Aile & Toplum Bu nasıl hava İstanbul🌧️ya☹️? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bunalıyorum sıkılıyorum yeter. yaz gelsin. Sizin oralarda nasıl havalar ve de ayrıca bu havada nerede ne yapıyorsnz? Güncellemeler+1 yıl yaknda depresyona girecem Güncellemeler+1 yıl kartal pendik sınırlarndaym. herhalde farketmiyor her yeri yağışlıdır. Bu nasıl hava İstanbul🌧️ya☹️? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Snowflakee0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Böyle karanlık, bozuk havalar olunca içim kararıyor 1 5 Yorumla Soran +1 yıl çıldıracam yaknda ben de ☹️ Yorumla kgnctn +1 yıl Abartıyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl sana hava yine kgn. biz daha düzgün güzel hava görmedik siz denize giryorsnz Yorumla Soran +1 yıl sana hava yine hoş Yorumla kgnctn +1 yıl olur mu hiç burada da kapalı ama Antalya nınnbiraz farkı olsun ben birazcık bronz bile oldum😎 Yorumla
Yengediyin Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sorma İzmir'de tüm gün yağmur yağdı bi ara dolu bile yağdı. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl oralarda bile yağıyorsa bizde hiç dinmez. ben boşa umutlanmiim☹️ Yorumla
FakDıSistım Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl dün terliyorsun bugün donuyorsun valla bıktırdı artık İstanbul . 0 2 Yorumla Soran +1 yıl deme ya. sıcağı da bir tuhaf nemli sıcka mı olur. Yorumla FakDıSistım +1 yıl evet kavuruyor insanı resmen berbat bir sıcağı var. şu an ellerim donarak yazıyorum sana dfksjds Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben arkadaşıma geldim yağmur yağınca, sahilde yürüyordum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl insanın içi sıkılıyor ya sahilde de olsan Yorumla Richardgör +1 yıl Yo burada hava harika😆😆 Yorumla Richardgör +1 yıl Sen kendi moralini bozuyorsun bence Yorumla Soran +1 yıl nere ora kş Yorumla Richardgör +1 yıl Caddebostan ama bostancı ya geldim Yorumla Richardgör +1 yıl Yağmur başladı biraz Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Valla işede çıkamadım yağmur yüzünden daha 3 gün yağacak İstanbula 0 8 Yorumla Soran +1 yıl gezemedik şu ramazandan istifade ya ona yanıyorum ☹️ Yorumla İsasagir1 +1 yıl Yanma şurda bayram izinleri başlamak üzere Yorumla Soran +1 yıl dağılır mı herkes diyorsn Yorumla İsasagir1 +1 yıl Evet sonrası malum heryer sakın olur Yorumla Soran +1 yıl eğer toplu taşımaları bedava yapmazlarsa tabii Yorumla İsasagir1 +1 yıl Her bayram beleş ama bu sefer zor görünüyor Yorumla Soran +1 yıl herhalde İstanbul toplu taşıma beleş oldu diye üzülenecek tek şehir. Yorumla İsasagir1 +1 yıl Bazılar öyle Yorumla
Jealous_14 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 973 cevap paylaştı. Şu an Berlin'deyim Tegel Gölünde insanlar suya giriyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kanada'da bir arkadşam var hep güneşli oralar. bizde de kar yağmur Yorumla Jealous_14 +1 yıl Normalde Kanada da Almanya da soğuk ülkeler ama Türkiyeyle zıt ilerliyor iklimleri Yorumla
CeryanMühendisiii Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Konum paylaş gelip alayım seni, havanın güzel oldugu bir yere gidelim : )) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hemen 😀 ama anatalyada bile yağmur varmş. Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl Bizde nerde güneşi görürsek orada duralım? : )) Yorumla Soran +1 yıl olur ben varım her yere gitmeye Yorumla CeryanMühendisiii +1 yıl E hadi o zaman bekliyorum : ) Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Evet ya hafta içi fıstık gibi hafta sonu gezme planı yaparken hava bozuk olmuyor ama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Denizli'de de bulutlu ve benim en sevdiğim havalardan. Yağmurlu ve bulutlu havayı severim. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ben de severim ama artık yeter bence ☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için en kötü mevsim yaz olduğundan dolayı böylesi iyi. :) Yorumla Soran +1 yıl çok aşırı sıcağı ben de sevmem ama güneş çıkıp hava aydınlanınca ve serinse tadındna yenmez ya. istediğin gibi dışarda zaman geçirirsin. nedne sevmyorsn yazı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayatımda başıma gelen kötü olaylara göre sıraladım mevsimleri. Kötüden iyiye doğru Yaz>Sonbahar>İlkbahar=Kış Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sen neden yaz çünkü azgınsın. yanıyorsun. Koca bir çüklü erkek 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ben mi erkeğim yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok çüklü erkek arıyorsun. öyle binyanıyorsun Yorumla
