Türk kadınları Türk erkeklerinin öz güvenini düşürüyor mu?

Bunu bir kaç yurt dışına çıktıktan sonra anladım cidden orada zaten olan öz güvenimin daha çok arttığını hissettim ve bunu gelince daha çok anladım ki bence sizde farkındalığınızı oluşturun arkadaşlar
Olabilir evet çünkü Türk kızları Türk erkeklerinden peydah oluyor kısaca Türk kızları Türk erkeklerinin yansıması Türk erkeklerin de ki malzeme bu kadar
Savunma mekanizmasi olarak algiliyorum yorumu 😀
Hadi sanada evet diyelim 😀
Siz kizlar her iltifati ilgimizi neden gercek saniyirsunuz ya da onayi 😀
Görüş
6Görüş
Valla genelde yabancı uyruklu insa şarla konuşuyorum çok modern, 0 ego ve çok daha güzeller, bizim kızlardanda arada egosu olmayan kendini beğenmemiş tipler çıtıkça konuşuyorum o yüzden bizim 150 90 kilo kızlar özgüvenime bir artıları ya da eksileri yok 😂
O kadar eminsin ki hayır seçeneği bile yok snkxsnnsnxs
😀 sende 30 a kadar baya tecrübe edinsen sende hayır demezdin
maalesef ki doğrular senin tecrübe hayatından ibaret değil 😌
Gozlemledim 😊
Bizim kuzlar çok burnu havada. senin gibi yurtdışına gidince gördüm. ozguven tavan yaptı.
Artik kimseye deger vereeim gelmiyor
Aynen bro
hayır türk kızları egolu sadece ama boş ego
Yurt dışına gidince biz de medeni, "güldü kesin basit kız" demeyen, efendi ve nazik erkeklerle tanışınca cennet buymuş diyoruz.
uzum uzme baka baka karari demis atalar..
Valla öyle bak
Turkiyedeki kadinlar vasifsiz ve statusuz dunyanin en cahil en gormemis en kultursuz medeniyetsiz kadinlari yasiyor Turkiye de.. ben fransa dijon da buyudum Şu an singapurda yasiyorum en son 2018 de Turkiye ye gelmistim.. bu sosyolojk ve antroplojik bir konu.. kendi emek beceri zekasiyle kazanilmis statu elde edemiyorlar.. isgucune katilim orani dunyanin en dusuk oldugu kadinlarda Turkiye ust siralarda.. girisimcilik yok.. ayriyetten negatif ozgurluk yok yani bireyin temel hak ve ozgurlukleri gelismemis... bireyin hurriyetini ona buna atar yapmak zanneden bir toplum var.. sadece kadinlar degil erkeklerde oyle.. cunku sosyal, ekonomik gelismelerin bir kulturel deger rol ve statusu olur.. bir tumevarimi gozlemlemesi deneylemesi olur ve bu tur degerlerin ustunde anayasal guvence olur maalesef Turkiye de bunlar yok... o yuzden endustri 2.0 daki teknolojileri bile hala uretemiyor Turkiye.. hala sivil anayasasini yapamamis.. yani kadinindan erkeginden ne bekliyorsun ki..
Kanka dediklerinin doğruluk payı çok yüksek fakat bu kadınların suçu değil siyasal islam şeklinin suçudur,
Yurt dışında bizlerin hiç de iyi bir şöhreti yok.
Maalesef öyle.
En İyi Görüş