Aile & Toplum Bugün hava nasıl İstanbul'da? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor evdeyim şu an çok güzel de esiyor ama dışarı çıksam tavuk soteye dönüşür müyüm? 🙄 Güncellemeler+1 yıl yine klasik İstanbul vakası: biri yağmurlu diyor biri aşırı sıcak diyor 😂😂😂 Bugün hava nasıl İstanbul'da? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
anonimbiri29 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şu an bende ayni şeyi bilmek istiyordum iyi ki sormuşsun 😄 0 6 Yorumla Soran +1 yıl cevapları aldık, İstanbul'da hem yağmur hem sıcak hem güneş hem aman çıkma dışarı yanarsın havası varmış 😂😂😂 Yorumla anonimbiri29 +1 yıl En iyisi güzel bir duş alip kahveni eline alıp guzel bi film açıp oturmak akşam serinliğinde de çıkıp takilicaksin Yorumla Soran +1 yıl benim ev aydosun dibinde. koskocaman balkonum var hava da çok güzel. hep balkondayz genelde ama ara sıra gezmek de lazm dışarda tabana kuvvet Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Valla bu sıcakta da gezilmiyor direk serin Bi yere oturucaksın arkadaşınla dedikodunu yapicaksin anca yürünmez aksi takdirde 😄 balkonuna bayıldım Yorumla Soran +1 yıl sorma en büyük keyfimiz bu aralar ailece😀 Yorumla anonimbiri29 +1 yıl Date'e çıkmak istersen yinede eşlik edebilirim 😄 Yorumla
Slutsk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Makyaj yapma risk alma derim. Sıcaktan suratından tahin helvası alabilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl makyaj sevmem. Yorumla Slutsk +1 yıl Super aşkım 😘 Yorumla
Zodiacmı Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Çok güzel bir hava var hava kapalı sert yağmur olasılığı yüksek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nasıl ya. biri sıcka diyor bir kapalı diyor Yorumla Zodiacmı +1 yıl Bölgeseldir şu an Sultangazi de hava baya sert Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Hava bugün de sıcak. Pek gezilecek bir hava yok. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hadi ya ☹️ Yorumla cann22 +1 yıl Evet maalesef. Sabah bazı yerlere biraz yağmur yağmış ama şu an bunaltıcı bir hava var yine Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. hava yağmurlu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl nerde ya 🙄 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Sel götürmüş istanbulu.. Sen nerede yaşıyorsun O. o Yorumla Soran +1 yıl anadolu yakasndaym baya güneşli bura, siz nerdesnz asıl Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Haberlerde gördüm. Bugun yağacakmış ozaman sanırım yanlış bir yeri İstanbul sandım.Kafam karıştı. Yorumla Soran +1 yıl haha 😀 baika şehirdesin o zaman Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl www.hurriyet.com.tr/.../son-dakika-istanbul-ve-ankara-dahil-cok-sayida-kentte-saganak-alarmi-pes-pese-uyarilar-42115810 Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Bu haberi okurmusun ben mı yanılıyorum anlamadım :D Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl Haber ;Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu. Yorumla Soran +1 yıl oralar İstanbul'da değil ya 😂😂😂😂 esenyurt beylikdüzü avrupa yakasanın dış ilçeleri. olabilir sabah yağmıştır belki oralara ki bölgesel olarak da değişyor zaten hava. Yorumla Bey_NeLmiLeL +1 yıl bebeğe 30 km uzaklıkta ya çok uzak değil :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Özledim istanbulu 0 10 Yorumla Soran +1 yıl özlenecek bir hali kalmadı. her yer arap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Normalde İstanbul dayım. orada görev