Çoğu şehrini gezme fırsatı buldum Türkiye'nin, her şehri ayrı güzel ama İstanbul gerek tarihi gerek konumu ile çok önde bir şehir. Türkiyenin en güzel şehri hangisi?Sizce Türkiye'nin en güzel şehri hangisi?
Karadeniz'de Samsun, Artvin, Rize Ege'de Muğla, İzmir, Balıkesir Akdeniz'de Isparta, Mersin, Antalya Marmara'da İstanbul, Edirne Güneydoğu Anadolu'da Mardin, Şanlıurfa Doğu Anadolu'da Van, Kars İç Anadolu'da Eskişehir :)
Tartışmasız İstanbul ve Kars. İstabul zaten tarihi yapısı olsun vb kimseyle yarışmaz Kars dediğimde ekrana bakmayın bir gidin görün kendinizi rusyaya gitmiş gibi hisediceksiniz binaları yapıları dağları mükemmel güzellikte 😻
Turkiyenin bir en'i yok bence.. yalniz merak ediyorum siz insanlar nasil gezme firsati buluyorsunuz ben sacma salak dunyevi seylerle istemeyerek cok oyalamıyorum var mi bu işin sırri. Açıkcası senin elde ettiğin firsati merak ediyorum oyle diyim
Açıkçası çok yoğun çalışıyorum. Cumartesileri şehir dışına çıkabiliyorum iş gereği. Geçen yıllık iznimde Samsun, Ordu, Giresun , Trabzon, Bayburt , Güöüşhane illerini gezdim mesela :)
Özel olmayacaksa mesleginiz nedir? Açıkçası bu sene yani arrik gecmis olan sene yillik iznimde kamp çadırımı alıp istanbuldan ankaraya yollara düşmek van gölü eskpressi ve doğu ekspress leri ile seyahat etmek istemiştim bazi nedenlerden dolayı olmamıştı bu sene planlıyorum da umarim olur
"Ulu Önder Atatürk 6 Mart 1930 tarihindeki söylediği sözün üstüne söz tanımam..."Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir" demiş ve hayranlığını dile getirmiştir"
En İyi Cevaplar