Bu ablamın amacı ne ya?

Ablamla aramızda 3 yaş var , sürekli beni kötülüyor aile içinde sürekli Aslı şöyle Aslı böyle diye annene babama beni şikayet ediyor. Herkes ondan daha güzel olduğumu söylüyor uydurmuyorum. O da ben senden güzelim tamam mı falan diyo çocuk gibi. Ben hiç bir zaman ona demedim böyle bişey. Babam kanser hastasıydı en çok ben durdum babamın yanında kanser döneminde o yüzden babam beni bir başka sevdiğini söyler hep. Daha doğrusu söylerdi. Aramızı bozuyor ablam sürekli iftira atıyor 10 lafindan 9 u Aslı.. koca kız oldu 22 yaşında ama hâlâ benimle uğraşıyor. O.. ospusun sen diyor onun beğendiği erkekler bana instagram dan istek atınca. Tipsiz köpek hiç güzel değilsin deyip duruyor durduk yerde. Az önce de eczane den yengemin ilacı alınacaktı sırf o ilaç yüzünden arkadaşımla buluşamıyoruz diye tamam ben alırım siz gezin dedi 2 dakika sonra da banane sen gideceksin diyor özürlü gibi yemin ederim. 1 tane daha ablam var evli 1 tane de kız kardeşimiz var 16 yaşında onlarla iyi ama bana böyle yapıyor hep benimle uğraşıyor bıktım artık.
Bu ablamın amacı ne ya?