Rusya gözünü iyice karartmış gibi. İş nükleer silahlara gelirse ortalık daha da karışır sanki :/ Siz ne düşünüyorsunuz?
NATO: ‘Kıyamet günü’ silahı taşıyan Rus nükleer denizaltısı üssünden kayboldu.
— Haber (@Haber) October 4, 2022
Rusya gözünü iyice karartmış gibi. İş nükleer silahlara gelirse ortalık daha da karışır sanki :/ Siz ne düşünüyorsunuz?
NATO: ‘Kıyamet günü’ silahı taşıyan Rus nükleer denizaltısı üssünden kayboldu.
— Haber (@Haber) October 4, 2022
Birileri için III. Dünya Savaşı zaten olmazsa olmaz zaten. Biz istediğimiz kadar barış için çaba harcayalım. ABD ve AB DESTEKLİ Ukrayna'yı bitirmekte Rusya kararlı...
Rusya patlak vermezse, Çin verecek... ABD DESTEKLİ Tayvanla çok ciddi gerginlikler yaşıyor...
Bizde de durumlar pek güneşli sayılmaz...
YİNE ABD DESTEKLİ Yunanistan'la da bizim savaşmamız an meselesi...
Bu 3 AYRI NOKTADA aynı anda da SAVAŞ STARTI verilebilir. Çünkü yeni bir YÜZYILA gireli baya oldu ve Türkiye Cumhuriyeti de 2023' te 100. YILINA girdiği gibi bir çok imzaladığı Antlaşmaları da YOK HÜKMÜNDE sayabilecek.
Yeni bir yüzyılın başlangıcı için en geç 2023 'te SAVAŞ KAÇINILMAZ!!
Ve belki de bugün o yüzden EKONOMİK KRİZLER ve GIDA SORUNLARI (KITLIK ve PAHALILIK) yaşanıyordur, bilemeyiz...
Rusya öyle bir ülke ki ölürse tüm dünyayı öldürür güçlenirse de tüm dünyayı yıkar dengede tutmak lazım 1945 den beri bu denge öyle ya da böyle sağlandı ama şu an daha önceki tüm süreçlerden daha zor bir süreç yaşıyoruz bu işin sonu dünyanın sonu olabilir şu ortamda her şey olabilir çok fazla gelecek için endişelenmeyin anı yaşayın 10 yıl sonra 20 yıl sonra demeyin 10 yıl sonra olacağımızın pek de garantisi yok.
Çıksın ya. Bu sefer biz de petrol olan bir iki yer ele geçirelim. Misak-ı milliyi ve adaları alalım mümkünse. Askere gideceğim zaten yakında. Seve seve canımı veririm. Yeter ki şu yunana haddini bildirelim, rumları kıbrıstan atalım.
Nükleer bir savaşı dünya kolay kolay göze almaz. Zira nükleer silahların zararı kullanan ülkeye de bir o kadar dokunur. Anca göz dağı verirler birbirlerine.
Cevap
49Cevap
Bence sanmıyorum yakın değil
şu an yahudalar her türlü işi çeviriyor bu savaşı başlatmak için ama emin ol ki yahudaların kralı istese de Allah istemeden bu savaş başlamayacak. Yahudalara emir veren iblis, Allah ın izni dışında bi zkim adım atamaz. bunu ortalıgı kızıştırmayı kendilerine misyon edinmiş o kaskafalı yahudalar neden anlamakta zorlanıyor bilmiyorum.
Daha insanligin ilk zamanlarinda dunyayi farkli dinlere yonlendirip din savaslari cikartan sahte peygamberleri gonderen allah mi onleyecek savasi?
Yoksa is nukleer savasa gelince mi aklina geliyor savasi onlemek? Cunku suanda zaten suren ve 2 taraftan da bicok insanin oldugu bi savas var, bilmem haberin var mi ama...
