Babadan hakaret yemek?

20 yaşındayım 5 6 senedir calisyorim düzenli olarak 2 sene lakin babam sürekli uzerimizde baski baski baski hiyarasisini hissetiriyor artik sabrim kalmadi dislerimi sika sika bi hal oldum, bi insanin babasi neden bu kadar gaddar olabilir anlamiom , simdi herkes sey diyor sen erkeksin ceker gidersin falan filan o isler oyle olmuo annemi arkada birakip gidemem , bu adam ben abim kardesim ve anneme surekli hakaret siddet gibi eylemlerde bulunuo , bu yuzden hic kimse ile konusamiom herkes anne babasiyla vakit gecirir ben eve gelmemek icin iste mesai yapiom biri yol gostersin allah askina Şu an bu yazilari yorgun argin yaziyorum isten bisiler kirilir para ver sunu yapcaz para ver aklimda bi araba vardi gitti bankadan parami ekti abiminkine nede aldi kullandi 30 sen dir zerre ilerleyememis bi sikkirigi bu adam hic insan babasinin ölümünu diler mi allah askina biri bana ulassin ne yapcam bilmiom cevremde kimse uok akraba aile dicek bi arkdaslarim var tek tuk onlarda isinde gucunde allahim yardim et

Babadan hakaret yemek?