Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
Günaydın benim örümcek fobim var :D aslında böcekleri ve hayvanları çok sevsem de örümceklere dokunamıyorum bir türlü ya da aynı odadayken uyuyamıyorum hiç bir şekilde beni rahatsız ediyor ama yine de çok seviyorum hatta bir ara tarantula beslemek bile istiyordum ama bulamadım bu ülkede bir de çok zor bakımı falan ayrıca canlı yem atmak gerekiyormuş sanırım. bunun dışında bir de kapalı alan yani çok dar mekanlarda fobim olabiliyor.
Her sene denize ilk gittiğimde girerken bi korkuyorum acaba köpek balığı olabilir mi diye. Çünkü yaşadığım yerin karşısında bir söylentiye göre 4 metrelik bir köpek balığı yaşıyormuş. Hani diyorum 2km mesafe en fazla gelmesi uzun sürmez. Ama o endişeyi yenince bi daha sıkıntı olmuyor. Geçen gün de Kızıldeniz de birine saldırdı haberlerde çıktı. Şimdi bintık fazla tırstım
Yükseklik. Aşırı korkuyorum. Geçenlerde bizim çatıyı ustalar yapıyordu. Dördüncü kata çıktım. Hiç sorun yok. Aşağı bir baktım, aman aman! 😂 Hareket edemedim. Ustalarla konuştum vs. Dedim, ben gideyim. Gideceğim ama gidemiyorum. 🤣 Dedim, hem yüksekten korkuyorum inemeyeceğim. Tuttum kolundan ustanın da, öyle indim. Acayip korkuyorum.
Karanlık var bir de bir keresinde bir kafenin mekanın dışındaki lavabosunda 30 dk falan kilitli kalmıştım uzak olunca kimse de duymadı o gün bugündür kapalı alanda kalamam