Kadir Şeker canavarca hislerle, olayı bilip bilmeden, sadece tartışan bir çifte müdahale ederek cinayet işleyen bir katildir?

Yanında 18 cm lik bıçak taşıyan, bu sokak serserisini neden feministler savunuyor?
Erkeklerin sokakta kadınlara bağırması suç mu ya da tartışması? İnsanlar kafalarına göre adalet mi sağlayacak?

Bakın emin olun hayatınızın bir noktasında illa ki sevgilinizle, partnerinizle sokakta tartışma yaşayacaksınız. Bir Kadir Şekerin yanınıza gelip hayırdır hanfendi, rahatsız mı ediyor sizi diye sorması hiç hoşunuza gitmez. Tepkisiz de kalmazsınız. Sen işine bak dersiniz en kötü. Belki o anki sinirle küfür edersiniz. Ki Kadir Şekerin olayında da buna benzer bir durum oluşmuştu.

Hatta olayı yorumlayanlar bile adam karşılık vermiş yoksa kadir bıçaklamayacakmış gibi saçmalıklar öne sürdüler. İyi de olaya karışıp, gerginliği başlatan zaten 18 cm lik bıçak taşıyan Kadir Şeker. Serseri, piskopat biri olmasa zaten öyle bir bıçağı taşımaz.

Bir insanın eğitimli olması da cinayet işleme özgürlüğü vermez kimseye. Dolayısıyla katletmiş ama şurdan mezunmuş gibi saçmalıklar erkek düşmanı ifadelerdir. Feministler erkek düşmanlığı yapmak için böyle şeylerle manipülasyon yapıyorlar.

Sizce Kadir Şeker kaç yıl hapis yatmalı?

Kadir Şeker canavarca hislerle, olayı bilip bilmeden, sadece tartışan bir çifte müdahale ederek cinayet işleyen bir katildir?
Cevapla