Bence ilk önce bizim bize bakış açımızın değişmesi, birbirimizden ve geldiğimiz yerden nefret etmekten vaz geçip, bizi küçümsemeyi bırakıp, bu kapsayıcılıkta eğitimi düzeltmemiz gerekir.

İdare evet ama insanlar olarak bizler degismeliyiz
Yalan, uckagit, cikarcilik bizde de var siyasette de vaAvrupaya imreniyorum adamlar ne kadar şeffaf. Basbakanlari uyuşturucu testi yaptırıp, cebinden parasını ödüyor. Bizimkiler kayıra kayıra doymadilar. Gorus ne olursa olsun kadrolara hakkı olan gelmeli. Cok hak geçiyor çok.
Eğitim düzelir ama esas önemli sorun toplumsal abtallik. O nasıl düzelecek?
Dünyadaki bütün suçların (günahların) temelinde hırsızlık vardır. Farklı gibi görünen suçlar (günahlar) da hırsızlığın türevleridir.
Abtal toplumlarda insanlar hatalarını iyice içsellestirip normal gibi görmeye başlıyorlar (örnek: Çalıyor ama çalışıyor. Benim memurum işini bilir. Sanki diğerleri de çalmıyor mu? ... vs )
Farkındalık ta olmayınca sorunlar içinden çıkılamaz bir hal alıyor.
Ahlâktir. Biz toplum olarak dindar fakat ahlâksız bir toplumuz. Is ahlakimiz yok. Patron işçiyi, işçi işini es geçmek için yırtınıyor. Devleti dolandırmak için aklımız çalışıyor. Bunların düzelmesi için ahlâklı olmaya ihtiyacımız var.
yönetimin değişmesi lazım acilen.
terör bakıyorum. şimdilerde ne söylense teröre girer
Cevap
8Cevap
Ekonomi
Adalet sistemi düzeltilsin , bide yönetim artık değişsin yeter başkaları gelsin artık, birazda onlar yesin 🤣
Artık her şey bitti.
Ne ülke kaldı ortada, ne devlet.
İnsanlarımızın dürüst olması lazım acilen sadece kendini değil herkesi düşünmek şart
Diğer ülkelerle çıkar dahilinde de olsa bir ilişki kur artık be Türkiye.. O kadar ciddiye alınmıyoruz ki.. Uslan artık..
İslamiyet ve Türk olmayana kimlik yerine sadece belli haklara ait kimlik verilmeli
Adalet sistemi herseyin başı, hukuksuzluk düzeltilmeli ama bu insan yapısı ile ımkansiz.
Adalet, eğitim ve sığınmacı ülkesi olmaktan hemen çıkmak
halkımızda çalışma isteği olmalı dürüstlük olmalı yoksa işimiz zor
no brain peoplelar ihraç edilmeli
Gericilik Yobazlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?