HİSTAMİNİK Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstanbula yaz gelmicek bu sene bahar gelse daha iyi aslında 0 4 Yorumla Soran +1 yıl direk pişecez kesin. ya aşırı sıcka ya soğuk Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl 2 hafta önce inanılmaz sıcak vardı şimdi yine soğuk bahar gelsin de yürüyelim ya Yorumla Soran +1 yıl ya o sıcakta bile hava kapalı tuhaf oluyor. dğn de sıcaktı mesela ama iç karartıcı Yorumla HİSTAMİNİK +1 yıl Evet ama olsun dün güzeldi yürüyüş için Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güneşli evdeyim yatagimdayim 2 4 Yorumla Soran +1 yıl nere ora güneşli Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl Hatay 😊 Yorumla kgnctn +1 yıl Ohhhh en güzeli Yorumla Gezelimmaksat +1 yıl @kgnctn teşekkür ederim Yorumla
ıssızadam000 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Ankara'da aynı gri şehir resmen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ankarayla bizim mod hep aynı. Yorumla ıssızadam000 +1 yıl Ankara daha kötü sanırım Yorumla Soran +1 yıl bu sene bizden daha az kar gördünz ama. biz daha öndeyiz :d Yorumla ıssızadam000 +1 yıl 😀😀😀 İstanbul'da olmak istiyorum şu an Yorumla Soran +1 yıl gri rengi. hiç keyifli olmaz Yorumla
sertyrock Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Arabayla gezmelik hava 😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl arabayla gezinin keyfi mi olur. dolaşacan tabana kuvvet Yorumla sertyrock +1 yıl Islanmak mı istiyorsun bu havadan Yorumla Soran +1 yıl hayr güneş çıksın gezelim Yorumla sertyrock +1 yıl Onu bende isterim 😃 Yorumla
jojo27 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Yaz gelse sıkıldım artık sıcaktan diyeceksin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yaz da pişirmesin ya güzle olsun hava Yorumla
kgnctn Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Aynı Antalya da merak etme 0 7 Yorumla Soran +1 yıl denize girersnz ama siz yaknds Yorumla kgnctn +1 yıl Giriyorum da bu gün sınav vardı birde kapalı hava.Dün girdim😎 Yorumla Soran +1 yıl şanslı ☹️ Yorumla kgnctn +1 yıl Sende şanslısın öyle deme uçakla 1 saat Yorumla Soran +1 yıl çok pahalasınz ama Yorumla kgnctn +1 yıl Yooo o kadar değil be Yorumla kgnctn +1 yıl Hallolur ona takılma bence Yorumla
realistico_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ankara 'da da kapalı kasvetli bir hava var. 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Soğuk 🥶 0 2 Yorumla Soran +1 yıl dimi ya. dışarda mont giymek gerekir Yorumla kgnctn +1 yıl Eee giyin montunuzu ne yani illa açılıp saçılmak mı gerek Yorumla
AdımıSonraSöylerim Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Sorma donuyorum bugün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl soğuk bir de aynen Yorumla AdımıSonraSöylerim +1 yıl Şubat ayı gibi mübarek Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Neresindesin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl pendik sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyüp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ee Yorumla Soran +1 yıl eyüpda da yağıyordur herhalde ne ee 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yağıyor da sen kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ? Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kös kös oturuyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl ben de ☹️ Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Dünkü hava bu gün olmalıydı aslında Yorumla yalnızkişi34 +1 yıl Pendik kartal nerdensin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Böyle karanlık, bozuk havalar olunca içim kararıyor
çıldıracam yaknda ben de ☹️
Abartıyorsunuz
sana hava yine kgn. biz daha düzgün güzel hava görmedik siz denize giryorsnz
sana hava yine hoş
olur mu hiç burada da kapalı ama Antalya nınnbiraz farkı olsun ben birazcık bronz bile oldum😎
Sorma İzmir'de tüm gün yağmur yağdı bi ara dolu bile yağdı.
oralarda bile yağıyorsa bizde hiç dinmez. ben boşa umutlanmiim☹️
dün terliyorsun bugün donuyorsun valla bıktırdı artık İstanbul .
deme ya. sıcağı da bir tuhaf nemli sıcka mı olur.