@partybunny sahte peygamber? iyiymiş. yahudi taraftarlıgı yaparak boş yapma bana. şu an şeytanın taraftarlıgını siyonistleri destekleyen yahudiler yapıyor. dünyada nerde kaos varsa mutlaka yahudi parmağı vardır. ayrıca sandıgın gibi farklı dinler felan olmadı insanlıgın ömrü Ademden bu yana 7 bin seneye yakındır ve Ademden bu yana tek geçerli din islam olmuştur Ademe de sayfalar inmiştir kuran gibi, ondan sonra gelen Resullere de.. yahudilerin bozulmadan evvelki peygamberleri de teslimiyet/islam üzeriydi ta ki bozulana ve kendi içlerinden çıkan peygamberleri öldürene kadar. Daha islamın adı yokken bile İbrahim de öyleydi burdan bile jeton düşmesi gerek kafana ama nerde o düşünce sizde tüm dinlerin aynı kökene, haniflik ve teslimiyet/tevhid üzerine kurulu oldugunu bile anlayamıyonuz. Allah her kavme farklı din gönderdi diyip duruyonuz papağan gibi. Öyle bi dünya yok bunlar sadece cahillikten kaynaklı yeterince araştırmadan zan üzere hareket etmenin sonuçları. Dinleri hiç anlayamamışsın sen.
Daha insanlarin farkli cografyadaki diger insanlardan haberi yokken mi olustu yahudiler? Daha islamin adi bile yokken ibrahim ne oldugunu nasil bilebilir, jeton bence senin kafana dusmeli ama olmayan biseye de dusmez tabi...
Cahilligin kendisi papagan gibi dunyadaki tek dinin islam oldugunu tekrarlayan sizin bos kafali zihniyette. ademe sayfalar inmismis, cahilin isim bulmus hali, adem zamaninda okuma yazma mi vardi da ademe sayfalar iniyor nekadar bos oldugunuz o kadar acik ki.
Ona buna sayfalar indiricegine bir kere olsun kendileri lutfedip dunyaya gelip sozde cok sevdigi kullariyla dogrudan konussaydi bugun ne din savaslari olurdu ne de senin gibi yalanlara tapan boslar. Bu kurallari madem allah koydu, ben bunlari onun kendisinden duymak istiyorum, insanlar tarafindan yalanlarla doldurulmus kitaplardan okumak, kafalari yalanlarla doldurulmus insanlardan duymak degil!!
@partybunny
Adem'e okumayı yazmayı öğretmiş mi sence?
"Allah Âdem’e isimlerin tamamını öğretti, sonra da onları meleklere gösterip: “Haydi, doğru söylüyorsanız bunların isimlerini bana haber verin” buyurdu."
Şunlara Bak bakalım İbrahim islamı biliyomuymuş bilmiyomuymuş?
► Rabbi ona: “Teslim ol!” dediğinde: “Âlemlerin Rabbi olan (Allah’a) teslim oldum.” dedi. (2/Bakara 131)
► İbrahim, (İslam’ı) oğullarına vasiyet etti. Yakub da böyle yaptı: “Ey evlatlarım! Allah sizin için (İslam) dinini seçti! Yalnızca Müslimler/şirki terk ederek tevhidle Allah’a yönelen kullar olarak can verin!” (2/Bakara 132)
► Yoksa siz, Yakub’a ölüm geldiğinde orada hazır mı bulunuyordunuz? O, oğullarına demişti ki: “Benden sonra neye ibadet edeceksiniz?” Demişlerdi ki: “Senin ilahına, babaların İbrahim, İsmail ve İshak’ın ilahı olan tek bir ilaha ibadet edeceğiz ve biz O’na teslim olanlardanız.” (2/Bakara 133)
► Dediler ki: “Yahudi ve Hristiyan olun ki hidayete eresiniz.” De ki: “(Hayır, öyle değil!) Bilakis, (asıl hidayet) hanif olan İbrahim’in yoludur. Ve o, müşriklerden de değildi.” (2/Bakara 135)
► Deyin ki: “Bizler; Allah’a, bize indirilene, İbrahim, İsmail, İshak, Yakub ve torunlarına indirilene, Musa’ya ve İsa’ya verilene, nebilere Rablerinden verilene iman ettik. Onların arasını ayırmaksızın (hepsine iman ederiz.) Ve biz, Allah’a teslim olanlarız.” (2/Bakara 136)
► Allah’ın kendisine mülk vermesi sebebiyle Rabbi hakkında İbrahim’le tartışanı görmedin mi? Hani İbrahim demişti ki: “Benim Rabbim diriltir ve öldürür.” Demişti ki: “Ben de diriltip öldürürüm.” (Bu cevap üzerine) İbrahim demişti ki: “Allah Güneş’i doğudan getirir; sen de batıdan getir (bakalım).” (Bu hüccet karşısında) kâfir afalladı. Allah zalimler topluluğunu hidayete erdirmez. (2/Bakara 258)
@partybunny
Takva sahipleri bak Adem zamanında da varmış dimi?
