bize her geldiğinde kavga çıkarıyor, hem kıskanç hemde fitne. Anneme laflar söylüyor o her geldiğinde evde bir hzursuzluk ortamı. Kem gözlü mü nedir başıma gelmeyen kalmıyor ortalığı karıştırıyor. Kardeşimi bana kötülüyor ortalığı karıştırıyor. Beni yalnızlaştırıyor. Sonrada hiçbir şey yok gibi birde sürekli onları bir yere davet ediyor. Bi insan böyle böyle şeyler yapar?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ablamla düşman olmayı bırak kardeş gibi davran biraz saygıli ol oda ablalık yapar gurur yaptığın sürece oda böyle yapar
Ben onla düşman değilim belliki kendisi düşmanmıs ve herşeyi gizli gizli yürütüyormuş. O benim gibisini zor bulur. Onun bize bu aileye yaptıkları başkasını yapsa yemin ederim kimse yüzüne bakmazdı.
boş ver geçmişi az çok ne demek istediğini anlıyorum evin için de ben haklıyım o haksız yapamazsın ana baba için evlat aynı hataları olsa bile hataları kapatır görmezden gelirler belki konuda sen haklı sin iyi niyetlisin bende evin en küçüğün bir büyüğüyum hakkı oldugum konuda haklı olmak için üstüme iftira bile attılar ne yapalım ana baba kardeş değiştirme şansımız yokki ablan anneni sana karşı dolduruyor sanırım
Kendi gibi bitane kardeşim var onu dolduruyor annemide belki doldurmuştur. Gecen gün geldiğinde yapacağını yaptı gitti yine doldurmuş demkki o yokken niye kimse kavga çıkarmıyorda o gelince kavga çıkıyor. Zaten iki kadından biri dedikodu. Ben onun bunlar hakkında söylediklerini desem asıl o zaman seyretsin ortalığı bende mi suç var onun foyalarını ortaya çıkarmıyorum anlatmıyorum diye ben mi suçluyum sizce
Öncelikle keşke kardeş arasında böyle şeyler olmasa ne yazikki var belki bildiğin konular yüzünden böyle yapıyor olabilirler ön hazırlık birgün deşifre edersen sana inanmasinlar diye yalan söylüyor iftira atıyor deyip çıkarlar elinde ispat yoksa suçlu sen olursun bu tam anlattığım başıma çok geldi hırsızı yakaladım nerdeyse beni suçlu çıkaracaklardi eminim konuda haklısın ki buraya gelmiş içini dökmüşsun morelini yüksek tut aldırış etmemeye caliş
Haklısın neyi ispat ederim bilmiyorum ama bundan sonra her hareketlerini yazcam çok dikkatli onlar gibi olmayan yerden duman çıkarıyorlar ya saman altından su yürütmek neymiş göstercem onlara Allah'ın izniyle.
Aynen öyle bu karekter meselesi şimdi sana bir konu anlatıcam konudan tercube edin bizim binanın yöneticisi benim arkadaşım ama siyasi arkadaş komşu can ciger değil bu adamı bir davama şahit ettim dava bitene kadar adamın binanın malını parasini yemesine göz yumuyorum 50 100 derken 500 1000 2000 lere çıktı bu zaman içinde karısı bana bir kadın önerdi zengin güzel kapalı felan filan kıza baktık anlattıkları gibi değil zenginlik yok kapalı değil guzelik sıfır neyse karektere bakalım dedim ee oda yok olmaz dedim kestirip attım ama kadın peşimi birakmadi 1 yıl geldi gitti okadar terslememe rağmen evlendi hala ariyor neyse mahkeme bitti davayı kazandım binanın çatısı uçtu bir usta getirmiş 100 bin TL istemiş buna göre para topluyor ben usta getirdim 85 bin istedi bunu söylüyorum hala o 100 bin topluyor herşeyi fazla yaziyor adam profosyonel yalancı uyardım olmadı bende imza topmadim yönetim değişsin diye amacın hırsız damgası yemeden bıraksın akşam kendisiyle de konuşalım derken duymuş gruptan yazıyor adamın biri gizli gizli imza topluyormus ben hesap veririm gelin bakin oy çokluğuyla yönetim felan yazmış hakkımda içki içiyor kadın getiriyor yazmış bu binaya gelince ben bunu ele aldım yıktım yere milleti nasıl kandirdiysa ikna ettiyse ses kaydı dinletiyorum mesaj lari gösteriyorum çatı teklifi geliri gideri gösteriyorum aradaki farkı hele bu köylü odunlar anlamıyor öğretmen avukatlar nasıl anlamaz çözemedim gene bu adam oldu sonradan sordun ben bu kadar öküzü bir arada görmedim dedim adamlar şunu dedi biz biliyoruz çaldığını bırak çalip cirpsin bir gün biri mahkemeye verir gitsin uğraşsın dediler hakkını aramak bazen boş su düşünceye bak
Tam slklarmıs insanlar korkak olmuş benim babam olsa içlerinde asla kabul etmezdi. O adamı mahkemeye verecek kişide babam olurdu. Resmen karakter yoksunları, haklısınız
Ve böyle kişiler sevilmiyor biliyor musun neyi sevmiyorsun karakterli diyemi benim babamı sevmek için karakter lazım. Kimsenin sevgisi lazım değil insan olan lazım bana.
