Jakub Janovsky'a göre "Oryxspioenkop" . com sitesinin-sayfasının sahibi kayıplar şöyle:(En az bu liste yayınlanan görsel ve videolara göre yapılıyor inceleyip bu siteye ekliyorlar)

Jakub Janovsky'a göre "Oryxspioenkop" . com sitesinin-sayfasının sahibi kayıplar şöyle:(En az bu liste yayınlanan görsel ve videolara göre yapılıyor inceleyip bu siteye ekliyorlar)

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
ben verilen sayilara inanmiyorum rusya gibi bir devlet asiri yuksek sayida ekipman ve asker kaybetmisse gercekten durum vahim bence kendini kucuk dusurecek alcaltacak bir duruma dusurmez rusya ukrayna'nin abartili verdigi sayilar bence dahasi rusya modern ve ates gucu yuksek silahlarini kullanmiyor kullandiklari silahlarin buyuk bir bolumu eski ve ates gucu dusuk silahlar eger gercekten sayilar dogruysa rusya oturup aglasin koskoca rusya bir ukrayna ile basa cikamadi sunu da unutmamak lazim rusya ukrayna ile degil dunyayla savasiyor zira surekli avrupa ve amerika tarafindan gaz veriliyor silah veriliyor asker veriliyor ozellikle amerikan askerleri var orada herseye ragmen rusya oradan istedigini almadan cikmaz her ne pahasina olursa olsun ve kimse de mudahale edemiyor amerika bile rusyanin elindeki silahlar caydirici cunku
Ukrayna bu rakamın 2 3 katını bazılarında hatta 4 4.5 katını söylüyor daha fazla bile olabilir hesaplamadım fakat bu liste yayınlanan video ve görseller sonucu yapılıyor hatta analiz ediyorlar bu arada Rusya'nın Moskva (Kruvazör) Su35, Su34, Su35, Su34M (Hepsi uçak) gibi ağır ekipmanların toplam değeri bence rahat 1.5 Milyar $ vardır imha edildi
anladim da rusya bu kadar aptal mi ekipmanlarinin imhasini askerlerinin olmesini izleyecek kadar benim aklim almiyor savas bu tabii ki asker kaybedecek ekipman kaybedecek ama karsisindaki ukrayna daha dogrusu avrupa ve amerika ozellikle amerika yoksa rusya bu kadar asker ekipman kaybetmez ya da rus vatandaslari oldugu icin sivil kayiplara sebep olmamak icin ates gucu yuksek ultra modern silahlarini kullanmiyor yoksa ukrayna diye bir ulke kalmaz sahip oldugu topraga nasil sahip oldu koskoca rusya ya dunyanin en buyuk yuzolcumu gucsuz bir rusya bu kadar buyuk bir topraga nasil sahip oldu ukrayna degil dunyayla savasiyor rusya zorlaniyor tabii ozellikle amerika ekonomik acidan cok ilerde amerika tabii ki silahlari da daha yeni ve modern bence bu iste bir bit yenigi var normal degil olanlar hic degil mantikli degil akil disi
Sscb sayesinde ayakta kaldılar normalde Nazi Almanyası Rusya'yı rahat yenerdi fakat Sovyet birliği karşısında yenildiler Şu an Ukrayna Sscb Rusya Nazi Almanyası konumunda bence
ayni fikirde degilim
Rusya ABD ile savaşıyor çünkü