Aile & Toplum Türkiye'nin en güzel şehri sizce hangisi? şelemzar_2002 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Bence İstanbul çünkü tarihi eserlerin çok olduğu bir şehir Türkiye'nin en güzel şehri sizce hangisi? Cevapla Tarih Soruları En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. İzmir bence 1 0 Yorumla
sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 598 cevap paylaştı. İstanbul tabi ki. İyi ki bu şehirde doğup büyüyüp yaşıyorum. 2 0 Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Antep olur adana olur urfa olur en güzel yemekler neredeyse ajs 1 0 Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl nüfusun az olduğu insanların mert olduğu ve coğrafi olarak uygun yerler bence daha güzel 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence İstanbuldur. Bi gün gitmek kısmet olur umarım 1 0 Yorumla
hkndnz Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bu göreceli bir durum kalabalık sevmeyen biri olarak Nevşehir derim 1 0 Yorumla
TAPASYA_ Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl IEn guzel İstanbul En yasanilir diyemeyecegim 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Tartışmaya kapalı bir konu.İzmir. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nevşehir bence seviyorum balonları falan 🎈 I 1 1 Yorumla 1İnciTanesi +1 yıl İzmir'de güzel şehir, her sokağı denize çıkıyor
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. İstanbul Aşık olunacak şehir 1 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı. Yeşilliği bol olan yerler. 1 0 Yorumla
djxnjdndhhshsjxjxhs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İzmir ve muğla çevresi falan özetle ege bölgesi 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bayburt 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. İzmir 1 1 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl slowcity Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. İstanbul 1 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. İzmir İstanbul 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Benim için İzmir ♥️ 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı. Antalya 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. İzmir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
İzmir bence
İstanbul tabi ki. İyi ki bu şehirde doğup büyüyüp yaşıyorum.
Antep olur adana olur urfa olur en güzel yemekler neredeyse ajs
nüfusun az olduğu insanların mert olduğu ve coğrafi olarak uygun yerler bence daha güzel
Bence İstanbuldur. Bi gün gitmek kısmet olur umarım
Bu göreceli bir durum kalabalık sevmeyen biri olarak Nevşehir derim
IEn guzel İstanbul
En yasanilir diyemeyecegim
Tartışmaya kapalı bir konu.
İzmir.
Nevşehir bence seviyorum balonları falan 🎈 I
İzmir'de güzel şehir, her sokağı denize çıkıyor
İstanbul Aşık olunacak şehir
İstanbul güzel ama yorucu.
İzmir ve Ankara mükemmel
Esenyurdu görünce fikrin değişir