"Onlara Âdem’in iki oğlunun başından geçen ibret verici şu gerçeği anlat: Onlar Allah’a birer kurban takdîm etmişlerdi de birinden kabul edilmiş, diğerinden ise kabul edilmemişti. Kurbanı kabul edilmeyen kıskanıp: “Seni mutlaka öldüreceğim” deyince, öteki şu cevabı vermişti: “Allah ancak takvâ sahiplerinin ibâdetini kabul buyurur.”"
Şurda anlatmış mı sebebini? anlatmamış mı sence? (secde etmek selam vermek anlamında)
"Bir zamanlar meleklere: “Âdem’e secde edin!” diye emretmiştik de hepsi secdeye kapanmış, fakat İblîs secde etmemişti. O cinlerdendi ve bu yüzden Rabbinin emrinden dışarı çıkmıştı. Böyle iken siz, beni bırakıp da, size düşman oldukları halde onu ve soyunu mu dost ediniyorsunuz? Zâlimler için bu ne kötü bir değiştirmedir!"
Şunu iyi anladığına emin misin?
Hani Rabbin meleklere: “Ben yeryüzünde bir halîfe yaratacağım” dediğinde onlar: “Orada fesat çıkaracak ve kanlar dökecek birini mi yaratacaksın? Halbuki biz, seni övgüyle tesbih ve takdîs ediyoruz” demişlerdi. Allah da onlara “Ben sizin bilmediğiniz şeyleri bilirim” buyurmuştu.
Bak yahudilerden çıkan peygamber Davud a. s a ne diyor Allah:
Ey Dâvûd! Biz seni yeryüzünde halîfe yaptık. Öyleyse sen de insanlar arasında hak ve adâletle hükmet. Nefsinin arzu ve tamayüllerine uyma ki, bunlar seni Allah’ın yolundan saptırmasın. Allah yolundan sapanlara gelince, hesap gününü unutmaları sebebiyle, onlara pek şiddetli bir azap vardır.
Çok sevdiği kullarıyla nasıl konuşuyor ve yeryüzüne varis yapmak için senden ne olmanı istiyor bak bakalım şunlara:
Yemin olsun ki biz Zikir’den sonra Zebûr’da da: “Yeryüzüne ancak sâlih kullarım vâris olacaktır” diye yazd
Ben diyorum ki allahin kurallarini allahin kendisinden duymak istiyorum, insanlar tarafindan yalanlarla yazilmis kitaplardan okumak istiyorum, baska insanlarin agzindan duymak istiyorum bu bos kafa bana hala nerede ne yazdigini anlatiyor. Bos cunku yani, bos hayatin bos kafasi...
