Bu belgenin gercek olduğunu nerden anlarım WhatsApp geldi edevlet baktım yok bir iki arkdas sordum İnternet taciz davalarında uzlaştırma yok dediler belgeye sahte dediler siz de bir baktın istedim birsey olur mu belge sahtemi

Bu belgenin gercek olduğunu nerden anlarım WhatsApp geldi edevlet baktım yok bir iki arkdas sordum İnternet taciz davalarında uzlaştırma yok dediler belgeye sahte dediler siz de bir baktın istedim birsey olur mu belge sahtemi

Bu evrak sahte dostum. Öyle wp den ya da başka bir yerden karar gereği olsa dahi para istenmez. Onu mahkeme esas kararı belirler. Sana kim attıysa buna dava açabilirsin.
Bende dolandırıcı olduğunu düşünüyorum önce kötüyü gösterip sonra iyi gösteriyor
Cevap
5Cevap
Dolandırıcı olma ihtimali yüksek. Uyaptan bak. Hakkından açılmış dava yoksa sıkıntı olmaz. Zaten böyle bir taciz davası olsaydı ifaden alırdı.
Uyap girdikten sonra napmam gerekiyor
uyap girdim dediğin gibi birsey yazmıyor
Dolandırıcılar, ihtar olmadan dava ve karar olmaz.
Banada geldi bugün aynısından ne yapıcam korkuyorum sana birsey yaptılarmı dolandırıcımı bunlar?
E devletten bak, dolandırıcı bunlar belli ki.
E devlet ne yazarsam cıkar adli sicilde bise cıkmıyor Dava Dosyası Sorgulama
Dava Dosya Sorgulama
Dava Dosyası Sorgulama
Bunların hepsine baktım yok Baska bir sey yazıncamı cıkıyor eğer varsa ona bakayım
Taciz ettin mi birini?
E sitelerinde milete yazıyıyordum dalgasına büyük ihtimalle onlardan biri
Anladim dikkat et bnce
Töbeliyim artık
dolandırıcı hocam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?