven babam ve 22 yaşında çürüyen bir hayatım var. Ne yapacağım?

her gün saatlerce küfür hakaret eder sebep yokken. Bence bu insanlar dışarıda ezildikleri için evde masum bir insan bulup emek istiyorlar ondan beni çalışmaya göndermiiyor. Bunlarla her şey kötü bunaltıcı, önümüzdeki ay üni açılacak kalacak yer bile ayarlaamadı pslik yapıyor kyk yurdundan başka bi yerde kalamazsın diye ama oralarda brnim hayatım çürüyor öyle yaşamak olmaz.6500 maaşlı iş bulmuştum çalıştığım yerde, okul açılana kadar 9 bin tlm olacaktı ne güzel yerlerde kalırdım bunun beni evde tutma amacı sadece küfür hakret etmek eziyetten zevk almak değil mi

Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi bu adamın nasıl parasını alıcan verdiği 3 kuruş zaten de
Güncellemeler
+1 yıl
sağolun güzel arkadaşlar sizi seviyorum <3 ben bu kadar güçlüyüm ki Allah ban bunu yükledi, ve ben o geceki titremelerimden hiçbir şeye odaklananamamdan sonra yani o gece travma geçirmişim ve duygusuzlaştım. Hiç adam da umrumda değil
Aylık bin TL verip, çalışmak istedim diye beni döven babam ve 22 yaşında çürüyen bir hayatım var. Ne yapacağım?