Çok korkuyorum biri iyi bir şeyler yazabilir mi?

Ben 22 yaşındayım. Annem oldu olası sarılmaz öpmez beni. Hadi bunları geçtim oturup konuşmayız annemle. Her zaman beddua ve küfür eder. Bugün ben işe gittim. Gittiğim ilk iiş gününde adamın tacizine uğradım. Korkuyla anneme anlattım. Akşam olunca annem bana sen hakkediyorsun Allah inşallah daha beter yapsın seni dedi. Para almıştım yol parası 50 lira onu geri ver dedi ama yoktu kalmamıştı yani. Anne niye öyle diyorsun dedim hiçbir şeyim yoktu. Beddua edince çok sinirlendim. Senden nefret ediyorum çünkü dedi. Ama niye dedim sebebini söyle bana. Her gittiğin yerde taciz olayları oluyor işe giremiyorsun bi yerde Allah belanı versi* dedi. Parayı da geri ver sabaha öldürürüm seni dedi. Üstümde para yok. Ben biraz sevgi görmek istiyorum. Biri saçımı okşasın istiyorum. Babam yok. Soran olursa. Şimdi biraz korkuyorum da bana sadece biraz güzel şeyler yazabilir misiniz zahmet olmazsa
Güncellemeler
+1 yıl
Açık saçık asla giyinmem. Uzun elbise bile giyinmem. Kıyafet diyecek olanlar olursa. Çok utangaç birisiyimdir. Yılışık hareketlerim de yoktur.
Çok korkuyorum biri iyi bir şeyler yazabilir mi?