Bir kaç defadır benden bir iki yaş küçük veya bir iki yaş büyük herifler abla diyor çok mu yaşlı görünüyorum diye düşünmeye başladım ya da baya hanzolara denk geliyorum galiba. Konudan ayrı bence markette veya herhangi bir yerde çalışan kişi kimseye abla dememeli hanımefendi varken çok gelişmemiş itici duruyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bende de şu huy var tanimadigim kisiye hanimefendi derim fakat tanidigim kisi benden 5 6 yas büyük bile olsa ismiyle cagiririm
Kimisi gelenekçi alınıyor abla demediğin için ama saçma
O onun sorunu
Bir defasında benden 1-2 yaş küçük birisi bana amca demişti 🤣🤣🤣
Ay duvar çarptı hayal edince bile😆😆
5 yaşındaki yigenim bile bana dayı demiyor adımla sesleniyor 🤣🤣
Çok medeni çocukmuş😆
Hanımefendi diyemeyen erkekler herkese abla der nokta
Demesinler öğrensinler adamlığı
Ağız ve dil alışkanlığı beyinle arada kopukluk olduğundan zor o bağlantıyı sağlamak bu saatten sonra
Bence fesat türk zihniyetinden karşı cins ya hemen araya benden zarar gelmez imajı veriyor aklınca
Siz böyle mi anlıyorsunuz 😀
Anlıyorum değil öyle zaten
Bana abi dayı knk bro kardeş diyince bir ben mi hoşnut oluyorum bu durumdan anlamadım aga da oluyor
Yok dede
Olur o da olur o derece hoşuma gidiyor ahhahahaha en sevdiğimj bilmek ister misini
Hacı dermişsin
Yok tekrar dene
Yaşlı kurt mu diyorlar ne diyorlar değişik bi eğlenme tarzın var😆
Daddy 😁
Eğlenme tarzım değişik değil ki sadece ve sadece hayattaki şeylerin %95 ine karşı saygım yok bu da herşeyin incigini cincigini çıkarana kadar gulmeme yetiyor
Bence de abla diyenleri anlamıyorum
Her anlamda çok banel duruyor ama hadi türk örfünden arada çok yaş farkı varsa kabul edilebilir
bana da diyolar mk dağ ayıları
Dağ ayıları inine dönsün😆
hanzolar
Yas kac ki buyuk mu duruyon da
aynen çok saçma abla nedir ya
İtici konumlandırmalar
bugün sitede birjsi abla diye mesaj attı diye sinirlendim
Abla onun travesti babasıdır🤣🤣🤣
😀
kaçsın ki
Kaç olduğunu ne yapacaksın mantık olarak yaşıtlarım diyorum dimi
bu soruya bile böyle tepki veriyorsan baya itici birisin demek ki insanlar soğumuş senden :D
Erkeklerin sapık ruhu beni tiksindiriyor ne niyetle sorduğunu bilmeyecek bir zekada değilim
altından bişeyin mi var yobaz yaşıtlarım abla diyor demişsin anonim hesapta soru soruyorsun anonim medyada yorumda sana kaçsın diyen biri ne niyetle sormuş olabilir ki bu ne yobazlıktır
Iyy altından şeyin mi var diye 2000ler fantezi argosu kullanan kesin şaşmadan sapıktır zaten ciğersiz seni
faraceli yobaz kaybol :D
Türbanlı fantezisini de dışa vurdu allahın denyosu🤮🤣
oha lan :ASFAsf nediyim ki yazık yani senin gibi birinden her kötülük beklenir insanların senden neden uzaklaştığı anlaşıldı iftira hainlik her şey gelir senden allah ailene sabır versin :D hep böyle yalnız kalacaksın dışlanacaksın bunu hak ediyorsun hak ettiğin yer bu :D
Yalnızlık çoğu zaman tercihte sapıklık bir nasır yarası be yazık sana allah kurtarsın hadi yallah
yatacak yerin yok la sapık diyor hahaha yazık umarım annen sabaha ölür bedduamdır.
Boyun kilon kaç?
Niye sence
Büyük duruyorum ya da saygıdan onların saygı anlayışıyla seni s*kmeye niyetlenmicem güvendesin mesajından sanırım kodlanmış artık bu
Bisey sorcm