Fabrikada özel güvenlik olduğum için anca tütün içebiliyom tekele para yetmiyo😄

Fabrikada özel güvenlik olduğum için anca tütün içebiliyom tekele para yetmiyo😄
Günlük içtiğim sigara miktarını azalttığım oldu ama param yetmediği için tütün alıp içmedim hiç. Bir dinem sırf keyif için özel tütünler alıp sarma sigara içmiştim sadece...
Ben de tekel tütünü içiyorum. Bi paket sigaraya 35 TL verecek kadar enayi değilim. Neticede hepsi zehir. Bu zıkkımı ya hiç içmeyeceksin ya da ucuz içeceksin
Cevap
13Cevap
Günde 4 adet içtiğim için parlement içiyorum 5 günde bi paket alıyorum ayda 180 tl bana koymuyor parlement oejinal night blue içiyorum
Peki ya hiç içmemeyi düşündünüz mü?
Ne idi belirsiz, tütün diye satılan otu içince de hem paranız hem canınız gidiyor.
Hiç düşmedim. Ne buluyorsunuz anlamıyorum. 🙄
Tekel tütünü deniyor ondan içiyorum. İnce olandan. Parasından değil paketler boş geliyor bu iyi
Tekel Camel tütünü ile selender makaron sarıp içiyorum. Eşim paketini alıyor. Hiç fark yok. Benimkilerden çarpıyor arada. 😀
burada sanatkar dışı seni içi beni yakar demek istemiş. ben tabaka kullanıyorum reis camel tütün sarıyorum
ah be kanka içim eridi okuyunca. keşke bir karton alsaydım sana şundan
şükür hala paketteyiz:) 100 lira olsa da paket alırım
İmrendim😄
Niye be lksnşdmasd
Ot ottur ya. Cinsi markasini napcan icebiliyorsab yapistir gitsin 🖖
bırakmayı dene en güzeli
tütün iyiyse yemişim tekeli :D
Valla kilosu 450 tl bunun kaliteli olandan içiyorum filtre ve makinede var sarıyorum evde akşamları 🤣
fiyatını bilmem de mantıklı zaten aynı tütün sayılır ne gerek var etikete boş yere para vermeye
Hiç içmedim ama zorda kalsam icerdim
Hangi fabrika
İçmem
çok pahalandı ya
İçemem ben onu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?