İstanbul'da 950 liraya tek başıma dairede oturuyorum ama bıktım. Bu paraya katlanılır mı?

Arnavutkoy'deyim. Ise de yakin ama... Ev sahibi altta oturuyor yasli bi teyze. Apartman girisindeki kameradan bakiyor tv'sine bagli. ben girince cikiyor nereden geldigimi soruyor. Kizi kahve icmeye cagirdiginda gordum. Giderken de nereye gidiyorsun. Ilk geldigimde senin evde patlak boru var onu yaptiralim ise giderken anahtarini birakiver demisti. O zaman esyam filan da yoktu inandim verdim. Baska gun bi geldim evde dolasiyor. Yedek yaptirmis. Nasil kullandigimi kontrol ediyormus. Ustteki kilidini degistim simdi giremiyor ama evdeyken bir bakiyorum kapi zorlaniyor. Banyodayken filan acamadigimda adimi bagirarak kapiyi yumrukluyor. Tek o degil ki. Tum muhit oyle. Perdenin ardindan iceriyi gozetliyorlar sonra bana yolda giderken gecen seni evde dolap duzenlerken gorduk perdeden diye soyluyorlar gunesligi cekemez oldum gunduz bile lambayla oturuyorum cekmemek icin.

Güncellemeler
+1 yıl
Maasim 8 lira ve 1300 yemek parasi. Baska eve ciksam 3500 kira olur. Birikime yetmeyecek ama kiyayim mi
İstanbul'da 950 liraya tek başıma dairede oturuyorum ama bıktım. Bu paraya katlanılır mı?