İyilik her zaman kazanır mı? Yoksa kazanmak için kötü olmak mı gerekir?

İyilik her zaman kazanır mı? Yoksa kazanmak için kötü olmak mı gerekir?
İyilik hak edene yapılır bence.. :D Yani durduk yere hadi gideyim de şuna şunu yapayım demez kimse. İyilik yapan kişiye belki manevi huzur anlamında katkı sağlar lakin kaybı da olabilir.. Yani dediğim gibi bunun iyilik yapılan kişinin değer bilmesi ile alakası olduğuna inanıyorum.. Keyifli günler babem..
Bazen hak etmeyene de sebepsiz yere iyilik yapılabiliyor dimi babem
Nadiren yavrum :D O an anlaşılmıyor zaten, o an için hak ettiğini düşünerek yapıyorsun ama sonrasında anlıyorsun bazı şeyleri..
Allah şaşırtmasın 😀
Tanrı bizi korusun 😂
Tanrı Türk'ü korusun gibi oldu 😂
ashh ay napim baba oğul ve kutsal ruh adına mı deseydim 😂😂
Tamam ya demedim bir şey takılıyorum ahaah :D
İyilik her zaman her koşulda kazanır. Buna bütün kalbimle inanıyorum ve yaşıyorum. Kötülük yapma zihniyetinde olan insanlar hem beden sagliklarina hem ruh sağlıklarına zarar vermekten başka bir şey yapmış olamıyorlar.
İyilik duygusu evrende size pozitif dönüşler kazandırır. Kendinize saygınızı yitirmezsiniz. Vicdanınız kuş gibi olur. Huzur ve mutluluğun verdiği keyfi tadarsiniz.
İnsanların kini, hırsı, arsızlığı, yarışı , nefreti o kadar boş geliyor ki bana.. cidden gülüyorum böyle insanlara. Evrende minnacık bir şeysin otur oturduğun yerde bu heyecan niye😄
Şu sitede bile işleri güçleri yok yeni hesap açıp açıp 1xper boyları ile bana laf giydirmeye çalışıyorlar yav görüşünü yap sorunu sor gül eğlen çık git la niye beni kendine dert ediyorsun kalbinin ritmini yoruyorsun. Neyse bende mod puan topluyorum.. fırsata çevirmekte üstüme yoktur 😂
Ben onlara acıyorum ya işsizlikte nirvanalar 🤣
Sabah giriyorum burdalar öğlen giriyorum burdalar akşam giriyorum burdalar gece giriyorum yine burdalar ama hiç ayrilmaksizin
hiç ev temizliği , yemek, ütü yapmıyor mu bunlar ya da markete felan gitmiyorlar mi 😂
keşke o kadar vaktim olsada daha fazla kitap okusam 🤪(,, belki teşvik eder)
Beyhude çaba 😅 Hayatları buradan ibaret insancıklar. Ben eğleniyorum arada sövüp rahatlıyorum da iyi ki varlar 😅
Sürekli olarak iyi olmaya çalıştım, mümkün olduğu kadar kalp kırmamaya çalıştım, her zaman her durumda merhamet gösterdim. Ve bunları gerçekten içimden geldiği için yaptım, istesem de diğer insanlar gibi üçkağıtçı olmanın nasıl bir şey olduğunu bilemedim. Ama sürekli iyi, merhametli olmak ve kalp kırmamak bana ne kazandırdı diye sorarsan; öfke kontrolsüzlüğü hastası oldum. İyilikten maraz doğdu. Benden ilk sevgi görenlerin bana ilk gösterdikleri şey beni kullanmak oldu. Gerçekten insanlar beni çok yordu bu dünyada. Ama inşallah bu çektiklerimin mükafatını öbür dünyada görürüm ve orada mutlu olurum
Cevap
10Cevap
Hayır kötülük kazanıyor maalesef
Ozaman hiç kazanmayacak çünkü asgari ücret yok gibi bir şey 😀
Ahiret inanciniz varsa kucuk dusunmez ve sonsuz bir alemde her bir iyiliginizin katbekat karsiligini alacaginizi bilirsiniz. Kafa karisikligim yok iyilik her daim galip gelir.
Maddesel bakış açısına göre hayır ama ilahi düzene göre olması gereken evettir.
Keşke kazansaydı iyilik. Yoksa dünya bu kadar berbat bir yer olmazdı..
Kazanmıyor ne yazık ki. Kime iyilik yaptıysam ondan kötülük gördüm
Evet burada olmasa bile diğer dünyada kazanır
Bu dünyada kazanmaz bu kadar şeytani düşüncenin içinde kıymet bilinmiyor öbür dünyaya inşallah
İyilik, kendimize zarar getirmesinden başka bir işe yaramıyor
İyilik her zaman kazanır ama nankör insanlardan uzak durun
İyilik her Zaman kazanmaz. Ama genede iyi olmaya devam edin çünkü doğru olan bu
Tam tersi kaybediyor iyi insanlar.
Yessss bazen kazamsada ksks kazanir
Yapılan kişiye bağlı olarak evet kazanır
Hayır kazanmaz her yerde
Aynı görseldeki gibi evet
İyilik kazanmaz dostum NET
Kazandığı kadar kaybettiği de var
Bazen gri olmak gerekir
Hayır kazanmıyor🤓