Dün gece 2 gibi babam kahve istedi. Ona kahve yaparken bir ürperti hissettim sonra odama ders çalışmaya gittim. Sadece masa lambası acıktı ama çok korkuyordum. Bende yattım uyudum. Rüyamda kulağıma birisi Arapça bir şeyler fısıldadı. Dehşet içinde uyandım bugün. Hemen kalktım gusül aldım. Otururken kulağım çınladı daha doğrusu tıkandı açıldı gibi oldu. Şimdi de fark ettim ki ayağımda kına lekesi gibi bir leke var. Dün yoktu yeni oluşmuş. Korkmaya başladım. Neler oluyor? Bilen birisi yazabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen ciddi bir şekilde yorum yapın.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir. Bu hastalıkta olabiliyor vücutta üç harfli varlıklar da olabiliyor. Dua et namaz kıl inancın varsa bir şey yapmazlar.
Namaz kılan bir insan değilim. Çok istiyorum başlamayı ama bir türlü başlayamıyorum. Gece namaza başlama niyetiyle yattım. Ondan sonra oldu ne olduysa. Hayatımda hiç bu kadar korkarak uyanmamistim içim sıkılıyor daralıyorum moralim çok bozuk
Bunlara bozma moralini ben o kadar çok şey gördüm ki. Şeytandır senle uğraşıyordur. Güvende hissettiğin bi yerde namaz kıl, korunduğunu hissediyorsun.
Çok teşekkür ederim. İçimdeki suçluluk duygusu aslında. Allah'a karşı görevlerini yerine getirmediğim için cezalandırılıyor muyum bilmiyorum. O yüzden moralim bozuldu yani.
Ceza olarak düşünme bunu. Ben imtihan olarak bakarım. Öyle düşündüğün zaman peygamber efendimiz bile neler yaşamış taşlanmış yeri gelmiş insanlar saldırmış. Oysa bir şey mi yapmış? Ben namaz kılınca rahatlıyorum hele sabah namazı. Ve kendim öğreniyorum dini hacı hoca dinlemek sevdiğim iki uc kişi var onları dinlerim. Vesvese olabiliyor ve bu evrende bizle başka varlıklar da yaşıyor. Benim evimde büyü varmış eski evimde. orada varlıklar gördüm hatta bana destek olanlar oldu. Belki inanmazsın fakat kardesim de gordu. Çok yanlizdim ağlıyordum bi ara yasanmislillarim var yattım biri geldi elimi tuttu. Duydum gordum yani kimi korur kimi rahatsiz eder iki türlüsü var. Ve ben o kadar çok korundum ki cok şükür.
Cok zor şeyler yaşamışsın. Aslında soğuk kanlı bir insanım ama bu durumda nedense savunmasız gibi hissettim kendimi. Abartacak bir durum yok millet neler neler yaşıyor ama vesvese işte korktum bir an boşluğuma denk geldi herhalde. Teşekkür ederim yardımın için. 🤍💕
Korkma benim taşınınca gecti ve korkunca bilinç alti da oyun oynayabilir 💖
Büyük ihtimalle dediğin gibi.
Aboo seni okumak lazim
Korkutma beni🥺 hep olurdu ama ilk defa bu kadar üst üste yaşadım böyle şeyleri
Korkacak bise yok, sadece okuycam dedim
Sen okuyor musun ki🤨
Kendi capimda
Kına gecesi düzenlemiş mübarekler😑
Dua oku.