Arnavutkoy'deyim. Ise de yakin ama... Ev sahibi altta oturuyor yasli bi teyze. Apartman girisindeki kameradan bakiyor tv'sine bagli. ben girince cikiyor nereden geldigimi soruyor. Kizi kahve icmeye cagirdiginda gordum. Giderken de nereye gidiyorsun. Ilk geldigimde senin evde patlak boru var onu yaptiralim ise giderken anahtarini birakiver demisti. O zaman esyam filan da yoktu inandim verdim. Baska gun bi geldim evde dolasiyor. Yedek yaptirmis. Nasil kullandigimi kontrol ediyormus. Ustteki kilidini degistim simdi giremiyor ama evdeyken bir bakiyorum kapi zorlaniyor. Banyodayken filan acamadigimda adimi bagirarak kapiyi yumrukluyor. Tek o degil ki. Tum muhit oyle. Perdenin ardindan iceriyi gozetliyorlar sonra bana yolda giderken gecen seni evde dolap duzenlerken gorduk perdeden diye soyluyorlar gunesligi cekemez oldum gunduz bile lambayla oturuyorum cekmemek icin.
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence huzur herşeyden önemli ama kapının üst kilidini değiştirdiğin gibi neden alt kilidi de değişmiyorsun o zaman zorlayamaz kapıyı onun dışında güneşlik kalın perde yok mu evde, buna rağmen nasıl seni görüyorlar. 8+1300 ile daha iyi bir evet çıkarsin kafan rahat olur kenara da 5 değil de 3 atarsın karar senin. yurt dışı da Bir iki yıl daha uzar süre olarak. Yani huzur herşeyden önemli ama bu evde dediğim gibi kalın perde ve kapı kilidi hatta pencere kilidi vs ile önlem alıp otururum dersen olur. Yoksa parayı düşünme çık...
01 Yorumla
Soran+1 yılEvde kontratsiz oturuyorum ansizin cikarmasin diye caltirmamaya calisiyorum o yuzden alti degismedim.
Gunesligi kapayinca gormuyorlar. Gunesligi hic acmiyorum gunduz bile lambayla oturuyorum artik. :(
Pileli yapmisti perdeci ozellikle ic gostermesin diye demek cok dikkatli bakiyolar
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılUlan bu ne korkunç bir ilişki? Ev sahibine nereye gittiğinin, nerden geldiğinin hesabı mı verilirmiş? Nekadar saçma! Anahtarı vermekle çok büyük hata yapmışsın öncelikle onu söyleyeyim, bildiğin yüz vermişsin. Bunların hepsi taciz yani, kapı zorlamak, eve girip “nasıl kullanılıyor” diye bakmak, bi yaşıma daha girdim.
00 Yorumla
+1 yılAğzın yok mu sus pus mu oluyorsun bunlar karşısında? Karşına al uyar kimsenin evine izinsiz girmeye veya camdan taciz etmeye hakkı yok polis çağıracağını söyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılKontratsiz oturuyorum. Cik derse br sey diyemem ki gorerken yapmak istedim yapmadilar. Girerken ancsl buraya gorebilecek kadar param vardi. su an 3-4 bin liralik bir yere cikabilirim ve var iyi ilanlar o civara ama su an 5 lira atiyorum kenara endisem, cikarsam 2 ya da 2.5 atabilicem belki
Soran+1 yılBirkac yila yurtdisina gitmek istiyordum master icin. Ucretsiz bir avrupa unisine gitmek istiyorum ama yine de az cok para lazim
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAraştır bence başka evleri. Belki bi tık üstüne daha rahat edebileceğin bir ev bulabilirsin...
Bu anlattıkların çekilecek dert değil, psikolojini alt üst eder. Birikim filan bir tarafa, insana sağlıklı beyin lazım. Onu kaybedersen birikimin bir anlamı kalmaz...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. kira ucuzmuş ama bence şikayet et İstanbul'da her yerde kiralar yüksek çıkınca ucuz daire bulamazsın ben bile ev tutmak için arıyorum eşyalı en düşük sdutyo ya da 1+1 daire 5 ila 6 bin arasında
00 Yorumla
+1 yılGerçekten böyle bir evde oturmak, çok sıkıcı, ilk önce yanınıza bir veya iki tane ev arkadaşı bulun sonra oturduğunuz evden taşının arkadaşlarınızla kirayı paylaşın
02 Yorumla
Soran+1 yılDun yemek siparis ettim bahcedeki koltuktan kalkti kuryeyle dibimize geldi oyle bos bos bakarak kurye gidene ben de yemekleri alip cikana kadar bizi seyretti her hareketleri bana batmaya basladi.