yapıyorum şu an izindeyim memlekette. Köydeyim o sebeple sıkıldım biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anadolu yakası sultanbeyli. Arkadaşla konuşmuştum çok sıcak değil demişti bilemiyorum Yorumla Soran +1 yıl köy mü ☹️☹️☹️☹️ ah köyüm olsa da birkaç günlük gitsem. of of bir buzağ seversin, bir ördek kovalarsn ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 3 haftadır burdayım bir süre sonra sıkılıyor insan Yorumla Soran +1 yıl temiz hava, sakinlik ve hayvanlar varsa emin ol yerinde olmayı çok isterdim şu an. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir tane inek var hatvan olarak o kadar. Ama temiz havaya diyecek yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Siz neresindesiniz İstanbul un Yorumla Soran +1 yıl Kartaldayım Aydos tarafnda. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oralar da çok güzel. Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı. Evde yap onu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Şu an bende ayni şeyi bilmek istiyordum iyi ki sormuşsun 😄
cevapları aldık, İstanbul'da hem yağmur hem sıcak hem güneş hem aman çıkma dışarı yanarsın havası varmış 😂😂😂
En iyisi güzel bir duş alip kahveni eline alıp guzel bi film açıp oturmak akşam serinliğinde de çıkıp takilicaksin
benim ev aydosun dibinde. koskocaman balkonum var hava da çok güzel. hep balkondayz genelde ama ara sıra gezmek de lazm dışarda tabana kuvvet
Valla bu sıcakta da gezilmiyor direk serin Bi yere oturucaksın arkadaşınla dedikodunu yapicaksin anca yürünmez aksi takdirde 😄 balkonuna bayıldım
sorma en büyük keyfimiz bu aralar ailece😀
Date'e çıkmak istersen yinede eşlik edebilirim 😄
Makyaj yapma risk alma derim. Sıcaktan suratından tahin helvası alabilir
makyaj sevmem.
Super aşkım 😘
Çok güzel bir hava var hava kapalı sert yağmur olasılığı yüksek
nasıl ya. biri sıcka diyor bir kapalı diyor
Bölgeseldir şu an Sultangazi de hava baya sert
Hava bugün de sıcak. Pek gezilecek bir hava yok.
hadi ya ☹️
Evet maalesef. Sabah bazı yerlere biraz yağmur yağmış ama şu an bunaltıcı bir hava var yine
hava yağmurlu
nerde ya 🙄
Sel götürmüş istanbulu.. Sen nerede yaşıyorsun O. o
anadolu yakasndaym baya güneşli bura, siz nerdesnz asıl
Haberlerde gördüm. Bugun yağacakmış ozaman sanırım yanlış bir yeri İstanbul sandım.
Kafam karıştı.
haha 😀 baika şehirdesin o zaman
www.hurriyet.com.tr/.../son-dakika-istanbul-ve-ankara-dahil-cok-sayida-kentte-saganak-alarmi-pes-pese-uyarilar-42115810
Bu haberi okurmusun ben mı yanılıyorum anlamadım :D
Haber ;
Esenyurt-Beylikdüzü çevresinde etkili olan sağanak yağış kanalizasyon ve su tahliye kanallarının patlamasına neden oldu.
oralar İstanbul'da değil ya 😂😂😂😂 esenyurt beylikdüzü avrupa yakasanın dış ilçeleri. olabilir sabah yağmıştır belki oralara ki bölgesel olarak da değişyor zaten hava.
bebeğe 30 km uzaklıkta ya çok uzak değil :D
Çok sicak
Özledim istanbulu
özlenecek bir hali kalmadı. her yer arap
Normalde İstanbul dayım. orada görev yapıyorum şu an izindeyim memlekette. Köydeyim o sebeple sıkıldım biraz
Anadolu yakası sultanbeyli. Arkadaşla konuşmuştum çok sıcak değil demişti bilemiyorum
köy mü ☹️☹️☹️☹️ ah köyüm olsa da birkaç günlük gitsem. of of bir buzağ seversin, bir ördek kovalarsn ☹️
3 haftadır burdayım bir süre sonra sıkılıyor insan
temiz hava, sakinlik ve hayvanlar varsa emin ol yerinde olmayı çok isterdim şu an.
Bir tane inek var hatvan olarak o kadar. Ama temiz havaya diyecek yok
Siz neresindesiniz İstanbul un
Kartaldayım Aydos tarafnda.
Oralar da çok güzel.
Evde yap onu