Bak ben sana ne dicem, hadi benim istegim neyse de olmamasini anlarim, ama sen otur bu gece o temiz kalbinle dua et benim icin, yazmissin ya bak burada ne diyor, surda ne diyor, sen de ki allahim bu gece su kizin karsina bir kez olsun cik benim temiz kalbimin hatrina de. Cik da de sana sorsun neden 16 yil boyunca sana gonulden inanip kalbiyle ettigi dualardan bir tanesini bile gerceklestirmedin, neden en cok yardima ihtiyaci oldugu anda herkes ona sirt donerken sen onu gormezden geldin, ona hep allah kullarini sever, siz ona bir adim atarsaniz o size kosarak gelir diye ogrettiler, o sana kosarken sen ondan ucarak uzaklastin onu terkettin diye sorsun de. Alayci filan yazmiyorum bunu, gercekten merak ediyorum neden beni terketti, o yuzden sormak ogrenmek istiyorum, nedenini onun agzindan duymak istiyorum. Cunku bunlarin hicbiri yazmiyor o bos bos alintilar verdigin bos kitapta. Hicbirinin cevabi yok o bos sayfalarda. Eminim cocuk yasta yetimhanelere dusen, oralarda surekli siddet goren, ciktiginda da yasamaya calisirken kotu yollara dusen milyarlarca cocugun da aklinda bircok soru vardir, neden ailece daha dogdugu gunden ateist olanlar sirf babaciklari zengin oldugu icin krallar gibi yasarlarken, kendilerini herkesin ustunde gorup altindaki herkesi somurenler milyonlarina milyarlar katarken, neden o bizleri terk etti...
Ben diyorum ki allahin kurallarini allahin kendisinden duymak istiyorum, insanlar tarafindan yalanlarla yazilmis kitaplardan okumak istemiyorum, baska insanlarin agzindan duymak istemiyorum bu bos kafa bana hala nerede ne yazdigini anlatiyor. Bos cunku yani, bos hayatin bos kafasi...
Bak ben sana ne dicem, hadi benim istegim neyse de olmamasini anlarim, ama sen otur bu gece o temiz kalbinle dua et benim icin, yazmissin ya bak burada ne diyor, surda ne diyor, sen de ki allahim bu gece su kizin karsina bir kez olsun cik benim temiz kalbimin hatrina de. Cik da de sana sorsun neden 16 yil boyunca sana gonulden inanip kalbiyle ettigi dualardan bir tanesini bile gerceklestirmedin, neden en cok yardima ihtiyaci oldugu anda herkes ona sirt donerken sen onu gormezden geldin, ona hep allah kullarini sever, siz ona bir adim atarsaniz o size kosarak gelir diye ogrettiler, o sana kosarken sen ondan ucarak uzaklastin onu terkettin diye sorsun de. Alayci filan yazmiyorum bunu, gercekten merak ediyorum neden beni terketti, o yuzden sormak ogrenmek istiyorum, nedenini onun agzindan duymak istiyorum. Cunku bunlarin hicbiri yazmiyor o bos bos alintilar verdigin bos kitapta. Hicbirinin cevabi yok o bos sayfalarda. Eminim cocuk yasta yetimhanelere dusen, oralarda surekli siddet goren, ciktiginda da yasamaya calisirken kotu yollara dusen milyarlarca cocugun da aklinda bircok soru vardir, neden ailece daha dogdugu gunden ateist olanlar sirf babaciklari zengin oldugu icin krallar gibi yasarlarken, kendilerini herkesin ustunde gorup altindaki herkesi somurenler milyonlarina milyarlar katarken, neden o bizleri terk etti...
@partybunny daha Allahın elçisine ve gönderdiği kitapa saygın yok. Allah niye yardım etsin ki sana bunu bir sor kendine? 1 adım atıp 10 adım karşılık görmeyi beklemek bu mudur? yazdıklarınla çelişiyorsun.
Sen bence benim yazdiklarimi gozunle okumuyorsun. 16 yil, 22 yasima kadar ben gonulden her gece dua etmis biriyim, yeri geldiginde yalvarmis biriyim. Suanda 30 yasindayim, omrumun yarisindan buyuk cogunlugunu inanarak gecirdim.
Karsiliginda tek birsey gormedim, bana diyorsun saygin yok. Bana ne sevgi verildi ki karsiliginda saygi beklensin? allah neden yardim etsin, 6 yasindan beri 16 yil kalbimden duydugum sevgi icin. Ne gordum peki bu 16 yil?
26 yasimda beni tum kalbiyle seven ve her an mutlu eden yabanci biriyle evlendim, suanda onunla birlikte yurtdisinda yasiyoruz, 24 yasina kadar gormedigim mutlulugu gosterdi bana kendisi. Nasil oldu da ben 22 yasina kadar boylesine gonulden dua ederken hicbir fayda gormedim de inancimi tamamen kaybetikten 2 sene sonra karsima beni hayatimin sonuna kadar mutlu edicek biri cikti?
benim burdan anladigim kadariyla gec bile kalmisim ben 22 yasina kadar, cok gec...
allahin gonderdigi o elci bile her dine saygisi olan, herkesin inancini kabul eden ve hickimseyi zorlamayan biriydi. burada ilk dogan insan muslumandi dayatmasi yapip, dunyada islam harici baska din yoktur diyip herkesi zorla muscluman olamaya zorlayarak allahin gonderdigi elciye ve gonderene saygisizlik yapan sensin.
Ben ama yinede acik biriyim, bir gun gelip kendisi yuzyuze kendi yarattigi kullarina kendi agzindan hitap edicek olursa seve seve dinlerim.
@partybunny o karşına çıkan ve seni mutlu eden kişiyi kim çıkardı karşına? kendi kendine mi çıktı söyler misin ite kopuğa denk gelip onlarla evlenmek varken?
bunca saygısızlıgına ragmen yine iyi çıkarmış o adamı karşına. daha onun senin üzerindeki Rahmetini bile görememişsin ki ben ne anlatıyım sana?
Evet aynen oyle oldu kendi kendine cikti karsima. Cunku 16 yil boyunca dua edip degil boylesine biri, tek bir iyilik bile cikarmamis bir varligin 16 yildan sonra duayi inanci herseyi biraktiktan sonra boylesine birini cikarmasi benim mantigimin kabul edemicegi birsey.
onca zaman inancli halimde beni gormezken inancimi kaybedince mi beni gorup acidi? bunu ister bilimsel mantikla yorumla ister dini mantikla inancla, hicbir haliyle ne mantigi vardir ne de bir anlami. ama sen istedigin sekilde istedigin haliyle yorumlayailirsin tabi, o senin kabuledisin ben bisey diyemem onemi de yoktur zaten...
@partybunny bir tek dua ile iş yürümüyor boş işler peşindesin. tevhid/hanif olmak nedir anlamamışsın bile. 16 yıl dua ettim diyon hiç tevhide yaraşır bir yaşam şeklin oldu mu? muhtemelen hayır. sadece dua ve herşeyi Allahtan bekle elini taşın altına koyma ezilen müslüman kardeşlerin için cihad etme. şeytanın tayfası kimler ve bu düzeni nasıl bozuyorlar insanları nasıl sömürüyorları araştırıp bunlarla mücadele etme. sadece dua et. tr müslümanlarını da böyle uyutuyorlar şirk bataklıgına batmış haldeler kendilerini doğru yolda sanıyolar ibadet bilmem ne yaparak cumaları kaçırmayarak ve ramazanda iftarda tabak tabak pilav yiyerek Allahın rızasını kazandıklarını umuyorlar. peygamber öncesi müşrikler de böyleydi. suçu biraz kendinizde arayın niye 16 yıl bana yanıt vermemiş olabilir ben nerde hata yaptım kısmını sorgulayın. Adem ve zürriyetini açık açık imtihana tutacagını birbirleriyle sınayacağını beyan etmiş. sen Allah varmış gibi hiç yaşadın mı? muhtemelen hayır. dünya süsüne aldanıp müslümancılık oynayan müşrikleri gibi yaşamışsındır eminim. Müslüman dediğin Allahtan başkası için yaşamaz. kim Allahtan başkasını yücelterek yaşıyorsa o onun putu oluyor. sen daha olayın bu kısmını anlayamamışsın ki ben sana ne anlatıyım. kendi derdine düşmüşsün çocuk gibi ağlayıp zırvalıyıp duruyon Allah beni niye duymadı diyerek. Allah benden başkasından korkmayana kimsenin bi yaptırımı olamaz zarar da veremez diyor. bunu kanıtladın mı sen hiç Allaha? lafla ben Allahtan korkuyom diye atıp tutanları kastedmiyom gerçekten kanıtladın mı?
Kusura bakma da hayatimi nasil yasacagimi insalar tarafinda yazilmis kitaplardan, baskalarindan duyarak ogrenicek degilim. Benim nasil bir hayatim oldugunu nasil bir ortamda buyudugumu yasadigimla iligi ne fikrin var ki senin? Yine getirmssin sunu bunu olmak nedir anlamamisim, ona buna yakisir yasam seklim olmamis.
Bos bos laflarla geliyorsun yine karsima, neymis allah demis ondan baska kimseden korkmayana baska kimsenin zarari olamazmismisda, git sen bu laflari cocuk yasinda allahim yardim et diye yalvarirken teavuze ugrayip sonradan oldurulup cop tenekesine atilan cocuklara soyle bunlari. Sonra bunlari serbes birakanlara soyle laflari. Bunu kanitlamismiyim ben hic allaha. Zamaninda mekke medine arasinda senin gibi asiricilarla sozde kafir dedikleri arasindaki savaslarda olen sayisiz musluman sana da allaha da en buyuk kanit olur.
allahtan korkmam icin bi neden de yok, hangi kotu insani cezalandirdigini goreyim de ben korkayim. O kadar bebek katili disarida ellerini kollarini sallayarak gezerken ben mi korkucam? belki de o korkuyor da boylesine vahset insanlara bile dokunmuyor, zamaninda muslumanlari oldurenlerin cezalandirmaya birak karsina cikip neden hepiniz baris icinde yasamiyorsunuz cesareti bile yok.
Hani yazmissin bak sadece dua ederek ramazdan tabak tabk pilav yiyerek muslumn olduklarini saniyorlar diye, neden sirf gosteris icin, istismarcilik icin dini boyle kullananlari cezalandirmayi, neden onlara iyiligi bile gostermiyor?
Bunca olay varken dunyada, kendisi bile kendisi yazarken benden neyin kanitini istiyor. Benim yazicaklarim sana bukadar, daha devam etmenin anlami yok benim tarfimdan. sen daha icindeki sacmaliklari boslatamamisan devam et yazmaya.
o ulkemin baisndan bir turlu eksik olmadi sorunlar ayrimciliklar siddet. bir zaman savas ustune savasa suruklendik nufusumuz kalmadi dogru duzgun, o savalar bitti ssag sol olaylari basladi o ona siddet isler bu bunu ayirip dislar, onlar bitti simdi dini konular cikti. tr gibi bir ulkede bitmez ya hani, ama oldu da birgun bitse ardindan da baska siddet konulari ayrimcilik olaylari baslar.