- +1 yıl
Öyle huzursuz oturacağınıza, bir ev arkadaşı bulup taşınmanızı huzurla oturmanızı tavsiye ederim
+1 yılHerşeyden öte Arnavutköy sessiz ıssız bir semt bir kız olarak o semtte tek durman senin için zaten tehlikeli hiçbir şey sağlığından huzurundan önemli olamaz biraz fazla ver daha güvenli bir semte geç
010 Yorumla
Soran+1 yıl8000 maas ve 1300 yemek parasi arti servis aliyorum. Acaba 3. Ya da 3.5 liralik evde oturabilir miyim ki? Bu sekilde en azindan 5 lira filan birikim yapiyordum.
- +1 yıl
Oturursun neden oturamayadın varsın maaşının yarısını ver huzurundan önemli mi yalnız maaşın da fena değilmiş zaten
- +1 yıl
Yanlış biliyorsam düzeltin ama Arnavutköy şu Ajda pekkanın villasının olduğu muhit değil mi ya? Hani bebeğe yürüme mesafesinde olan muhiti demiyor musunuz?
- +1 yıl
Gerçi mahalle mahalle değişiyor muhitin maddiyat konumu onu unutmuş olabilirim.
- +1 yıl
Hayır arnavutköy köy gibi biryer işte 3. Havalimanına yakın kasaba gibi yerleşim yeri
Soran+1 yıl@cileksarisi ora degil 😂 havalimaninin oldugu arnavutkoy. Mahalle olan degil ilce olan. Fakir yeri benim dedogim kirsal kesim orasi zengin yeri
- +1 yıl
Aaaa bilmiyordum hem ilçe hem de mahalle olarak ayrı ayrı varmış şaşırdım ben de. Bu arada bana kalırsa tepkini sert bir şekilde göster polisle tehdit et bu ne ya böyle şey mi olur.950 tl çok iyi o yüzden bu tavsiyeyi verdim yoksa çık derdim
- +1 yıl
Soran kişinin hayalleri varmış para biriktirmesi gerekiyor ailesiyle görüşmüyor fakat yinede yineliyorum huzurun daha önemli para birşekil yine gelir kısmetin nereden geleceğini bilemezsin
Soran+1 yılCok tesekkur ederim ikinize de. Iyice bir dusunmeliyim ne yapsam doyem hem tek basima hem iyi yerde hem ucuza yasamamin caresi yok bir seylersen feragat edecegim bakalim neyden edecegim
- +1 yıl
O şey huzurundan olmasın
- Aile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılReziller ya mümkün olsa evinde yaşarlar igrenc boş meraklilar. Eger imkanin varsa cik derim ben.
14 Yorumla
Soran+1 yılMaasim 8 lira. Servis ve 1300 yemek var. Yeni ev 3500 falan eder acaba yeter mj ki
- +1 yıl
bence yeter
Soran+1 yılDun yemek siparis ettim bahcedeki koltuktan kalkti kuryeyle dibimize geldi oyle bos bos bakarak kurye gidene ben de yemekleri alip cikana kadar bizi seyretti her hareketleri bana batmaya basladi.
- +1 yıl
ben delirirdim herhalde kavga etmeden duramadim
Birisiyle ortak eve cik. Ev arkadasi arayan cok insan var konuş biriyle bi çay ic haline tavrina bak tanı sonra çik. Çekilecek şey degil bu ne hadsizlik
01 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar öyle kolay tanınmıyor ki yaa ☹️
Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı. Araştır çevrede belki işine yakın bı yerde düşük fiyata bulursun ev
12 Yorumla
Soran+1 yılEn uygunu 3500. 2500 liralik bi ev gordum ilan bu gun verilmis. sabah aradim emlakci diyo ki arayan 200. Kisi falansin
+1 yılArnavutköy sıkıntılı muhit, orayahaftada 3 kez gelıyorum. Umarım problemler çözülür.. Yalnız yaşamak zor oralarda arkadaşım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arnavutkoy mu Bakirkoy mu belli degil bu ne boyle
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂timarhane.
Gizli Üye(25-29)+1 yılPerdeden gözükmez ki o nasil perde öyle gozukuyor. Ayy ayrica kadına kıl oldum şu an ya saçmaliga bak bir de evin içinde geziyor tam delirmelik! Ya sabır gercekten
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl3.500 a kiraya cikabileceksen cik ama 3.5 a bulman cok zor her yer 5000 den basliyor bizde ariyoruz ama yok asla he belki 1+0 filan vardir
Soran+1 yılBen o perdeyi kendim yaptirmistim hazor almadim ve perdeci ozellikle sık pileli yapti ici gostermesin diye. Demek ki cok dikkatli bakiyorlar evde yaptigimi gorup soyluyorlar bana
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOff çok zor çok üzüldüm çık bence ailen yardımcı olamaz mı
06 Yorumla
Soran+1 yılOnlara tek asgari giriyor. Cok borclari var ve 3 kisi kaliyorlar:/
- +1 yıl
Peki nerden nasıl ev bulcaksın
Soran+1 yılEvler cok pahali 3 ya da 3 .5 en az yebi ev
- +1 yıl
Napıcaksın
Soran+1 yılAmacim birkac yila yurtdisina gitmek master ile. Avrupada yabancilara ucretsiz egitim veren yerler de var. Master yaparken part is bulup okul bitice serbest meslek vizesyle kalmak istiyorum. Bunun icin para lazim. Bu evde durursam 5 lira atabiliyorum kenara. Cikarsam 2 ya da 2.5 atabiliyorum karsr veremedim
- +1 yıl
Kiraya zam yapabilirler yurtdışına çok yoksa sabret dicem ama can güvenliğin de önemli
+1 yılBunlarda dert mi :) kira da ucuz. bence hiç sesini çıkarma. yaşlı teyzenin yanına sen git
04 Yorumla
Soran+1 yılUcuz kira ama tereddutteyim. Kombi de yok...
- +1 yıl
Bence yerinden kımıldama. Ev bulmak ta zor , uygun kira da. kazancın iyi mi? kaç yaşındasın
Soran+1 yılKazancim servis, 8000 maas, 1300 yemek.
- +1 yıl
İyisin. Bence bu şekilde devam ederek ev almaya çalış. Ve para biriktir. Önümüzde parasal anlamda sıkıntılar yaşayacağımız zamanlar olacak ülke olarak. zaten vaktimizin çoğu işte ve dışarıda geçiyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer serbest bir yaşantın yoksa eve arkadaş getirmiyorsan bu tiplerden zarar gelmez hatta semt kültürü içinde sana sahip çıkarlar ama mazbut bir hayatın varsa çekebilirsin yoksa çekilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılGayet mazbut bir hayatim var. Hic misafirim vs yok ama huzursuz oluyorum bu sekilde yasamaktan. Evde kombi de yok.
Cevap sahibi+1 yılbi süre sonra kesilir bu tacizler seni henüz tanımıyorlar güvenmiyorlar nasıl yaşadığına bakıyorlar elbette çok cahilce ve rahatsız edici bu tacizin sana karşılığı her ay kenara 2500 tl koyabilmen demek artı eksi muhasebeni yap kararını öyle ver
bu anlattıklarını bi teyzenin yaptığından yola çıkarak yorum yaptım eğer ev sahibinin oğlu kocası ya da başka erkek biri de benzer şeyler yapıyorsa anında şikayet et ve ayrıl ordan
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşsan bunu güzel bir şekilde belki anlar
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmam. bissuru cocugu var hepsine hep karisiyor
- +1 yıl
Öyle ama sen çocuğu değilsin belki idare ediyorsun bir gün sohbet etmeye git bir çay falan ikram et oradan kandırirsin güzel dille 😂
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTüylerim ürperdi lan , bu ne aga korku filmi gibi..
05 Yorumla
Soran+1 yılMaasim 8 lira 1300 yol. Ayrilım mi sence kombi de yok isinmiyoe
Soran+1 yıl1300 yenek pardon servis var yol odemiyorum. yeni ev 3500 folan oljr
- +1 yıl
Ya ayrıl be , bu ne abi işkence gibi …uygun yer bulamazsın ama bu mallığı da çekmezsin
- +1 yıl
Sen bence konuş onunla , hayırdır benimle bir derdin mi var de , ama sert tavır takın
Aile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. Taşın ya kültürsüz varoş insanlarla oturmaktan iyidir
10 YorumlaBu nasıl bir ev ya Bu nasıl bir ev sahibi Bu nasıl bir mahalle korku filmi gibi.
10 YorumlaYani cik tabi 2 3 lira fazla olsun kafan rahat olsun
00 YorumlaNasıl yaratık bunlar yaa
Benim olduğum evde hadi bi denesinler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstanbul'dan iş arıyorum Arnavutköy Emirgan İstinye tarafından bana bir iş bulursan birlikte aynı evde kalabiliriz ciddiyim
017 Yorumla
Soran+1 yılO taraf degil benimki. Havalimaninin oldugu arnavutkoy. Emirgan bebek taraflarinda degil. Kirsal kesim benimki. Marlet ya da fabrika ya da guvenlik harici de pek is yok.
