Merhaba yaşım 27 maalesef işsizim ve genelde gorusmeyede gitsem kimse işe almıyor yetiştirilmek üzere işlerde de maaşın yarısını veriyorlar sigorta yok , çok mutsuzum netten de olsa biriyle evlensem hayatım değişir mi çok sıkıldım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. evlen ondan sonra bak işe. ama ani bir karar olmasın bu. şurda 1 yıl sonra her şey değişecek zaten. ekonomi canlanır eder, yeni iş yerleri açılır, dolayısıyla yeni eleman ihtiyacı doğar. sen bir iki yerde çalıştıktan sonra zaten sana fazlasıyla geri dönüş olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılŞöyleki ben sağlık işletme okudum ve pek iş imkanı yok diş hekimi asistanı olarak görüşmeye gidiyorum ama sanırsın temizlik için görüsmeye gidiyorum aradıkları öyle insanlar oluyor
- +1 yıl
şu an hangi bölümün mezunu olursan ol, az buçuk göreceğin muamele budur. maalesef gerçek bu. kendi alanında iş aramaya devam et. ben olsam kendi işimi bulana kadar zorlamaya devam ederdim ama bu zorlu bir süreç. sabrın sınanacak buna emin olabilirsin. ama kovalamaya devam etmen gerek. çünkü kendi alanından bir kere uzaklaştın mı bir daha dönüşü olmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba
27 yaş normal çok da büyük değil
İşsizsin eksi puan
Kimse ise almıyor eksi puan
Alsada Maaşın yarısı eksi puan
Sigorta yok eksi
Eksik de eksik 😊 birde bu eksiklere sen daha büyük bir eksik ekliyorsun netten 🤔 iki kere düşün derim.
Hem acelen nedir Evvela eksileri artiya dönüştür. Gerisi gelir inşallah
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence evlenme abla yani işsizlik dolayısıyla mecburiyetten dolayı evlenme. Sosyalleş internetten birileriyle tanış hatta sana tavsiyem 20-25 yaş arası erkeklere bak ciddiyim nispeten daha zararsız oluyorlar git parasını ye biraz yüz ver kullan onu eğlenmene bak
00 Yorumla
+1 yılKocanın koca koca dertleri olurmuş 🙂 son çare bir evlilikten nasıl bir mutluluk bekliyorsun? Mutluluğa odaklan, başarıya odaklan, hayatı sev şükret ve birgün o ve sen çok mutlu olacağınız için evlenin.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
92Cevap
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Genelde kurtulus gorup evlenenler pisman oluyor. Umudunu kaybetme is bakmaya devam et. Ama mesela halk egitimin kurslarina git vok faydasi oluyor. Hem belge alip hem yeni arkadasliklar edinebilirsin. Belki aski bile bulabilirsin orada. Bunun disinda netten birinide bulabilirsin tabi. Ama mantikli adimlar atmalisin. Ayaklarin yere basarak. Hep derim sanaldan evlenmek daha saglikli, dogru adimlari atarsan.
00 Yorumla
+1 yılKiminle evleniceksin peki? Basit bir memura razımısın? Aylık gelirin tahmini 100 tl falan olur.
Bu gidişle ona bile şükredersin...
Hayat kendi iradenin sana yaptıracaklarıyla sınırlı...
Diğerleri nasıl başardı peki? Senin onlardan ne farkın var? Çalışmadın? Kendini gelistirmedin.
Imkanın hâla varken bile bunu yapmıyorsun? Ne istiyorsun? Hayal kurmak veya çaba sarf etmek?
Tercih senin.
Güzel bir söz vardır.
