İki gündür biriyle konuşuyorum ilk gün para istedim 400 tl yolladı ve buluşmak istedi ama gitmedim ikinci gün ise tekrar buluşma teklif etti yanına gidersem de daha fazlasını vereceğini söyledi bende tamam gelicem dedim 500 daha atar mısın ihtiyacım var dedim o da attı yarın buluşalım dedi bende tamam dedim kesin gelicek misin dedi baya zorladı beni gel gel diye bende tamam dedim para attı 500 işte sonra görüntülü aramak istedi karşılığında bende istemediğimi söyledim ama zorladı bende engelledim sonra bana beni dolandırdın dedi yarın avukat arar dedi sizce ben dolandırmış mı oluyorum kendi isteğiyle para yolluyor sonra da dolandırdın diyor dolandırıcılık mı yaptım ben bişey yapabilir mi başım belaya girer mi bu yüzden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Canim kendi isteyile para gonderen sikayet etsede birsey yapamaz edmezde takilma seni korkutuyor
Ona bakarsan int hep dolandiriyorlar niye birsey yapilmiyor cunki kendi isteyile gondermis
Aynen sağol ya keşke daha çok isteseydim glfkdkdkc
😀😀
Busuri enayi var baskasida olur benim arkadasim avkat arkadasimi sxtiki bayan ikiside arkadasimdi avkat bilr birsey yapamadi arkadasim ama srvisri evlenme ayagiyla para kopardi
Helal kfkfkxkxkckck bişey vaadetmedim sonuçta yani bide bana dedi ki daha önce birine 1500 attım gelmedi dedi uğraştım baya dedi seninle de uğraşırım dedi tehditeder gibi
La sxtir deseydin
Ya güldürdün kflfkdkdkflfldlxkc
S🙄🙄😀😀dogruya olayi sana anlatsam sasarsinda uzun birez
Neler var neler ben bişey yapmadım yani onların yanında masumum şu an
Aynen boş ver bulduginu sx hakediyorlar
Tamam kanka sxcem 😃😚
hıc bır halt yıyemez dolandırılmıs olması hesabına yolladıgı para ıcın bır malı urun alımına karsılık demesı en kotu lazım o bıle olsa aldı sonradan parasını yolladı sımdı benden he murunu alıp hemde para vermemek ıcın ugrasıyo dersın ayrıca 1000 tl ıcın acacagı avukatlık parası ona daha cok pahalıya gelır
Eyvallah için rahatladı valla
ısterse karakola gıtsın show yapcaktı desın kandırdı desın.. polıs oglum sen mal mısın der asıl onun yaptıgı suc oluyo. ayrıca parayı zorlamı gonderdı? gecmıs olsun derım o salaga
Yani zorlamadım paraya ihtiyacım var çok lazım dedim gerçekten lazımdı o. Da tamam atıcam dedi ve attı sonrasında buluşmak istediğini söyledi bende he he diye geçiştirdim görüntülü aramak istedi istemedim zorladı bende engelledim dolandırıcılık demeye başladı kendin attın m k sanki silah dayadık
Eline koluna sağlık bacım.
O sana hiçbir şey yapamaz, zaten zorla göndermemiş.
Mümkünse bunu hobi edin, tüm evinin rızkını karıya kıza harcayan abazalarin paralarini al ve ortada bırak.
Tekrar tebrik ederim.
Teşekkürler yani zorlamadım ki para atar mısın dedim attı sana şunu vericem demedim karşılık olarak kendi attı sonra da dolandırıldım dedi mal mı ne
Sakın buradakilere bakma. Bir sey yapamaz. Zorla değil.
Aynen sağol içime su serptin
Abi bunu dediğin günden beri herkesi skp geçiyorum eyvallah hayat felsefem oldu sözlerin çok para yedim abi sağol varol 😂😂😂😂😂😂😂
Suçlu hissettim :D Ama evinin rızkını karıya kıza harcayanlardan da adam olmaz.
Bu dolandırıcılığa giriyor çünkü bir beklenti içinde ve sen o beklentiye karşılık veririm demişsin.
Beklentisi sxmek gidipte kendimi sxtiremem atmasaydı zorlamadım ki at ddim attı mal
Orasını anladım, ama bu yasal olarak suç onu vurguladım.
Nasıl dolandırmadın, mis gibi dolandırmışsın işte, ceza alırsın bu işte evet
Aldım kanka içerden yazıyom kfkskclslclc
Allah'tan dolandırmamıssın. İlk günden de para istemezsin.
