Bir insanın kalbine hangi sebeple olursa olsun bıçak saplanmaz, saplanamaz. Kavga esnasında nefsi müdafaa desen tamam da nefsi müdafaa değil ki bu durum sonuçta karşıdaki kişinin bıçağı, silahı, delici/kesici aleti yok. Yumruk yumruğa dövüşebilirsin fakat öldürmek niye? Sonuçta bir canı kimse alamaz çünkü bunun telafisi yok. Kadınların şu kadına şiddet argümanına bayılıyorum ya. Tamam erkeklerden nefret ediyorsunuz tamam, kadın cinayetlerinin acısını çıkaralım diyorsunuz tamam ilkel bir düşünce yapınız var da haksız yere öldürülen, canını yitiren insanlar üzerinden egonuzu tatmin etmeyin. Zerre umrunuzda değil giden canlar. Hep diyorum erkek egosu tehlikeli, kadın egosu ölümcüldür. Neyin kafasında bu millet anlamak mümkün değil.
Sonuçta biraz serseri bir erkek olsa bile ölümü hak etmez zira serseri erkekleri de doğuran da, yaratan da, isteyip seven, aşık olan da sizsiniz. Hiçbir şeyde parmağınız yokmuş gibi kendinizi temize çekmeniz yok mu bayılıyorum. Biraz insan canına değer veren kişi hiçbir cinayeti aklamaz. Siz keyfinize bakarken, o insan mezarda çürüyor. "Haklı olsa mezarda olmazdı" gibi kendinizi tanrı mertebesine koyan bir konumda mı görüyorsunuz? Çok basit; suçlu ile değil mağdur ile empati kurun!
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer