Ben yaklaşık 1 aydır bir üniversite öğrencisinden matematik dersi alıyorum fakat sorun şu ki bana pek de katkısı olduğu söylenemez çünkü kız youtubeden bir hocanın notlarını çıkartıp aynı o hocanın tarzında anlatıyor tek farkı bu kız biraz özet gibi anlatıyor o kadar ayda 8 saat ders görüyorum ve 700 tl bu rakam çoğunuz için belki de düşük olabilir ama bizim maddiyatımıza göre yüksek ben de aileme bu durumu düzgünce anlatıp kursun bana pek verimliliğinin olmadığını internette de binlerce hoca olduğunu ve benim oradan dinleyince de anladığımı ayrıca o 700 tlye daha farklı ihtiyaçlarımı karşılayabileceğimi söyledim (kitaplar denemeler okuma kitapları vs) tabi babam hemen hayır bu evde son sözü ben söylerim ben alacaksın diyorsam alacaksın, senin dilin iyice uzamış, sen bana cevap mı veriyorsun, o kursu alacaksın yoksa hayatı sana zindan ederim dedi kursu benim iyiliğim için istemişlerdi anlıyorum ama bana yararı olmayan bir kurs için neden o kadar para ödeyelim ki? Bundan öncesinde de babam her şeyime karışırdı zaten siyasi görüşüm onunla aynı olmadığında bana sen bunları kimden öğreniyorsun o yabancı kitapları okumayacaksın artık diyip giydiğim bütün kıyafetlere karışıyor, bir zamanlar spor salonuna gitmek istemiştim ne işin var orada diyordu, markete gittiğim zaman peşime erkek kardeşimi gönderiyordu en son da bu kurs olayı oldu arkadaşım da boş ver abartıyorsun dedi sizce ben mi büyütüyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Belki de baban youtubetan izlerken savsaklayacagini dusunuyordur kurs alirsan daha verimli olacagini dusunuyor olabilir ama yinede biraz asiri tepki vermis gibi
Onu da anlıyorum senin dediğin gibi düşünüyor olabilir ama ben de bu durumu güzel bir dille 10 defa anlattım resmen babam anlamamakta ısrar ediyor ve sürekli bu son şansın okumazsan da gidersin kocaya diyip duruyor bu şekilde davranınca da sinirleniyorum artık
Insanlarin davranislarini belirleyen cok dis etken var
Ekonomik durum bunun basinda gelenlerden
Babanin okumani istemesindeki neden de, okumazsan evlenmeni istemesindeki neden de bu bence
Hatta asiri tepki verdigi konulari da buna baglamak mumkun gibi
Bu devirde cidden okumak önemli kaygılarını anlıyorum ama bu beni kısıtlamalarını gerektiren bir durum değil ki ben evde siyasi görüşümü bile paylaşırken çekiniyorum hiçbir zaman fikirlerime saygı göstermiyorlar çünkü hiçbir sosyal aktivitem yok beni eve kapatıp ders çalış diye azarlayıp muhteşem bir gelecek bekliyorlar
Bu yazdiklarinin hic bir gecerli gerekcesi olamaz tabi ama bizim eskiler oyle iste yapacak pek bir sey yok
Durumunu anliyorum, biraz sakin olup elinden geleni yapip egitimini tamamlayip kendi ayaklarinin ustunde durabilmelisin
Biraz daha sabredip şu sınavı kazanmaya bakacağım yorumun için teşekkür ederim
Basarilar dilerim 🙏
Ayda 1 ders almak istedigini soyle. Sadece aklina takilanlari sormak icin. Kalanini kendin caliscam de.
büyütüyor olabilirsin. eğerki durumdaki rahatsızlığı aile anlat çözüm bulamıyorsan devam et gitsi.
Konu ders almak değil ki bana bir yararı olmayan ders için para ödemek saçma geliyor onun yerine bana daha yararlı olacak şeylere harcayabilirim parayı ben zaten konuları internetten dinleyerek de halledebiliyorum ama ailem bunu anlamıyor
o zmana bunu ailene açıklayıcı bir şekilde sakin sakin anlatmalısın.
Yo hiç de abartmıyorsun benim babam da aynısı nefret ediyorum sen de al matrmatik dersini boşuna parası gitsin laftan anlamıyorsa ya da ders veren hocayla konuş ben istemiyorum beni dinlemiyorlar siz artık ders veremeyeceğinizi söyleyin diye
Sıkıldım artık ya her gün aynı şeyin kavgasını çıkartıyorlar kendimi savunduğumda da hemen saygısız diye bağırıp çağırıyorlar sanırım tek çözüm de senin dediğin gibi olacak teşekkür ederim
Rica ederim gelecekteki kariyerine odaklan kurtulmanın tek yolu bu başarılar
Ailen den başka kimse daha iyligini isreyemez saygıda kusur etme
Evet ama bu beni kukla gibi yönetecekleri anlamına gelmiyor. Bir tek ders değil her konuda onların dediği olsun istiyorlar meslek hedefi koyarken bile ben ne dersem ona gideceksin diyor bu kadarı da saçma
Belki kabiliyetini biliyorlar
Zorla güzellik olmaz ben bu kursun bana verimsiz olduğunu güzel bir dille anlattım onlara onlar ise tam tersi beni azarlayıp fikirlerimi önemsemeyip duruyorlar ben de kendimi savunuyorum bu saygısızlık değil
Başarılıysan ögretmeninle konuş o ailenle konuşun
O kız öğretmen değil.
Bi nevi haklisin