Babanın çocuğun hakaret etmesi?

Babam doğma büyüme odun bir insandır genelde ahlak bekçisi ama pis ve günahkar dindarımsı gözüken ailesinin izinden gider laflarına kanar onlarım attığı itiraflardan dolayı çocuğunu dövdüğü bile vardır giyimime karışır annemi hiç aldatıp dövmemiş gibi :) herneyse kursa gidiyorum ve kız erkek karışık doğal olarak ne işin var bu kansızların yanında diyor bende ne alaka baba insanlar kursa geliyor dedim babamın böyle aptlca davranmasına katlanamıyorum bazen medeni bazen odundan daha odun bazen ahkam kesiyor kendisi baya iyi gibi babadır diyip susuyorum saygı duyuyorum ama artık dayanamıyorum bir olay daha anlatacağım babamın bir uygulama kurması gerekiyordu ama apk olarak indirmek zorundaydı pc ye bende dedim virüs vs bulaşmaz mı bana en bütün virüs sensin dedi birden değişiyor bazen canı bazen köpeği oluyorum hayatında yolunda gitmeyen şeyler vardır belki ama bana bunu yapmaya hakkı yok anneme de kardeşime de nasıl baş edeceğim? Annem aldatıldığını öğrendiğinden beri çok kötü bir döneme girdi ne ben onu toparlarım ne de o beni çünkü ikimizde güçsüsüz ne yapacağımı bilmiyorum :(
Babanın çocuğun hakaret etmesi?