Şimdi şöyle bir şey var, yaşanacak olan olay yasal bir şey olmazsa da vaade bulunup karşılığını vermemek kandırmak dolandırıcılığa girer.
ıyı sacmalamıssın senetmı mzalamıs
Orası kıraathane değil, herkese eşit davranıyorlar para karşılığı buluşma istemiş bu da gelmemiş ekmiş, hele ki parasını geri istemişse vermemişse gg wp.
He he ya atmasın zorlandık mı ayrıca buluşma karşılığında atmadı o parayı ihtiyacım var dedim de attı ayrıca 28 yaşında adam beyinsiz olmasın verdiği parayı geri istiyo sxicekti gitseydim sxsemiydi için rahat mı edicek ti ozaman
Bunun adı hukukta nitelikli dolandırıcılık oluyor
bence parayı yollayan sanaldakı canım oluyo.. basına sılahmı attılar faturalı mal yollayıp urunumu yollamadı :) guldurmeyın hesabına para yollamıs borcu vardı onu gonderdı der oda olur bıter
@iyissker mahkeme keşke senin baktığın gibi baksa olaya ama kızdan faiziyle alacaklar onu
sız ne okuyosunuz ne anlıyosunuz kızı korkutup adama cıplak resım vıdeo vermesımı daha ıyı ya da bulustugunda tacız etmesımı hıcbır bok yıyemez ıddea edemez borc para verdı der borcunu verdı der derde der kımse hak ıddea edemez. . yahu ben arkadasa para yolluyorum yanlıs kısıye yolladım bır numaradan bankadan gerı cekemedım parayı onay vermıyo para benım odemesını yaptıı dıyo karsındakı hadı buyur anlat derdını
@iyissker bunlar geri kafalı anlamazlar kardeşim sağol yorumlar için sonuçta kimseyi zorlamadım para at diye o para benşm için bişey değil dedi yarın gel dedi gitmedim diye iftira atmaya çalışıyor atmasaydı zorlamadım ki
O bir şikayet etsinde savcılık seni çağırsın bakalım birsey okur mu olmaz mi burdakiler cocuk oyuncağı saniyor herseyi
3 senedir bekliyorum avukat arasın diye arayan soran yok
Vaat vermeseydin sıkıntı olmadı ama vermişsin
Vermedim seninle şunu yapıcam falan demedim 500 lira ne ki umrumda olmaz dedi gelmiceksin zaten bikşyorım dedi bende görüntülü ara diye zorlayınca engeli bastım
Tamam gelecem demişsin
Her gelicem diyene para atarsa ohoooo işi var
canım aynı zamanda 🤣
Ne diye sikayet edicekmis
Para attı diye sanki tehdit ederek aldım parayı kendi isteğiyle ve rızasıyla attı hemde iki kere attı 2 gün önce de atmıştı hadi birinci de dolandırdım diyelim ikincide niye yolladın demezler mi adama
Evet canım mi bu adam 2 kere yanlis yere para atiyo avukatttan once dr gitsin bi
Aynen kdkfkdkdlflf keşke daha çok isteseydim
tanıdık bir avukata sorman daha iyi olur
iki şerefsiz birbirini bulmuş :)
Neden oyle bir sey yaptin
Zorlamadım paraya ihtiyacım vardı para atar mısın şu kadar dedim ve attı bu kadar
Ama karsiliginda vaatte bulunmussun. Madem oyle anandan babandan isteseydin. Insallah cikar senden o aldigin paralar
Sanane avukatı mısın ayrıca para sıkıntısı olmayan biriydi para ona koyacak olsa zaten atmazdı sadece bana değil önüne gelene para atmış kendi ağzıyla söyledi bunu ve beni evine çağırdı kalmamı istedi gitmedim diye iftira atıyor kadınsın bide yazık kadın düşmanı seni
Adamin yedigi haltlardan sana ne, sen kendine bakacaksin. Alacagin cevap zoruna gidiyorsa burada niye soru soruyorsun, ayrica kadin dusmanligi ne alaka hahsjahah
Neyse bacim, sen devam et
Hoşt köpk
Dolandırıcılığa giriyor sanirim
Ya niye böyle işlere kalkışırsın
Sebebsiz zengislesmeden acabilie
dolandırmışsın
donuna kadar alır.
Evet knk aldı babayı aldı