Savcılığa şikayet ettim ama savcı kovuşturmaya yer yok kararı verdi sulh ceza hakimliğine itiraz edeceğim dilekçem nasıl olmalı?

Yanlış bilgi vermeyin benim için çok önemli çünkü hiç tanımadığım bir bana zarar verdi ceza almasını istiyorum dilekçe mi yazdım savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum savcı sırf şikayet ettiğim kişi ceza almasın diye şikayet dilekçe mi bile değiştirdi adalet olsaydı savcı bunu yapmazdı haklı olduğum halde yeterince kanıt olmasına rağmen bile kovuşturmaya yer yok kararı verdi ve delillerime el koydu ama hesaplayamadığı bişey var o delillerin aynısı kopyası ben de var şimdi ben savcılığa şikayet için kısa olarak dilekçe yazdım durumu biraz bahsettim ve diğer kalanını yüz yüze anlattım ama savcının kararını itiraz için de aynı şekilde dilekçe yazın diyeceksiniz ben itiraz için sulh ceza hakimliğine yazacağım ama şöyle bir durum var hakim ile görüşme yok bana karşı işlenilen suçu hakime dilekçe yolu ile anlatmam gerekiyor bana karşı işlemiş olan suçu hakime dilekçe yolu ile anlatsam dilekçem uzun olacağı için dikkate alınır mı ne yapmam gerekiyor bilenler varsa rica etsem yardımcı olabilirmisiniz

Savcılığa şikayet ettim ama savcı kovuşturmaya yer yok kararı verdi sulh ceza hakimliğine itiraz edeceğim dilekçem nasıl olmalı?