"Değişim yaratabilicek insanlar kendilerinden vazgeçmeyi başarabilen kişilerdir"00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNeo koca parasımı yiyecen. sana tavsiye vereyim. babam yüzünden okuyamadım. Çalışmadım. Zengin ve cimri bir adamla evlendim (cimri olduğunu evlenince anladım) çalışmadığım için eve bıraktığı harçlıkları dilenci almaz. sigortam dahi yok. boşanmak istiyorum hemde çok ama boşanamıyorum. çünkü mesleğim yok, param yok, ailem fakir ve arkamda değil, çocuğum var bakamam çaresizim boşanamıyorum. adam parasıyla beni çok ezdi. şimdi sen evlenip kurtulacağınımı sanıyorsun zor. çalış sigortanı yap. kimseye muhtaç olma. Evleneceğin adam çok zengin olsun, fakir olmasın. buna dikkat et.(cimri olmasın)
112 Yorumla- +1 yıl
Ben Yandım sende yan sonra dertlesiriz diyor :))))
Cevap sahibi+1 yılAvanaklar. ben zengin ve cimriyle evliyim. sana diyorumki zengin olsun cimri olmasın. iyi git züğürtle fakirle evlende sürün. bacım iyilik düşünüyom, nasihat veriyom nerenizle okuyosanız artık. aman ne b0k yerseniz yilin. inşallah çok fakir , kıçında donu dahi olmayan biriyle evlenirsin sürüm sürüm sürünürsün amin. sana bu yakışır
- +1 yıl
Adam gibi adam sahiplenen mutlu eden biri olsun diye dua et hayırlısı Rabbımden cimri olmasın derken nasıl bilecek sorsunmu :))
Cevap sahibi+1 yıl@eray1970Allah seni bir lokma ekmeğe muhtaç etsin amin
- +1 yıl
Arkadaşlar mutluluk emin olun parada değil burdaki ben ayrıldım. Eşime arabasını dahi aldım hiç bir baskı yapmadım ama yuzu gülmeyen sinir hastası biriydi olmadı iste
- +1 yıl
Aynen kardeş böylelerine cimrimi cimri sertmi sert olmak gerekiyor öylelerin şerrinden Allaha sığınırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılIş durumları son 3 yılda sıkıntılı maalesef. İşe girememeni sakın kendi yetersizligin olarak gorme. Fabrikalara basvur kesin birinden biri alır.
Evlilik konusuna gelince iyice tanımadan kimseyle evlenme derim. Evlilik anlasma olmayınca kurtulus degil sıkıntı olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yanlış yaparsın.
Ekonomik özgürlüğünüz olmadığı sürece hiç bir zaman kadın için her zaman tehlike.
Kadın olarak hep erkeğin eline bakacaksınız.
Bunu kendinize yedirebiliyorsaniz.
Hiç beklemeyin.00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek hiçbir konuya çözüm değil hele işsizliğe. Ayrıca birinin de yazdığı gibi fabrika ya da BİM 101 gibi yerler çalışan arıyor. Ve dediğin gibi tecrübe şartı da yok asgari ücret en az. Senin derdin değerlendirmek, iş olsun kafası değil...
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap @excalibur7007 de🤣😉 hadi buyurun konuşun siz
+1 yılYok artık ama. İşsizsin diye evlenmeyi çare olarak görmek nasıl bir kafa yapısı? Evlilik başlı başına bir sorumluluk, masraf ve yükken bu kadar basite indirgemen ve sanki normal bir şeymiş gibi söylemen de cabası. Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin biraz, çabalayın. Yok olmadı, evleneyim de canımın sıkıntısı geçsin demeyi gururunuza nasıl yedirebiliyorsunuz gerçekten?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSaçmalama iş başı eğitim programına katıl en fazla bir kaç ay düşük maaşa çalışırsın sonra hem sigorta yatar hem de tam maaş alırsın. Seninkisi iş bulamamak değil iş beğenmemek, rahata kaçmak kusura bakma.
11 Yorumla
Soran+1 yılBirini tanımadan yargılamamanı tavsiye ederim 🤗
Yaş 25 nereden baksan yıllardır işsizim evlenip kurtuluş olabileceğine dair hiç inandırıcı gelmiyor bana 🤷🏻♀️
20 Yorumla
+1 yılYanlış anlaşılmak istemem ama bu bana ev ver para ver senle her gün yatağa gireyim. Tek vasfım bu demek gibi geliyor.
Size tavsiyem farklı iş kolları arayın, ekonomik özgürlüğünüzü elde edin. Sonra eşinizi siz seçersiniz. Seçilmek yerine seçen kişi olmak daha iyi olur.00 Yorumla
+1 yılHayatın değişir kesinlikle fakat ne manada değişir orası belli olmaz. Su anki şartlarını bile mum ışığı ile arayabilirsin. O yuzden evliliği kurtuluş olarak görmeyin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmada kurtuluş için evlilik çok saçma elbet bu yerden basla az maaş olsun çalışırken başka işleride takip et daha iyi imkan bukunca geçersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek çözüm değildir, belki evlenince çok daha kötü olacak her şey. Mutlaka yapabileceğin bir iş bulabilirsin. Önce kendinin farkına varmalısın, kendine haksızlık etme.
11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru ama napayım evde olmak bunaltıyor iş yok güç yok
- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yılİlk olarak çalışma durumu karmaşıktır ama evliliğin size yararı olur mu? Bunun için kendine ben evliliğe hazır mıyım? Bu soruyla başlamalısın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılBen de işsizim ve yurtdışına kacma planlarim var artik ulkemde evlenmem imkansiz hadi issiz kadın evlenir de erkek icin dsha zor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenmek asla çözüm değil düşün evlendin eşin seni her gün dovuyo kavga nizah bunlarda oluyo kurtuluş degil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. O kadar da değil tabii ki. Bu devran bu kadar sürmez. Tanıdıklarına git iş iste. Elden başvuru yap, çağrı merkezi olsa da işe başla.
00 Yorumla
+1 yılevleniceksen düzgün Allah korkusu olan biriyle evlen zengin fakir ayrımı yapma yanlış evlilik yapma bu sefer bu halinide ararsın
00 Yorumla
+1 yılYa yanlış bir evlilik yaparsan?
Ya yanlış bir adamdan çocuk yaparsan?
Sonra ne olucak?
Bu mu care?
Bence hemen pes etme arayan mevlasını da bulur belasını da00 Yorumlaolmak için ya da evlenmek için evlenme sonunda mutlu olmayacaksan yapmak için yapacaksan ne anlamı var ki
00 YorumlaEvlenmiş olmak için evlenme ama iyi bir kısmet çıkarsa neden evlenmeyesin, evlenmek güzeldir :)
00 Yorumlamarketler alır en basiti 6 ay bile çalışsan biraz paran olur ehliyet alırsın sonrası için bir adım olur. Evlenmek nedir ya?
00 YorumlaBegendigin sevidin biri ile evlenirsen hersey cok daha guzel olur. is falan yok ortalikta
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim biri var ama keşke bana ilgi duysa keşke sevse onunla evlenmek isterim zaten
+1 yılfakir bi kadına neden yatırım yapalım:D
saçmalık01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılGünümüzde kocalarda karılarına muhtaç, ancak zengin birini bulursan kurtulursun.
10 YorumlaSakın ha yağmurdan kaçıp doluya tutulma kısmet bu işler
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Sen bu kafayla gidersen ancak birinin cinsel oyuncağı ve hizmetçisi olursun.
10 YorumlaEvlenmeyi kaçış olarak görüyorsun ama pişman da olabilirsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çalışmayan parasız kadınla evlenecek saf erkek bulursan evlen
00 YorumlaGüzel kafaymış. Bende zengin kızla evleneyim bari. Saf mısın kızım sen?
00 Yorumla
+1 yılMerhaba iyi geceler isterseniz ben size iş konusunda yardımcı olayım hanım efendi
00 Yorumla
+1 yılValla şu ülkede ne diyebilirim ki Allah işsiz insanların yardımcısı olsun
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ile iş hayatı karier birbirinden çok farklı şeyler...
00 Yorumla
+1 yılNeden internetten birisini bulup evlenmek istiyorsun?
00 Yorumla
+1 yılzengin ve akıllı biri olmazsa olmaz vasat olur halin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılSirf hayatin degissin diye evlenilmez. Oyle yapanlar mutsuz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır evlenmeyi düşünme ayaklarının üzerinde durmaya çalış önce
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu halinden kurtulmak için evliliği bir yol olarak düşünme evlendiğinde de mutlu olacağının bir garantisi yok bende iş bulamıyorum evliliği istiyorum ama bu durumdan kaçış olarak değil mutlu olmak için bir yuva kurup anne olmak için istiyorum bir şekilde iş bulunur evlenmek için hayırlı biri olmasi lazım bunun içinde dua etmelisin
00 YorumlaButarz sorunlarina evlenmek çare değil bence. Sana biraz sans gülmeli diye düşünüyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Koca eline bakarsın nerdr yaşıyorsun okumadin mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Hayatın tabiiki değişir ama iyi yondemi kötü yondemi belli olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBulunduğun bölgede bulunan büyük marketlere baş vur BİM a101 şok market gibi
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 556 cevap paylaştı. Daha kötü bile olabilir evlilik basit bir şey değil
00 YorumlaO değil de iş bulursan bana da heber verir misin?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmek kumar gibidir ne çıkacağı belli olmaz bekarlığı da kaybediyorsun zaten iade garantili olsa ben birçok kez denerdim kullanırdım belli bir süre beğenmezsem iade ederdim ama geriye dönüşü de yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki tarafın işi olmalı gerçi bu devir de iş ara ki bulasın oldu ya neyse çoğunluk böyle artık erkek de işsiz kadın da krizler yüzünden.
00 Yorumla evet degisir canım. basına alacagın üç kuruşluk toka için bile elin adamının eline bakacak olursun sonra ne halt yerse yesin sesin çıkamaz seni ezer. gelecegini bi erkegin vicdanına teslim etme
10 YorumlaSıkıldım diye kimsenin hayatını karartma öyle evlilik mi olur lan. Hatçe ben sıkıldım, hadi evlenek de renk olsun shjdjx
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGel benimle evlen 3 ev 1 kiralık dükkan 1 Nissan araç bedava hayat :) yaş 38 hiç evlenmedi benn:)
016 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNot Suriyeli değilim.
Cevap sahibi+1 yılDip not. Düğün yapmam nişan hepsi bu şaklabanlık yapamam bu saatten sonra
Cevap sahibi+1 yılNikah pardon :)
Cevap sahibi+1 yılElifu gwrxek bu hayatta düğün yapmam istemeye de gitmem. Bu saatten sonra zor geliyor.
Cevap sahibi+1 yılCar çakal ağız kokusu çekemem
Cevap sahibi+1 yılBak elif de benden hakli. Sağol can. Para için gelen gitsin sokakta arasın ben aceleden yazdım öyle oldu
Cevap sahibi+1 yılElif ya erken evlen ya da evlenme can 30 dan sonra * sene olmaz :;) gerisi sana kalmış can
Cevap sahibi+1 yılEvlenen elbette var. Çok karışık konular kafanı karıştirmim şimdi:) dilerimki en güzel mutluluklar sizlerin olsun inşallah.
Cevap sahibi+1 yılAmin can :) soruyu soran sessiz ama xd
Cevap sahibi+1 yılHahhahaah :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerelisin sürüyemi nasıl sikorta yok evlenmek care olırmu zaman gösterir
01 Yorumla- +1 yıl
kanka kusura bakma ama sen yazmayı öğren sonra tavsiye ver
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi değişir yiyince aklın başına gelir daha mantıklı düşünürsün
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir ya daha iyi olur ya da daha kötü bilemiyorum
00 Yorumla
+1 yılUlaş kardeşim yerin nerde benim cafem var aynı zamanda kendi iş yerimde aşçıyım yardıma ihtiyacın varsa yardım ederim insanlık ölmedi
00 Yorumla
+1 yılEvlenme hayatinin en buyuk hatasini yaparsin. Umarim is bulursun , sabret , cabala is bul , son careyi evlilikte arama.
00 Yorumlapara yapmak isteyen bir erkekle iş kurmak , girişimlerde bulunmak evlenmekten daha mantıklı bence
00 Yorumla
+1 yılBir yere tutunayım da ne olursa olsun mantığı
04 Yorumla
Soran+1 yılHayatım yok ki benim
- +1 yıl
Herkesin hayatı vardır ama ben anlamıyorum bu insanlarda ki tükenmişlik sendromunu
Soran+1 yılŞöyle söyleyeyim ne kadar başvuru yapsam da görüşsem de işe alan yok üstüne aile baskısı
- +1 yıl
Haklısın sende, umarım en yakın zaman da her şey gönlünce olur
+1 yılCuma günü bime psikolog gelıyor bı onla gorussen kuzu😔🤨
10 Yorumla
+1 yılAcele karar verme iyice tanimadan zaten kesonlikle evlenme yoksa hayatini daha da mahvede bilirsin
10 Yorumla
+1 yılEvlilik kurtuluş değillll bekle biraz daha iş aramaya devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha beter llur. evliligi care olarak gorme. ekonomik ozgurlugunu kazanabilirsin ve cok yöntem var emin ol.
00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt