Her ailenin hayat görüşü ve tercihleri farklı, ona göre yetiştirirler çocuklarını. Ben köle ruhluyum. Çocuklar küçüklüklerinden itibaren cinsiyetlerine göre ayrılmalı. Kızlar en özgür ve en iyi şekilde yetiştirilirken erkekler itaate ve zincire kelepçeye alıştırılmalı. Yaşına göre yapabileceği bütün hizmetler yaptırılmalı. Kız çocuk da en iyi eğitimi alıp şımartılmalı, üstün yaratıldığı aşılanmalı. Ama bunlar bana göre doğru olanlar. Böyle olmayanlar da kendine göre yetiştirir tercih meselesi.
Bence çok yanlış bir şey. Eskiden bende böyle düşünüyordum ama yanlış. Her çocuğun eşit olduğunu önemli olanın dışı değil içinin güzel olması gerektiğini aşılamak gerek
Zaten bu tercihe göre değişir. Herkesin eşit yaratıldığını düşünüyorsanız tabiki sizin dediğiniz doğru. Erkeklerin ya da birçok erkeğin köle olması gerektiğini düşündüğüm için bunları söyledim. Yani tamamen hayat tarzı ve tercihler. Köle ruhlular ve sahibeler de böyle isteyebilir.
Bu arada iç güzellik farklı bir şey bu zaten öğretilmeli. Bir kölenin içi çok güzel olabilir ki genelde öylelerdir. Bir sahibe hanımefendinin de içi fesat olabilir. Ama aradaki statü farklı ayrı bir şey
Sahibe olayınıda çıkaran sizin gibi kendini ezik gören yetersiz hissetmekten öte gidemeyenler yüzünden oluşan bir sistem. Hani yurt dışında ayak fetişini çok olumlu karşılıyorlar falanda yalan. Sadece yeni nesile saçma sapan yönelrim yapıp yeteneklerini bulmalarını engel olmaya çalışan bir sistem
Sahibe olayını üretmiyoruz kendi kendimize. Köle ruhlu olarak yaratılmışız, elimizde olan bir şey değil. Mecbur kalmışızdır bir yerde. Dolayısıyla bu hayat görüşüne dönüyor. Yeni nesli de dünyada olmasına inandığımız düzen gibi yetiştirmeye meylimiz olur. Köle bir erkeğin çocuğu da kendine benzer. Ne kadar çirkinse mesela oğul da çirkin olur. Ergenliğe girer ihtiyaçları gereği kadına tapmak ister. Atletik bir erkeği de çocuğa benzer kendine. Sizin sahibe olduğunuzu sanardım efendim
5- Çocuklara güzel ahlak verilmeli. Büyüklere saygı, küçüklere sevgi, örf adetlerimiz, namaz, abdest, gusül, sokakta yerlere çöp atmama, doğayı koruma, hayvanlara sevgi, hırsızlığın hainliğin ne denli yanlış olduğu vs. vs..