inanmak istedigin seye inanmakta ozgursun ben senin hicbir zaman inancini, inanc seklini sorgulamadim senin de bana sen nasil inandin suna gore yasadin mi bunun dediklerini yaptin diye sorgulamaya hakkin yok, bi tarafimda da degil zaten. bunlar eger gercekten de varsa elbette o zaman geldiginde allahin benimle ilgili vericegi karara ne karsi gelmeye gucum yeter ne itirazimin bir degeri olur. ama hicir zaman da kendimi suclu olarak kabul etmem, ben ne dogrudan eytana inandim, ne de hakeret edici bir sozde buludum. sadece inancimi yitirdim ve bu konulardan uzaklastim. hataydi zaten bunca zaman sonra seninle bu konuda polemige girmem de. senin dusuncene gore benim inancimi kaybetmem chenneme gidis bileti de olabilir ama gore hicbir anlami olmayan bir soz butunlugunden ibaret olabilir. her ne olursa olsun gercek ya da yanlis kimin nereye gidecegini sen ne bilebilirsin ne de karar verebilirsin, baskasinin gunahini da kndin cekmezsin. zamani geldiginde de sana gore dururuz kendisinin karsisinda kararini beklemeye bana gore hiclige karisip gideriz baskasina gore de baska. kim neye inaniyorsa onu kabul eder, varsa gunahini da sevabina da kendi ceker, senin ustune gorev degil insanlarin yasamlarini sorgulamak. benim dogup buyudugum yer bana boyle yasam hazirladi seninki de busekilde hazirlamis. sen de olabilirdin benim yerime ya da dogabilirdin italyada bir klisede asiri katolik ortodoks yda hristiyan bir ailenin oglu olarak, o zaman da farkli dusuncelerin inanislarin olurdu. baska da yazilabilecek konusulabilcek birsey yok, laf kalabaligi gerisi...
Natoda ortalığı ateşe vermeye çalışıyor. Tıpkı İrak a girmek isterken Abd nin sağa sola nükler silahları var yalanı uydurup halkını kandırıp girdiği ve sonra yanılmışız dediği gibi. Kara propaganda yapıyor
adamlar nükleer fırtlatacak hala blöf diyorsun nükleerin etkisi buraya gelince o zamanda blöf dersin
@funnygood122 bırakın bu batı yanlışı yalan haber kaynaklarını. nükleri kimse fırlatamaz. Herkes bilirki nükleri ilk fırlatan kişi tarih önünde suçlu olur. Fırlatsaydı şimdiye kadar Kuzey kore fırlatırdı. Ama abd fırlatırsa rusyada fırlatır. Öyle geriden Rusyaya nükler atarız diyip kışkırtıp Rusyada dünyadaki en büyük nükler güç biz diyince Rusya nükerle tehdit ediyor algısıyla olmaz.
Fırlatırsada fırlatsın. Kaybedecek şeyi olanlar düşünsün
bence emin ol putin nükleer kullansa bile ona bir şey olmaz kıyamet uçağı boşuna yapılmadı. ayrıca denizalltının batıya yaklaştırılması hızlı bir saldırı planı olabilir ne kadar yakınsa hedefe o kadar kısa gider yani
bende sana 2 hafta içinde nükleer kıyamet olabilir diyorum 15 gün şimdiden sığınak arasan iyi olur
yoo bende korkmuyorum :D nufüs çok fazla artık insanlar iş bulamayacak ve geçinemeyek hale geldi yani sistem değişir en azından welcome to taş devri olur. bir planım var benim binamızda borum yok ama komşu evin bodrumu var oraya girmeyi planlıyorum bir kaç aile kişileriyle beraber
izin verilmezse zor kullanmak zorunda kalabilirim
Bu sene nükleer bomba patlamazsa daha da patlamaz. Bakalım neler olacak en tehlikeli döneme girdik. Putin bi delilik yapıp Avrupa'ya nükleer atabilir.
Soğuk savaş dönemi gibi bir döneme giriyorsunuz gibi. Ama her ne olursa olsun ekonomi olarak ve negatif olarak ucu mutlaka bize dokunur bundan şüphem yok.
Yüklensin Rusya taraftarıyım. Adamların dibine kadar nato silahları yığarlarsa rusyada onların iyice yerleşip saldırmasını beklemez hazırlıksız yakalayarak kendisi saldırır
Değil tabi Rusya ukraynayı silmek istese en fazla 1 ayı vardı zararsız ele geçirme harekatı yapıyor
NATOnun gotü benzi attıkça bi hoşuma gidiyor ki. Poseidon nükleer başlıklı torpido taşıyor. Vurdu mu ABDnin uçak gemisi filosunu ve ne varsa alır aşağı.
3. Dünya savaşı çoktan başladı zaten, yavaş yavaş yayılım gösteriyor. Daha çok gencim ben yaşlanınca yapsalardı keşke💩
Rusya'ya küfür ederken...
Dünyayı 3. kez ateşe atan Yahudi dölü siyonistleri kutsal bilmeye devam edin siz..
Karışmış zaten karışacağı kadar bence biz de seferberlik ilan etmeliyiz yarın rusya bize de saldırırsa hiç şaşırmam sürekli asker kaybediyorlar Amerika da Ukraynaya yardımı onayladı gösteri şimdi başlıyor.
Amerika nükleer kullanırken sorun etmeyen dünya, Rusya'yı da sorun etmemeli.
nihayet akıllıca bi yoruma denk geldim.
Olağanüstü bir durum olmadığı sürece kimsenin g*tü yemez nükleer silah kullanmaya
Hayrına biri bu tarafa da fırlatsın kimsede heves kalmadı zaten
Dua edelim hep birlikte yağmur duası gibi bunların son bulması için...
Cehennem silahı geldi aklıma , dur akşam izleyeyim bari
Yiyebildiğiniz kadar balık yiyin yakında Karadeniz'den balık yiyemeyeceksiniz
Gidim evin yanına yer altı sığınağı yapayım. Neredeydi kazmam
Kaybolmamıştır seyire çıkmıştır. Hep limanda yatacak hali yok ya. Rutin faaliyetler
Hadi insallah allahim su duami kabul et bari lutfen ya
Çıkacak zaten ha bu gün ha yarın , umrumda değil Erdoğan bizi açlıkla terbiye etti zamla terbiye etti yoklukla terbiye etti hayatta kalırız herhalde Türkiye'de zaten savaş var iç savaş göç savaş vs vs ülkenin anına koydular
Rusya halka potasyum iyot hapları dağıtmaya başlamış. Nükleer saldırılarda ölümleri aza indirmek için.
Nükleer olayı biraz fazla gösteriş içeriyor ama dünyayı bir savaşa veya kaos doğru sürükledikleri doğru
Banane aga ben perdeyi çeker yatarım o kadar gamsızım
Gelmez, gelirse de yapilacak hicbisey yoktur zaten. Rusya sadece karada mevcut olan nukleer bombalarini olduklari yerde patlatsa dunyayi yorungesinden cikarir.
Loading... Doğu Avrupa düşünsün. 😃 ABD'yi arkasına almayacaklar öyle.
putinin daha hiçbir şey yapmadık dediği tamda bu evet daha hiçbir şey olmadı
Putin Baba yürü bee kim tutar seni
İnşallah 3 dünya savaşı çıkar.
Bu nasıl dua ya
@Sorusormayageldimben neden. Dön şu dünyanın içinde bulunduğu duruma bak. Reset şart
Ay tarih verildi mi bari
benim yasicak bir hevesim yok yasanabilir
Deme öyle
Nükleer silah kullanılırsa dünya biter
dunyanin sonu geldi
Bazen keşke yaşadığım yere saldırsa da ölsem
3. Dünya savaşı çıkacağını düşünmüyorum.
Yaprağı tuttuk arkadaşlar hayırlı olsun
Bir gün mutlaka çıkacak o savaş.
Hayır başlamaz
hiçbir şey olmayacak her şey bir plan içinde.
Bu gidişle çıkacak gibi
Hepimizin eline verecekler 😄
Sığınak kazın sığınak
artık ne olacaksa olsun her şeyden bıktım artık
Yokmu avrupayi dümdüz etmesi 😂😂
gta 5 gizli görev mi bune olm
haber kaynağı biraz tırt gibi
Bi aksiyon olsun artık..
Red alert 3
Unutmayin tanya suikastci :D
Bu zamana kadar çıkmaması şaşırtıcı asıl
Bir şey olmaz. Boşuna panik yapmayın