Bunaldım artık. Rabbim hariç bazı şeylere inancımı yitirdim. En başta birinin beni karşılıksız çıkarsız sevebilmesini mesela. Bu mk parası var ya abi bu mk parası her kapıyı açıyor bu illet. En başında özgürlüğü getiriyor sana. Arkadaş desen en iyisi o olur, aşk, huzur ne ararsan.
Evden işe işten eve döngülü bı hayatım var. Yaşım geçtikçe artık yaşamı sorguluyorum neden yaşıyorum diye. Çivisi çıkık bu dünyada bana bide "ne zaman evleniceksin" diye soruyorlar
Lan kiminle evlenicem mkkk böyle hayatın.
Görücü usulü bana kapalı ve dürüst dedikleri kız bile açılmış. Bide üstüne artı evde ailevi sorunlarla mücadele ediyorum. Her gün evdekilerin kedi köpek gibi tantanasını çekiyorum. Ne yapicam agaa? Bı suç işledim sanki cezasını böyle bir hayatla çekiyorum
Evden işe işten eve döngülü bı hayatım var. Yaşım geçtikçe artık yaşamı sorguluyorum neden yaşıyorum diye. Çivisi çıkık bu dünyada bana bide "ne zaman evleniceksin" diye soruyorlar
Lan kiminle evlenicem mkkk böyle hayatın.
Görücü usulü bana kapalı ve dürüst dedikleri kız bile açılmış. Bide üstüne artı evde ailevi sorunlarla mücadele ediyorum. Her gün evdekilerin kedi köpek gibi tantanasını çekiyorum. Ne yapicam agaa? Bı suç işledim sanki cezasını böyle bir hayatla çekiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Skeen varken sevene sıra gelir mi gahpeler;)))?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer