Eşitlik diyor, ama feministlerin çoğu kadınların üstün olduğunu belirtiyor ve erkek düşmanı oluyor.
Kadın da çalışmalı diyor ama gidip bir erkeğin hayatına parazit gibi yapışıp yaşamını sürdürüyor.
Yine eşitlik diyor ama Cem Yılmaz'ın eski karısına 70bin, acun ilicalinin da 100bin vermesine sesini çıkarmayıp ayrıca destekliyorlar.
Sonuçta erkek düşmanlığı ve kadın üstünlüğüyle sonuçlanıyor ve bu beyinsizlerin çoğu da erkeklere parazit gibi yapışıp hayatını bu şekilde sürdürüyorlar. Yani erkekleri kullanarak yaşamlarını sürdürüyorlar.
Feminizm bir problemi çözmek için ortaya çıkmış fakat başka problemleri de ortaya çıkarmış ve çıkaracaktır. Bu düşünceyi destekleme izi tavsiye ederim, sadece kafası çalışanlar için söylüyorum. Evet herkes eşit olmalı ama bu eşitlik değil.
Eşit olduğunu düşünen feministler saygim var fakat bu sorunları feminizmin ortadan kaldıracağız inanmalari hiç de mantıklı değil ve maalesef başka ülkelerde de durum böyle. Farklı olan bir şey yok, bizim ülkedeki kadar olmasa da durum böyle. Feminizm zaten bir soruna isyan olarak çıkmış bir fikir, isyan olarak çıktığı için de erkek düşmanlığına gidiyor durum.
Kadın da çalışmalı diyor ama gidip bir erkeğin hayatına parazit gibi yapışıp yaşamını sürdürüyor.
Yine eşitlik diyor ama Cem Yılmaz'ın eski karısına 70bin, acun ilicalinin da 100bin vermesine sesini çıkarmayıp ayrıca destekliyorlar.
Sonuçta erkek düşmanlığı ve kadın üstünlüğüyle sonuçlanıyor ve bu beyinsizlerin çoğu da erkeklere parazit gibi yapışıp hayatını bu şekilde sürdürüyorlar. Yani erkekleri kullanarak yaşamlarını sürdürüyorlar.
Feminizm bir problemi çözmek için ortaya çıkmış fakat başka problemleri de ortaya çıkarmış ve çıkaracaktır. Bu düşünceyi destekleme izi tavsiye ederim, sadece kafası çalışanlar için söylüyorum. Evet herkes eşit olmalı ama bu eşitlik değil.
Eşit olduğunu düşünen feministler saygim var fakat bu sorunları feminizmin ortadan kaldıracağız inanmalari hiç de mantıklı değil ve maalesef başka ülkelerde de durum böyle. Farklı olan bir şey yok, bizim ülkedeki kadar olmasa da durum böyle. Feminizm zaten bir soruna isyan olarak çıkmış bir fikir, isyan olarak çıktığı için de erkek düşmanlığına gidiyor durum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eşitlik istemiyorlar ayrıcalık istiyorlar erkek bakire kız istediği zaman yobaz derler ama bilezik istemeyi bilirler
Aynen öyle vallaha
sen işi çözmüşsün.
Mal değiliz ağa ama insanlar köpek gibi bağlanmış bu feminizme ayrilamoyorlar
herkes kendi hayatını yaşar.
feminist olmayan bir kadınla evlenmeni tavsiye ederim.
gerçi seneler geçtikçe hepsi aynı halta dönüşüyorlar.
seni kafeslerken ; ''canım, cicim'' havalarına girerler.
seni kafese sokup, nikahı basınca ; ''benim haklarım var'' düşmanlığına dönüşür.
ben 2 tane karı boşadım.
şimdi free takılıyorum.
hepsi ; bana ; ''canım, cicim'' diyorlar.
Ben evlenmek bile istemiyorum hiç evlenmedim. Nafaka falan hiç uğraşmak istemiyorum acaba diyorum imam nikahı mi yapsam, ona da millet konuşur kadin da kabul etmez bence. Ama eğer edecek olan ya da ne bileyim anlaşmalı evlilik yapan birisini bulursam direk başarım nikahı çünkü öylesi zor bulunur.
Reis sen bu arada 60 yaşında misin cidden
evet, 61 yaşındayım.
ben buraya ; karı kız ayağına gelmedim.
ekşi sözlük, normal sözlük gibi portallarda yazarlık yapıyorum.
burada da yazabilirim diye başladım.
kızların pek çoğu yazdıklarımdan hoşlanmadılar.
bu sitede 1 haftalığım.
beni engelleyen kızlar sıraya girdiler.
doğru söyleyeni, dokuz köyden kovarlarmış.
burada bir haftalık yazarım.
site yönetiminden ikaz bile aldım.
kızlara bulaşma, kızları üzme ; yoksa siteden atarız ; gibisinden.
Feminaziler bunlar. Hayatım boyunca hep doğruları savundum ama işte dedim ya yapismislar bir ideolojiye bırakmıyorlar. Bağzıları erkek düşmanı Bağzıları da mantıklı düşünen insan ama mantıklı düşünenler bile yobazlasmis. Bu feminizm bitirecek bizi emin oldum artık. Erkekler bütün dünyanın kölesi gibiler, dünyayı erkekler döndürüyor ama sefasını hep kadınlar sürüyor. Hem çalışmıyorlar hem de istediklerini yapıyorlar hem de birsuru peşinde erkek var ve bunların resmen bir seks pazarı var, en iyisini seçiyorlar. Bu hayatı cennet gibi yaşıyorlar ama hala şikayet ediyorlar. Ben kadın düşmanı değilim, asla da olmam çünkü saçma ama böylelerinin cidden dusmaniyim. Öyle eskisi gibi büyüklerimin evlendiği gibi, aile kurduğu gibi hayatları yakışıklı ve uzun boylu erkekler yaşayabilecek sadece. Ben her ne kadar yakışıklı olsam da boyum 170 ve 150 kız bile istemiyor çok saçma. Ben anlamadım bu sistemi, ne yapacağımı da bilmiyorum ama bildiğim tek şey bir kadına bakmayacagim. Bu da çok saçma geliyor, erkek değil misin bir kadına bile bakmıyorum gibisinden konuşuyorlar. Neden bakayım? Ben ona bakiyorsam o da bana bağlı olmak zorunda. Mesela adam inşaatta amelelik yaparken kadın da adamın evinde adamı aldatırsa adam da gidiyor cinayet işliyor. Doğru değil ama sebebi de bu sistem.
çok doğru yazmışsın.
bu yaşananlar ; kapitalizm ve illüminatinin planlı senaryoları.
insanların beyinlerini yanlış yönlendirmek ve normal hayatı sekteye uğratmak.
bir çok sorunun çıkmasına ortam hazırlamak.
sonra ; gelsin fakirlik, gelsin babasız *, yıkılmış aileler, aptallaştırılmış, zombi gibi insanlar ve çöken ülkeler.
aile en önemli kavramdır. insanları ayakta tutan aile komünüdür.
dede, baba ve çocuklar ; bir evde 10 kişi yaşardık. herkes mutluydu.
şimdi her ev de bir kişi yaşıyor ve herkes mutsuz.
insanlar kendi felaketlerini yaratıyorlar.
birisi ölüyor ; ölüsü kokmaya başlayınca, bir hafta sonra farkediyorlar.
insanlara müstehak.
kendin gibi düzgün düşünen birisini bulmak için çaba göster.
resmi nikah yapma.
birlikte yaşamak diye bir şey var.
gittiği yere kadar gider.
sonra gelsin yenisi.
ben gençken ; gazeteye sekreter ilanı verip karı, kız bulduğum çok oldu.
aç gözünü.
İlluminati uydurma bir şey değil mi?
Bir de amacı ne
Neden böyle şeyler yapsın ki
dünya 8 milyar insanı besleyemiyor.
karbon salınımı çok fazla.
illüminati doktrini veya misyonu denilen görevler listesi vardır.
bu misyonun bir maddesi =
dünya nüfusunu 500 milyonun altına indirmek.
indir de ; nasıl indirirsen indir.
hastalıkla, savaşla, katliamla, açlıkla, ilaç zehirlemeleriyle, gdo'lu (genetiğiyle oynanmış bitkiler kesinlikle kanser sebebidir) bitkilerle, yalnızlaştırarak (evde tek başına yaşayan insan, bir acil durumda hayatta kalamaz, banyoda düşerse ölür gider)
yani ölüme sürekli davetiye çıkartarak.
insanlar komün yaşarsa başına gelen kaza, bela durumlarında ; etraflarındakilerin yardımıyla hayatta kalabilir. yalnız yaşayan insan 5-10 sene sonrasını göremez.
Meslek benim çok uçuk planlarım var sence ben ya da herhangi birisi bunu yapabilir mi bu durumda? Diktatör olmak ve sağlıksız, beyinsiz insanları elemek, çocuk yapmasına engel olmak, hastalıkların çocuk yapmasına engel olmak vs. Kısa diktatör olup bunların amacına benzer ama sonucu faydalı olacak bir plan.
illüminati tarikatına başvuru yap. seni hemen alırlar.
göreceksin ; dünyada yakın zamanda doğuran bir kadını yumurtalıklarını alacaklar. ikinci çocuğu doğuramasın diye.
her türlü çareye baş vuracaklar.
Ben de serotonin sendromu vardı ve bu yüzden doktora gittim. Doktor bana antidepresan yazmıştı o kadar anlatmama rağmen. Acaba beni öldürmek için miydi? Doktorlar falan da üye olabilir mi? İnsanlara antidepresan yazıp ölmesini veya intihar etmesini sağlıyor olabilir mi?
sen ; balık başımı yedin.
vallahi çözmeye başlamışsın.
doktor zannetklerin, canını emanet ettiğin adamlar ; nüfusu azaltma misyonu görevlileri.
lions kulüpler, şehir kulüpleri felan hepsi yalan.
illüminati tarikatı üyeleri hepsi.
lions felan kılıf.
eee ben ne bok yiyeceğim hala daha hastayım 2 yıldır
Ne yapacağımı şaşırdım hayatım sikildi yemin ederim
bol, bol çikolata ye.
içinde endorfin var.
fakat sürekli her gün yiyeceksin.
iki ay sonra düzeldiğinde sen bile şaşıracaksın.
endorfin, kimyasal mutluluk verir.
mutlu insan da sorunların üstesinden kolay gelir.
Depresyonda değilim ki zaten serotonin sendromu var aşırı fazla salgılanıyor vücudum yanıyor sürekli güneşe bile çıkamıyorum, spor yapamıyorum.
beyindeki hormonlar karmaşıktır.
bir hormon aşırı yükselince diğer hormonları baskılar ve iş göremez hale getirir.
dopamin çok yükselince serotonini baskılar ve kişi şizofren olur.
serotonin yükselince, diğer hormonlar baskılanır ve kişi ; mutlu bir tembel öküze dönüşür.
endorfinini yükselt, serotonini baskıla ve normale dön.
endorfin yüksekliği insana aşıkmış hissi verir.
hayatını verimli yaşarsın.
kolay kolay ; hiç bir şeyden pes etmezsin.
alt tarafı bolo bol çikolata yiyeceksin.
iki ayda vereceğin çikolata parası ; doktor parası kadar etmez.
hem çikolata güzel şeydir.
Bir de sizofren olma korkusu da var hayatım s*kıldı resmen 22 yaşında ahh ah. Keşke ölsem de kurtulsam be bıktım. Durmadan anksiyete krizleri, çalışmak zorunda olmak, insanlar tarafından dislanmak, parasızlık, dünyadaki boktan sistemler, yaşamaya değecek hiçbir şey görmüyorum off of. Oyle önüme gelene istanimi gösteriyorum derdimi anlatacak da yok çünkü o yüzden yazdım bu kadar
serotonini yüksek kişilerde dopamin baskılanır ve asla yükselemez.
şizofren dopamini çok yüksek olanlarda görülür.
sen böyle bir korku ve endişe yaşaman yersiz.
rahat ol.
müsterih ol.
serotonin yüksekliği insanı tembel yapar.
ve tembelleri kimse sevmez.
insanlarla barışık yaşamak için canlanman lazım.
endorfin ve çikolata senin işini çözer.
no stresss.
no problema.
rahat ol.
üzülüp kendini heder edeceğine, çare peşine düş.
al sana çare.
her gün 150-200 gr çikolata yiyeceksin.
kahveli çikolata asla.
kafein senin dengeni bozar.
sütlü normal çikolata yiyeceksin.
Geçen puding yedim çok daha kötü olmuştum o neden olur sence?
pudingi kahve ile yapmıştır bedavacılar.
Çok teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi olsa dünya cennet olurdu muhtemelen
şu kocaman türkiyede benim ayarımda 1 000 kişi yoktur eminim.
beni tanıyanlar ; benim yanımda pek fazla konuşmazlar.
soru sorar ve benim söylediklerimi can kulağıyla dinlerler.
çünkü bilgiliyim ve insanların iyiliğini isterim.
Bilmiyorum ben de senin gibi olduğumu dusunuyorum ama çok bilgili değilim.
Sen psikologlar hakkında ne düşünüyorsun? Benim gitmem gerekecek ama sanki içlerinden benimle dalga geçerler gibi hissediyorum
Ya da terapiden sonra çıkınca arkamdan gülerler falan diye
psikologlar kendi aralarındaki sohbetlerinde ; müşterilerinin saçmalıklarını anlatıp gülüşürler.
sonuçta onlarda insan.
çok fazla bel bağlama onlara.
psikologlar için önce para, bütün dertleri bu.
sen sadece müşterisin.
tez sınavındaki denek değilsin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!