evet kavuruyor insanı resmen berbat bir sıcağı var. şu an ellerim donarak yazıyorum sana dfksjds
Ben arkadaşıma geldim yağmur yağınca, sahilde yürüyordum
insanın içi sıkılıyor ya sahilde de olsan
Yo burada hava harika😆😆
Sen kendi moralini bozuyorsun bence
nere ora kş
Caddebostan ama bostancı ya geldim
Yağmur başladı biraz
Valla işede çıkamadım yağmur yüzünden daha 3 gün yağacak İstanbula
gezemedik şu ramazandan istifade ya ona yanıyorum ☹️
Yanma şurda bayram izinleri başlamak üzere
dağılır mı herkes diyorsn
Evet sonrası malum heryer sakın olur
eğer toplu taşımaları bedava yapmazlarsa tabii
Her bayram beleş ama bu sefer zor görünüyor
herhalde İstanbul toplu taşıma beleş oldu diye üzülenecek tek şehir.
Bazılar öyle
Şu an Berlin'deyim Tegel Gölünde insanlar suya giriyor
kanada'da bir arkadşam var hep güneşli oralar. bizde de kar yağmur
Normalde Kanada da Almanya da soğuk ülkeler ama Türkiyeyle zıt ilerliyor iklimleri
Konum paylaş gelip alayım seni, havanın güzel oldugu bir yere gidelim : ))
hemen 😀 ama anatalyada bile yağmur varmş.
Bizde nerde güneşi görürsek orada duralım? : ))
olur ben varım her yere gitmeye
E hadi o zaman bekliyorum : )
Evet ya hafta içi fıstık gibi hafta sonu gezme planı yaparken hava bozuk olmuyor ama
Denizli'de de bulutlu ve benim en sevdiğim havalardan. Yağmurlu ve bulutlu havayı severim.
ben de severim ama artık yeter bence ☹️
Benim için en kötü mevsim yaz olduğundan dolayı böylesi iyi. :)
çok aşırı sıcağı ben de sevmem ama güneş çıkıp hava aydınlanınca ve serinse tadındna yenmez ya. istediğin gibi dışarda zaman geçirirsin. nedne sevmyorsn yazı
Hayatımda başıma gelen kötü olaylara göre sıraladım mevsimleri. Kötüden iyiye doğru Yaz>Sonbahar>İlkbahar=Kış
Sen neden yaz çünkü azgınsın. yanıyorsun. Koca bir çüklü erkek
ben mi erkeğim yuh
Yok çüklü erkek arıyorsun. öyle binyanıyorsun
İstanbula yaz gelmicek bu sene bahar gelse daha iyi aslında
direk pişecez kesin. ya aşırı sıcka ya soğuk
2 hafta önce inanılmaz sıcak vardı şimdi yine soğuk bahar gelsin de yürüyelim ya
ya o sıcakta bile hava kapalı tuhaf oluyor. dğn de sıcaktı mesela ama iç karartıcı
Evet ama olsun dün güzeldi yürüyüş için
Güneşli evdeyim yatagimdayim
nere ora güneşli
Hatay 😊
Ohhhh en güzeli
@kgnctn teşekkür ederim
Ankara'da aynı gri şehir resmen
Ankarayla bizim mod hep aynı.
Ankara daha kötü sanırım
bu sene bizden daha az kar gördünz ama. biz daha öndeyiz :d
😀😀😀 İstanbul'da olmak istiyorum şu an
gri rengi. hiç keyifli olmaz
Arabayla gezmelik hava 😃
arabayla gezinin keyfi mi olur. dolaşacan tabana kuvvet
Islanmak mı istiyorsun bu havadan
hayr güneş çıksın gezelim
Onu bende isterim 😃
Yaz gelse sıkıldım artık sıcaktan diyeceksin
yaz da pişirmesin ya güzle olsun hava
Aynı Antalya da merak etme
denize girersnz ama siz yaknds
Giriyorum da bu gün sınav vardı birde kapalı hava.
Dün girdim😎
şanslı ☹️
Sende şanslısın öyle deme uçakla 1 saat
çok pahalasınz ama
Yooo o kadar değil be
Hallolur ona takılma bence
Ankara 'da da kapalı kasvetli bir hava var.
Neresindesin istanbulun
Soğuk 🥶
dimi ya. dışarda mont giymek gerekir
Eee giyin montunuzu ne yani illa açılıp saçılmak mı gerek
Sorma donuyorum bugün
soğuk bir de aynen
Şubat ayı gibi mübarek
Semt
pendik
Neresindesin
pendik sen?
Eyüp