bir tane doğru düzgün insanla tanışmadım, ruh eşim olamadı. artık böyle dalaverelere inanmıyorum.
Güncellemeler:
bir tane doğru düzgün insanla tanışmadım, ruh eşim olamadı. artık böyle dalaverelere inanmıyorum.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47118Ruh eşi olayına inanmıyorum bize uygun birçok insan var ruhumuzu taşıyabilen ona hitap eden biri olduktan sonra doğru kişi inancına girmesek daha gerçekçi olur, ilişkilerimizi de bu kadar kolay harcamayız diye düşünüyorum. Nasıl olsa benimle yaşadıklarını yaşayabileceği biri yok düşüncesiyle çok çabuk harcıyoruz ilişkileri.
Ya da napıyoruz, işte her görüştüğümüzü "hayalimdeki ideal insan, ruh eşim bu mu" diye var olmayan bir insanla karşılaştıra karşılaştıra karşımızdakini tanımaya ve olduğu haliyle kabullenmeye imkan bile tanımıyoruz.
Kimseyi olduğu haliyle tanıyamıyoruz. Sonra yalnız kalmaktan şikayet ediyoruz. Sen imkan verdin mi ki birini sevmene? İnsanın önündeki en büyük engeli yine kendisi.
Aha bu ben. Ama ben kendim için bunu normal görüyorum. Şöyle ki ben üniversiteden mezun olduğumdan beri hiç sosyal bir ortama girememiş, bütün gün evde olan, ekonomik olarak yoksul olan, işsiz olan, sürekli evde kpss çalışmak zorunda olduğu için hareketsiz olduğu için çok kilo almış olan bir kadınım. Yine ailemin muhafazakar, tutucu, korumacı olması sebebiyle buradaki çoğu kadının yaptığı gibi sevgiliyle buluşamam, sevişecek ortam yaratamam, sevişmek için hazırlıklar yapamam, hem de böyle yetiştiğimden fazla açık olamıyorum. Ben de otokontrolü yüksek olan, kendini bastıran, pasifize eden biriyim. Yani sevgili cart curt olmaması çok ama çok normal. Yalnız benim de hayata dair yalnız kalma korkum başlamış bulunmakta buna bir de işsizlik gelecek kaygısı yoksulluk korkusu eklenince daha berbat oluyorum. Bakalım inşallah uzun yıllar yaşamak nasip olmaz. Çünkü uzun yaşamayı falan gerçekten arzu eden biri değilim. 45-50 yaş yeterli. 😊
Yaşadığımız ülke şartları yüzünden bence. Ruh eşini bulmak için bi Avrupalı gibi her yere seyahat etme, sanatsal - kültürel - spor aktivitelerine katılma, kolayca iş bulup kariyerinde başarıyla yükselebilme, kitap satın alabilip okuma, en azından orta gelirli olup zorunlu ihtiyaçlarını temin edebilme olanaklarına sahip olabilseydik biz de, illaki karşılaşır bulurduk ruh eşimizi. Sadece vergi ve fatura ödeyebilmek için iş-ev ev-iş yapar hale geldiğimiz için ruh eşini görmeyi bırak, onunla karşılaşmaya zamanın veya mecalin kalmıyor. Ne kadar aktif birisi olursak ancak öyle denk gelebiliriz. İşten sonra elindeki çayla atılıp giden bir hayat sürdürüyoruz. Ruh eşini bulsan ne olacak ki? Bu düzen insanları birbirinden soğutmaya yeter de artar bile.
Hemen karamsar olmamak lazım gelir benim felsefem de
Her şeyin bir yerlerde yazılı ve zamanı olduğuna inanırım.
Zaman insana özgüdür. Sana geç gibi gelen bir başkasına erken gelebilir.
Kendi zamanını sen yönetiyorsun.
Belki karşına otuz yaşında o kişi çıkacak ve otuz birde evleneceksin.
İyi ki bu yaşımda karşıma çıktın diyeceksin.
Kaldı ki bu devirde hep menfaat ilişkileri kuruluyor, biraz klişe gelebilir ama kaliteli bir yalnızlık yapış yapış menfaat ilişkilerinden çok daha iyidir.
Umudunu öldürme çünkü umut ölürse yürüyen ölülerden farkımız kalmaz.
Tanıştığını söylediğin o 'doğru düzgün olmayan' insanlar, aslında senin 'doğru düzgün olmayan', 'narsist' karakterli biri olmandan dolayı ruh eşin olmamayı, kendilerine armağan atfetmiş olabilirler... Önce özeleştiriye davet, buyrun bu taraftan...
Aynı durumdan bense muzdaripim belkide 30 ya da 35 yaşımda ruh eşim ile karşılaşacağım baktım o yaşlardada olmadı 40 45 diye avutacağım baktım yine çıkmadı ruh eşim bu seferde sanırım yalnız öleceğim diyip defteri kapatacağım 😁😁
Evde kalmaya işaret😃
Bakınız ben😂😂
Şaka bir yana ruh eşi olayına inanmıyorum ben. Zaten kendim gibi biriyle de anlaşabilecğimi hiç sanmıyorum. Sevgi birleştiricidir. Ortak noktayı sevgi belirleyip diğer özellikleri de yan element olarak ele alıyorum. Karışık işler 🤷🏻♀️😀😂
Merhaba gizli üye
Benimde ayni 28 yaşıma kadar doğru düzgün kimse çıkmadı
Ama ben ne RABBİMDEN ümit kesmem
RABBİM neyler neylerse güzel eyler 😊
İnanmıyorum deyip umudunu erkenden yitirme daha gençsin önünde uzun uzun yıllar var. Acele edip çok kafaya takma bilemezsin ansızın karşına biri çıkar başını döndürür.
Ben hayatımda hiç ruh eşi sacmalığına inanmadım halada inanmıyorum çünkü öyle bir şey mümkün değil ilk başta hoşlansan, sevsen saygıda göstersen belli süre sonra insanlar alışkanliklarindan vazgecmemek adına birbirlerine katlanıyorlar.
Doğru kişide yok bu yüzden bu biraz nasip meselesi
ruh eşi veya ikizi olayı tamamen saçmalık. hiçkimse öyle birini bulamaz. herkes kendisi gibi birini istiyor. aynı sinema zevkine sahip aynı hobilere sahip hatta aynı karaktere sahip bireyler bekliyor
mümkün değil. kafanız biraz uyuşuyorsa birbirinize saygı ve güveniniz varsa gerisi önemli değil. nişanlımla benim her şeyimiz ama her şeyimiz zıt. film konusundan siyasi fikrimize kadar ama gerçekten iyi anlaşıyoruz
8 milyar insanın içinde ruh eşimiz kim bilir hangi ülkenin hangi şehrinde. Allahim yaratıyorsun niye uzağa atıyorsun kurban olduğum jsjsjsj
Ben de ruh eşi muhabbetine inanmıyorum. Gerçekten bu zamana kadar denk gelmediyse böyle bir şey yok demektir. 😅
27 yaş mevcut durumda yüksek yaş değil. İnsanları daha iyi tanımak ve kendine daha çok yatırım yapmak için bence 5 sene de geçse sorun değil.
Karşılaşmamak bence imkansız ama işte zaman yanlış olabiliyor. Ya da kendini kısıtlıyor kişi ve o anda da karşısına çıkan nasibini itiyor.
Tesadüfle alakalı bence, kader bizim elimizde yolu, insanı, yaşıycamızı biz seçiyoruz... buldum sanıp hep yanıldım yarın ne göeücez bakalım
Maalesef ben de bu yaşıma kadar ruh eşime rastlayamadım.. 😔 Hatta bir an rastladığımı düşündüm ama gerçek maalesef öyle değilmiş.. 🥺
İnanma zaten öyle bir şey olsa ben çoktan bulurdum. Artık yalnız öleceğime inancım tam
ruh esi diye birsey yok keko oldugun icin bulamiyorsun kimseyi..
31 yaşındayım ve henüz ben de rastlamadım şu an.