İşte burada anlatmak istediğim bazen hakkını aramak suç doğru söyleyeni sevmezler hırsızlık yapıp haram zina her haltı edip camiye günah çıkartmaya giden milletin ağzına göre veren kişiler ise el üstünde tutulur bizim binada benim gibi bir tane daha olsaydı onu döver elinden defteri alırdim ama şimdi diyorum ki iyi ki almamisiz kendini savunmayan insanlar için değmez bırak enayi gibi gezsinler ben nasıl olsa çıkarırım ondan yav işte insanlar değişik inan bu şehirden bıktım bizim ülkemizde bu insanlar ne yaşıyorsa hak ediyor bu yüzden ülkeden gitmek istiyorum
Doğru söyleyeni sevmezler diye kimse beni ezemez bundan sonra böyle onlara asla fırsat vermiycem
Bunun için çok düşünmek gerek ama dediğim güzel umarım hep hakkını ararsın bazen çekip gitmek daha mantıklı oluyor
İyi niyetin için teşekkürler
kanka ablan arkadaşım resmen kimi geldiğinde mutlu eder kimide gittiğinde ablanda gidince mutlu oluyorsunuz belli arkadaşım
Gittiğini göremiyoruz bile normal kötülük düşünmeyen biri olsa kimse böyle hissetmezdi dimi ama ben anladım artık.
evli demi bu zilli ablan
Evet
dertleşmek konuşmak istersen beklerim arkadaşım hem soracaklarımda var daha rahat sorarım.
Burdan sorun
ablayın evliliğ nasıl peki eniştenle arası
Bilmiyorum
bence enişşten çok iyi birisi ama ablayın pis hırsları sebebyle baya mutsuz sahte mutluluk resimleri pozları veriyorlardır kesin
İyi birisi olabilir
ablayın kıskançlığı nerden geliyor sence yani fiziği san agöre dahamı kötü
Evet baya
BİRAZ ANLATSANA NASIL FİZİKLERİNİZ ondan dolayımı çok sorun çıkartıyor balan ya da
Bence seni ablandan cok sevdigi icin böyle kendini kayıp
Psikolojisi bozuktur narsist bir yapısı var
O kesin ben biliyorum onun psikolojisi bozuk olduğunu ben bunu çekmek zorunda mıyım? Normal olsa kavga çıkartıp arkadan izleyipte aile bireylerinin arasını bozmaz. Ben tanımadığım insanlar kavga ettiğinde bile ara bulmaya ara yapmaya çalışırım o ara bimzaya çalışıyor kimsede gerçek yüzünü göremiyor
Narsist bir insanı görmezden mi gelmek gerekir?
Aynen oyle
Yani onların bir dünyası var seninde öyle başkasının dünyası için kendi dunyandan olma
Birdaha yaptığında kavga çıkarmaya odaklan ve yap
Kavga çıkardı amacına ulaştı, olan bana oldu ama ben böyle biriyle görüşmek istemiyor resmen hayatta amacı kalmamış tek amacı herhalde bizi huzursuz etmekmis onuda başarıyor
Kavgayı sen çıkar işte. Yine geldi gelmez olasıca falan de
Ben bunu desem hepsi üzerime saldırır herhalde ya da kendisi
Ben bişey ysomadigim halde böyleyse insanları kıskirtip üzerime saldırtyorda kudurmuş ben anladım ama asıl korkulmasi gereken kişiyi. Ben evinde istemiyorum ya bir daha yeltensiinler bakalım direkt polis çağırcam
Korkuyorsun
Korkmuyorum kavga çıkarmak onların becerisi. Korksam bunları yapamazdım. Ben bazen tabi dayanamayıp konuşuyorum ama onlara az bile.
ewlimi
Evet
hıncını sizden mi çıkartıyor
Evli insanlar sence söz sahibi mi evlenmiş gitmiş niye hala bizim her şeyimizin içinde , ben yoğum resmen o var. Kendini hala bizim evde söz sahibi sanıyordum
haksız dırr..
Galiba evet küçükken hep benden çıkardı. Ann. yokken annem hakkında konuşur sürekli onu kötüler, diğer kardeşim yokken onu kötüler ama salağın haberi yok tabi iki şeytan birbirlerini idare etsin bakalım. Umrumda değil bugün bana bunu yapanlar eninde sonunda kendilerinede yapacaktır
annede mi berbat birisir
Kardeşim annemin kalbinde yine merhamet az buçukta olsa var kardeşim de bununla aynı , kötü
aynılar ikisi..
İnsan kötü olunca herşeyi yapar
Kötü olanda ne biliyor musun yıllarca küçükken beni anneme karşı doldurdu ben annemi kötü zannediyordum. Asil kötü olan kendisiymis meğerse.. Sinirime dokunan gerçek yüzünü göremiyorlar mı kimse görmüyor iki yüzlü davranıyor. Bana yaptıklarını önceden söylemiyorsun ama artık söylüyorum nerdeyse inanmıyorlar. İnsanların gözünü boyamış.
Kardeşim biraz saf anlayamıyor bunun nasıl olduğunu o da bunun gibiyse yazık çok yazık
Allah ıslah etsin
Allah ıslah etsin de bizden özellikle benden uzak dursunlar yeter
Takma bukadar
Evi ayrı eviniz ayrı deyilmi
Ayrı gibi değil işte her yerde var her yerde var bıktım ya. Heryere yetiyor.
mesaj atarmısın bişey sorcam
Burdan sor
burada olmazki
Neden
Burde demek istemiyorum
Takip isteği gönderdim yazarsın