Ben geçen gün bir soru sormuştum ve sorumun altına hakaretvari bir görüş yaptı birisi bende cevap verdim. Ama asla küfür etmedim. Sonra seni reportladım dedim bende seni diyince bu seferde seni avukatıma verdim diyerek tehdit etti beni. Bende rahatsız oldum. Daha önce sizin başınıza böyle bir şey geldimi burada?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bırak versin hiç umursama bas. Engeli geç hiç bir şey yapamaz
İlk o hakaret etti zaten
Sıkma canını senin korkutup muhabbet edecek senle aklı sıra
Bişey yapmadıysan bırak istediği kadar atıp tutsun
Hayır
Uslubuma dikkat ederim
Bunca yıllık hukuk geçmişim var
Geçen sene buradan birisiyle mahkemelik oldum ben.
Nasıl
Bir yorumda başlayan tartışmamız mesajda kavgaya döndü. Bende gidip şikayetçi oldum oda olmuş. Şansa da aynı şehirdeymişiz bu şahısla. Aradan geçen bir sürenin ardından sonuç çıkmayınca bana tekrar sataştı karşılık verdim bir yerde buluşmaya sözleştik buluştuk ve kavga ettik. Ben kendisini dövdüm. Gidip darp raporu alıp hakkımda şikayetçi olmuş. Ancak mesajla sataşan kendisi, buluşma yerine çağıran kendisi, ilk 3 yumruğu atan kendisi kamera kayıtları falan var bende şikayetçi oldum. Mahkemede uzlaşmaya gitmek zorunda kaldık. Uzadı biraz.
Kadınla neden kavga ettin ki aranızda ne geçti ve sonuç çıkmadı mı hala bundan
Kadınla niye kavga edeyim önemsemem. Erkekti kavga ettiğim şahıs.
bir şey çıktımı Peki
Yok çıkmadı
İlk birbirinizi mahkemeye verdiğiniz de buldular mı sizi yoksa siz kendiniz mi buldunuz aynı şehirde olduğunuzu
@Neslice06 Sende mi böyle bir şey yaşadın hayırdır
@Neslice06 Yok biz şikayetçi olduk birbirimizden ilk sosyal medyadan hakaret yüzünden. Sonra sonuç çıkmayınca tekrar tartıştık falan bana dedi buraya gel dedim zaten oradayım. Öyle anladık aynı şehirde olduğumuzu sonra kavga ettik sonra mahkemelik olduk.
Buluştuktan sonra mahkemelik olmuşsunuz o zaman da neden buluştunuz ki ne gerek vardı
Çağırdı gittim kavga ettik
🤣🤣 mahkeme bulamadı yani, yok ya ben meraktan biraz da bizi biri dolandırdı bir sene sonra çıktı ama elde var sıfır mahkeme hiçbir işe yaramıyor kendin işini halletmezsen
@Neslice06 O zaman bu hakaret işlerinden bir şey çıkmaz
@Neslice06 Yok biz uzlaşmaya gittik
Valla onu burada bir ablamız var ölümmeleği diye o baya kişiyi şikayet etti diye biliyorum isterseniz o ablaya bir danışın
Uzlaştınız mı peki
Yok be çıkmaz, dolandırıcı için bile demişler ki adam ihtiyacı olduğu için parayı harcamış böyle saçma şey mi olur, tekrar bir yerler bir miktar para harcayıp tekrar şikayet edin demişler
Aynen uzlaştık dayak yediği ile kaldı işte
Ya bisey sorcam mahkemeye vermenin üzerinden 1 yıl geçmiş miydi de sonuç çıkmadı ben de birini şikayet etcem😏
@Neslice06 Yok bizim mahkememizde biz uzlaşmaya gittik sonuç çıkmama durumu olmadı özür diledik karşılıklı şikayeti geri aldık
Hayır ilk bir kere şikayet etmişsiniz sonuç çıkmamış sonra o sana yine satasmis falan
@Neslice06 Biz ilk karakola şikayet ettik ondan uzun sürdü aslında çıkardı sonuçta biz hemen kavga ettik yine 2 ay falan geçmişti
Anladım sağol
@Neslice06 Rica ederim neden şikayet edeceksin özel değilse merak ettim
Ya saçma bisey aslında üzerinde duyacaklarıni da pek sanmıyorum
@Neslice06 Yine belli olmaz ama küfür tehdit varsa ilgileniyorlar
Avukatına mı vermiş hsjsjsjsjsjs
Evet neden güldün
Etti ve ediyorlar da umurumda değil
Nasıl
Nasıl mi ediyorlar nasılmı umurumda değil anlamadım
Korkmuyor musun
Yooo en fazla profil yapanır 50/tane kapandı zagsn
Hiç küfür ettin mi ki