Arkadaşlar bi grup var insanların İngilizce tanışıp konuşmak için toplandığı şuana kadar aylardır sadece birkaç kez gittim. Yani ne zaman gitsem 1-2 erkek taciz ediyor rahatsız ediyor. Gece klübünde gitsem bu kadar sapık olmaz herhalde. Oranın başkanına da şikayet ediyorum hani gruptan filan atıyor ya da diyor kadınlarla konuş veya erkeklere telefon verme diye. Ben insani olarak veriyorum normal sohbet ettik diye hepsine sonra mesajlaşma başlayınca bunlar direk iğrenç iğrenç olayı cinselliğe flörte götürüyor. Yok sana geleyim. Yok bana gel. Yok güzel arkadaşın varsa ayarlasana filan gibi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kız düşürmeye gidiyorlar. Sen de güzel giyiniyorsan tamam
Abi öyle elbise şort giymiyorum gayet sıradan giyiniyorum. Ayrıca sadece etkinlik değil. Diyorum ya herkes diye. Yani veterinere polise vs giderken bile eczaneye vs sabah taksi ile. Taksiciler rahatsız ediyor
kuzumm sen erkeklerden uzak dur. Onlarla çok konuşma ama yine yvşr.
Abi duruyorum zaten. Normal sohbet ediyorum. Buluşmaya gitmiyorum ki. Ayrıca ailemle yaşıyorum diyorum yine taciz ediyorlar.
Ankara'ya dönücem sanırım. Cidden korkmaya başladık. Huzursuz oluyorum burada.
Annem de ruh hastası bi Kadın. Asla beni evde tutmaz etmez böyle hep kovar eder ama güvenlik için en iyisi onla kalmak
Kadın asla aramıyor beni haftalardır. İşten çıktım. Hasta oldum. Tacize uğradım. Umrunda değil.
Niye özelden yazayım burdan konuş işte maden çok iyi niyetlisin
@last-yigit :D :D bari burada rahat kalsın kız
ya* yerine küfür yazmıştım, KS değiştirdi anlarsın artık
Yazık. Abazaların içine düşmüşsün. Bence telefonunu herkese verme.
Evet ya öyle oldu resmen. İzmirdeyim ve burada kuryesinden taksicisine. Apartman görevlisinden dil kursunda tanıştığıma kadar herkes yavşıyor.
Çok mu güzelsin?
Ya da Masatenisi turnuvasına gidiyorum. Mezun topluluğuna gidiyorum. orada bile direk yavşıyor taciz ediyorlar. Yani normal sarkmak tanımak değil. Baya taciz ediyorlar. Evine gelelim tek mi yaşıyorsun şu bu diye.
Abi demek ki öyleyim. Nereye girsem biri sarkıyor çünkü
Bilmiyorum yani diğer kızlar ne yaşıyor da benim başıma çok geliyor.
Sjsjsjsj yazık ya
Demekki bir çekiciliğin var ondan çok yavsıyorlar.
Gülmen çok terbiyesizce. Komik bi durum yok.
Tamam pardon gülmüyorum.
Demek ki. Sokakta şurda burada da hep beni keserler böyle bakar dururlar. Çok rahatsız olurum. Anneannem kuzenim dilan bile derdi küçüklükten beri. Herkes bu kıza bakıyor çok dikkat çekiyor şeytan tüyü var diye. Benim sinirim bozulurdu hep metroda insanlar gözünündikip bakıyor diye. Annem de kızım herkese bakıyorlar ne buna sinirleniyorsun derdi. Öyle değil. Baya taciz ediyorlar beni. Ben yerimi oturduğum durduğum yeri değiştiriyorum bakışlardan.
Öyle bi anormal şeyim de yok yani gayet sıradan kot tshirt giyiyorum boyun posum fiziğim iyi.
Ama çok rahatsız edici işte böyle her hafta onlarda erkekle uğraşıyorum ya. Polise gidiyorum o bile beni süzüyor kesiyor. canım canım muhabbet kurmaya çalışıyor. Ya da KPSS ye giriyorum. Gözetmen dekolteme bakmaya çalışıyor ediyor.
Makyajı abartı mı yapıyorsun gözlerin ne renk burcun ne?
Hayır ya. Hiç makyaj yok. Gözlük takıyorum hatta. Gözlerim de koyu kahve gayet ama yok Türkan Şoray gibisin vs vs diye rahatsız ediyorlar
Bıktım tiksindim kendimi İzmir değil de pavyonda gibi hissediyorum.
Ben Ankara da yaşıyorum. Pavyona gitsem bile öyle herkese bakmıyorum. Sizin oradakiler nasıl insan anlayamadım
Ben de anlamıyorum işte. Mesela tekne turuna gittik kuz arkadaşımla orada başka kızla da tanıştık dört kız takılıyoruz. Onları kimse rahatsız etmedi ve onlar da güzel genç kozlar hatta benden daha bakımlı makyajlı. İki tane herif tamamen beni taciz etti.
Ben de Ankaralıyım. İzmir’e martta geldim. Nefret ettim. Daha tacizsiz bir haftam olmadı.
Anladım bu üzücü bir durum. Senin için şans diliyorum.
Ankara’nın neresindensin
Detay vermiyorum. Çok canım sıkkın ama ne yapsam bilmiyorum.
Geçen bi komşum dedi. Dışarı çıkma o zaman tamamen evde kal vs vs diye. Dedim sosualleşmek istiyorum. Canım sıkılıyor haftalarca aylarca evde olunca psikolojim bozuluyor dedim. Evet haklısın diyor.
Kafana takma,, görmezden gel, duymamak için yürürken kulaklık kullan.
Yapıyorum hepsini. Hatta taksiye biniyorum artık merhaba kolay gelsin bile demiyorum. A avm diyorum telefonla mesajlaşın kulaklık takıyorum herifler yine zorla laf atıyor.
Ya da geçen rahatsız eden kapıcı ve kurye de öyleydi. Çıkıp bi yere gidicem yoğunum. Önümü kesip zorla muhabbet ediyorlar
Şeytan tüyü mü var dersin?
Öyle işte her neyse. Bu yukardakine bak mesela ne kadar iğrenç. Böyle tüm erkekler. Böyle insan kılığına girmeye çalışıyor iki saniye. Baktı red yedi ya küfürler hakaretler.
Keşke böyle erkrkleri toplu infaz etseler de toplum temizlense
Ayrıca kız düşürmek lafından nefret ederim. Ne bu mal mı ya oyun mu. Kadın erkrk flört der. Kadın bulmaya gidiyorlar de insan gibi.
Aynen öyle kesinlikle haklısın.
Şu diğer yorumunuzdan aptala sen cevap verir misin ben engelledim görmüyorum da bi küfürler ediyor bana sanırım didden düzgün erkrkler şu pislikleri öldürmeli.
Sonu gelmeyen muhabbetlere girmek istemem, maalesef bu konuda yardımcı olamayacağım.
Neyse artık o kendi takıldık. Ben de ondan engelledim. İşte görüyorsun di mi. Böyle erkeklerin çoğu. Daha görmesine gerek yok yavşamak için. Bi de göründe iyice azıyorlar. Yani manken olmana gerek yok.
Haklısın valla ne diyim. Umarım iyi insanlarla karşılaşırsın.
Abi hep öyle diyoruz da olmuyor yani
Sağlık olsun. Sen kendine dikkat et. Kafaya takma hiçbir şeyi.
Mümkün değil o. Nasıl takmayım. Diyorum ya dışarı çıktığım an geriliyorum.
Diyecek bir şey bulamıyorum. Kolay gelsin.
İşte nasıl kafa dağıtsam bilemiyorum açıkçası çok bunalıyorum
Mesela üniversitede arkadaş ortamında tipler olurdu. Çocuk efendi gibi güzel konuşup sormak yerine böyle eliyle dokunuşuyla taciz etmeye. Bana fiziksel yakınlaşıp değmeye çalışırdı. Çok sinirlendirdim. Sanki ben ona yakın oturunca sevgili olucam öpüşüp seks yapcam onla orada.
Bi edep usul yok kalmamış. İnsan gibi de yani ben senden hoşlanıyorum elini tutabilir miyim filan. Bunu yapacak kanka yok. Yanlışlıkla tutmuş çarpmış gelmiş gibi hareketlerle seks yapmaya çalışıyorlar
Yuh ya. Bu kadar da olmaz çok çekici geliyosun demekki bak şimdi ben bile merak ettim
Abi çekici olsam be olacak. Benim gibi bin tane kuz var. Herkese böyle mi yapıyorlar. Bu ne böyle. Zorla sıkıştırmak etmek sarhoş bilinçsiz rolüne yatıp taciz etmek.
Sen de yavşama bi ya. