İnsanlar neden birilerinin hayatına burnunu sokuyor?

Ablamın işyerinde otururken arkadaşı geldi benim de üstümde crop vardı bana bu ne şimdi moda mı dedi ben de evet dedim böyle giyiyorsan sütyenle gez dedi ya yanında karın var çocuğun var bu nasıl laf aklım almıyor. Ben kendime gayet yakıştırıp giydiğime göre sorun yok dedim bu sefer de sanane diyosun yani diyor yüzsüzlüğün bu kadarı cidden. Bu işyerine gelip giden ablamın neredeyse tüm arkadaşları yok kilo almışsın yok kıyafete paran mı yetmedi de ufacık tişörtle geziyorsun diyorlar cidden bunların mağaradan falan çıktıklarını düşünüyorum. Hepsine haddini bildirmekten geri durmuyorum asla ama insanın sinirleri bozuluyor nasıl bi kadınla bu şekilde konuşabiliyorlar bir de hepsi evli bu insanların saygısızlığına anlam veremiyorum. Üstüne üslük ablama anlattığımda da insanlar üsturuplu giyinmeli bence göz zevkini bozmamak için vs diyor bu insanların beyni yok cidden help arkadaşlar. Bir de bozuyorum bozuyorum yüzsüz gibi tekrar şaka yaptıklarını iddia eden cümleler kuruyorlar napıcam ben bu kadar ahrazla

İnsanlar neden birilerinin hayatına burnunu sokuyor?