Cevap sahibi+1 yılSen ne iş yapıyorsun tam olarak? Mesleğin bölümün nedir senin?
Soran+1 yılLise mezunuyum havalimani guvenligiyim
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim. Haftada kaç saat çalışıyorsun
Soran+1 yılAyarliyoruz standart bir calisma saatimiz yok misal bu ay full 10 saat civari calisiyorum. Mesai olsun diye ayarladim. Istersen daha kisa olarak ayarlayabilirsin
Cevap sahibi+1 yılFilli 10 saat derken? 7 gün günde 10 saat mi?
Soran+1 yıl6 gun. Fiili degil. Bir operasyon 1.5 saat ile 3 saat arasi suruyor. Aralarda oturup dinlenebiliyorsun. Ben mesai olsun diye ozellikle kendim ayarladim hep boyle yapilmiyor
Cevap sahibi+1 yılFull demek istemiştim klavye fiili diye düzeltmiş.
1.5-3 saatlik operasyon dediğin nedir?
Soran+1 yılUcaga gececek yolcularin ustubu aramak.
Ucaga yuklenecek kargolarin numaralarini teyit etmek.
Ucaga yuklenecek yemekleri kontrol edip ickileri muhurlemek.
Ucagin icini aramak.
Bagajlar akarken iclerinde baska ucusa ait bagaj var mi diye bakmak. Varsa numarasini almak. Her gun baska bir operasyon veriyorlar.
Cevap sahibi+1 yılVuuu çok güzel bak bunlar
İlgimi çekti hee
Sen İGA nin elemanisin o zaman
Taşeronun değil doğru mu
Soran+1 yılIga degil taseron elemaniyim. Ancak oncesinde igayla da telefonda konustum gorusme icin randevu aldim ancakgitmedim. Burada calismayi seviyorum. Iga'ya gore daha aktifiz. Iga calisanlari turnikelerde, kapilarda ya da xray cihazlarinda sabit duruyorlar bu soylediklerimin hicbirini yapmiyorlar. Bircogu da yalniz calisyor biz bircok kisiyle iletisim halindeyiz. 1500 calisani olan kurumsal bir sirket. Igayla da maaslarimiz arasinda fark yok sayilir. 150 lira filan.
Cevap sahibi+1 yılIga nin maaşları daha yüksek diye düşündüm ben de. Bu arada hostesler görüyor musun sen? Bir de ben lisans mezunuyum. İGA'da alım var mı bilgin var mı hiç?
Soran+1 yılHostesler pilotlar goruyorum apron kartlarina bakiyoduk kalkti onlari kontrol etme ama tabi goruyorum cunku ucak kalkana kadar korukte bekliyoruz selamlasiyoruz kimisiyle sohbet ediyoruz. Genelde mutevazi ve sevimli insanlar oluyorlar. Igadan 150 filan az aliyoruz dedigim gibi ama biz buldugumuz her sakincali cisim basina odul aldigimiz icin daha fazlasina da denk gelebiliyor igada bilmiyorum var mi boyle bir sey. Guvenlik olarak calismak istiyorsan guvenlik kimligi gerek. Baska bir pozisyon istiyorsan ayrica gorus. 2 ay once alim vardi nette direkt iga İstanbul diyenarat ara yardimci oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen şu hostesleri acayip arzulatici kışkırtıcı ve davetkar buluyorum o kalem etek stiletto giyimli zayif vücutlu halleriyle. Normalim demi 😝
Cevap sahibi+1 yılOrada mısın
Soran+1 yılNormalsin cunku cok bakimli ve nazik oluyorlar. Hos duruyorlar.
Cevap sahibi+1 yılSildin mi sen yorumumu?
+1 yılEvin senin özelin , kesinlikle taşın özel hayatın gizliliği ihlal ediliyor
00 YorumlaArnavutköy gibi dağın başında başka bir muamele yapılması şaşırtıcı olurdu.
00 Yorumla
+1 yılYanlış anlamazsaniz ben ev arkadaşı arıyorum tabi kesin yanlış anlayacaksınız ama buyrun başımın üstünde yeriniz var tanımadan karar vermeyin ben derli toplu edepli biriyim yani aklınıza farklı şeyler gelmesin iki kardeş gibi yaşar gideriz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha uygun 1+0 gibi ev bul diyecemde. Oralarda işine uzak olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılServis var o sorun degil de. 8 bin maas 1300 yemek ve servis imkanlarim. 3.5 liralik ev bana gider mi
Cevap sahibi+1 yılBence değer. Kafan rahat olur en azından.
Gizli Üye(30-35)+1 yılordan cıkmalısınız cok tehlıkelı bır durum bence acıl cık
00 Yorumla
+1 yılBu evde kalman sana ev bile aldırır. Aklını kullan. Başka yere gidersen ektradan 3bin lira gider. Yinede sen bilirsin
04 Yorumla- +1 yıl
@Abiniz145 güvenliğini ve tedbirini aldıktan sonra 5 yıl burada. kalsa. evin peşinatı çıkar. Para biriktirir vb.
Soran+1 yılHaklisiniz yurtdisina gitmek istiyorum master icin. Ucretsiz bir avrupa unisi olacak muhtemelen ama yine de para lazim.
- +1 yıl
İşte neyse ne. Kısaca bu dönemde bu ev para biriktirmek için birebir. Ama unutma güvenlik önlemlerini ve tedbirlerini al. Gerekirse fazladan kilitler tak kapive pencerelere
evim dediğin yer huzurlu olmalı sürekli diken üstünde olduğun bir yer değil :/ açıkcası korkutucu da
00 YorumlaOna da cok zam gelir merak etme. neden sitede kalmiyon?
01 Yorumla
Soran+1 yılSiteler daha pahali yaa
+1 yılKendine anlasabilcegin bir ev arkadasi bulup cikabilirsin
00 Yorumla
+1 yılBaşka sehirde yaşamak daha iyi. degi mi seni baglayan birsey var mi orada
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. başka yerden iş ara bul git. yaşanmaz orada
06 Yorumla
Soran+1 yılIste sikinti yok sartlari iyi aslinda daha yuksegini kimse vermez lise mezunu bir guvenligim. Servisi var. Ev mesele:( pahalilik bir yana ilan da cok az cikiyor
- +1 yıl
Helal olsun ekmeğini taştan çıkartıyorsun (y)
Soran+1 yıl@cileksarisi cok tesekkur ederim
- +1 yıl
Allah görüyor hepsini insanlar bu kadar açgözlü olmamalı ya
Soran+1 yıl@builder @cilek sarisi katiliyorum :(
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılGop Arnavutköymü, Beşiktaş Arnavutköymü
02 Yorumla
Soran+1 yılHavalimaninin oldugu
- +1 yıl
Anladım Gaziosmanpaşa Beşiktaş Arnavutköy'de Çünkü o paralara kiralık yer bulamaz
+1 yılBedava 950 lira kira mı kaldı
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle haklisin ama muhit kotu iste. Ucuz evin yahnisi.
- +1 yıl
Yani bence idare edebiliyorsan et, bizim burada kiralar 8-10 binden başlıyor :D
o evde 5 dakika bile durmam
09 Yorumla
Soran+1 yıl8 aydir duruyom. :/
Soran+1 yılAma istemiyorum. Sadece 8.000 maasla 3 liralik evde oturabilir miyim diye dusunuyorun
Soran+1 yılSu an 5 lira atiyorum kenara bu kirayla. Hesabima gore yeni eve gecersem 2 .5 filan atabilirim
Soran+1 yılBen birkac yila yurtdisina gitmek istiyorum. Para biriktirmek istiyorum. Ev arkadasi istemiyorum. Bu muhitte oturmak da
Hangisinden fedakarlik edecegimi bilmiyorum. Okuyorum da bir yandan. Birikim acigimi yazlari fazla mesai yaparak mi odesem doye dusunuyorum. Mesaili bir ay toplam ay basinq 2 bin lira ediyor.
Soran+1 yılHavalimaninda guvenlıgim. Cogunlukla gece vardiyasi yaziyorlar yardimci oluyorlar
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hadlerini bildir ve taşın bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAma maasim 3500 kirayi odemeye yeter mi sence. Yeni ev en az o kadar olur.
1300 yemek servis ve 8 lira maasim var
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Arkana bakmadan kaç. Ne bos insanlar var ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBildigin taciz bu ev sahibinde olsa hakki yok
00 Yorumla Büyük rezillik bu ne böyle ya
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa güzel bi azarlıycan polis falan arican ya da cikcaksin ordan
00 Yorumla
+1 yılEv arkadaşı bul tek yasama
00 YorumlaBaşka yere taşın ama İstanbul'da en az 7 k
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. O nasıl öyle ya başka yere taşın hemen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu kadının yaptiğı suç resmen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok ucuz evin hem :/ senden önemli mi onu düşün bi
07 Yorumla
Soran+1 yılBir yabim huzurun diyor bir yanim para biriktir diyor
Cevap sahibi+1 yılHuzur olmadan parayı nasıl biriktireceksin ne için kullanacaksın bunu huzurun yoksa
Soran+1 yılBen birksc yila yurtdisina gotmek istiyorum. Okuyorum okul itince master ila gitmek istiyorum. Uluslararasi ogrencilere de bedava olan uniler var avrupada. Onlara.
Ev arkadasi istemiyorum. Bu muhiti de istemiyorum. Neyden fedakarlik etmeliyim bilmiyorum. Bu evde ayda 5 bin kenara atiyorum. Pahalisina ciksam 2 ya da 2.5 liraya dusecek. Aradaki farki yazlari fazla mesai yaparak mi kapatsam acaba diyorum. Mesaili bir ay toplam ay basina 2 bin lira ediyor.
Soran+1 yılTelefonum bozuk. Yazim hatalari icin sorry.
Cevap sahibi+1 yılSağlam olmayan bir mentaliteyle hiçbirini yapamazsın erteleme kendini yurtdısında calısırsın illa
Cevap sahibi+1 yılBen sana gitmen gerektiğini açık açık söyledim hiç bakma bana
Çıkma, 950 tl kira versem evde çıplak dolaşırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne için birikim yapıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılYurtdisina gitmek icin
Cevap sahibi+1 yıltek başına mi gideceksin?
+1 yılBüyücü mahallesi gibi mk , ayrıl.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılMala bağlamışlar bildiğin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılManyağadenk gelmişsin😆
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe isin var bu ortamda
02 Yorumla
Soran+1 yılBu eve cikarken yalnizca burada oturacak kadar param vardi. Su anda 3.5 -4 liralik eve cikabilirim belki ama dusunuyorum da daha az birikim cikiyor o zaman. Yurtdisina godecektim para gerekti bana.:(
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi semte gec
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılValla işin zor sende tersle gitsin
00 Yorumla
+1 yılÖyle hayat sürmez
04 Yorumla
Soran+1 yılBence de :/
- +1 yıl
Oraları az çok bilirim öyle şeylerle karşılaşmak normal
- +1 yıl
Yok artık ciddi misin :)
Ciddimisjn
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yazik ki. Kombi de yok. Nasilsa soba yakiyoruz biz isiniyoruz diyorlar ama onlarin daoreso arakat ve kucucuk. Bize kalanlar buyuk. Bizimki zor isiniyor ben cati katindayim ve onlar. calismadiklari icin sobayla ugrasiyorlar ben nasil ugrasim
+1 yılCik git ordan bu ne cile
01 Yorumla
Soran+1 yıl8 lira maasim var yeni kira 3500 filan olur. Yeter mi acaba diye dusundum.
Oha piyango vurmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılDelilik piyangosu
+1 yılYaşanmaz o binada ayrıl bence
05 Yorumla- +1 yıl
Ailen şehir dışında mı?
Soran+1 yıl1300 yemek 8 lira maas aliyorum. Yol odemiyom. Yeni ev 3500 falan olur sence ayrilim mi
- +1 yıl
Ayrıl ailenle neden kalmıyorsun?
Soran+1 yılAilemle gorusmuyorum yillardir
- +1 yıl
Akraban sevgilin falanda mı yok yalnız yaşamak zor bu zamanda
İşin zor.. ç
00 Yorumla
+1 yılÇok zor yaa :(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen 3800 oduyorum
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. korku filmi gibi..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Teksen sorun yok
04 Yorumla
Soran+1 yılTekim. Oyle misafiri olan biri degilim zaten mazbit bir yasantim var ama yine de rahatsiz oluyorum. Ben evdeyken kapiyi zorluyor
Soran+1 yılGuvenligim havalimaninda. Su an burada 5 lira kenara atiyoeum baska yere gitsem ancak 3 lira atabilirim ya da 2. Birkac yila yurtsisi master istiyorum para lazim
- Devamını Gör (5)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat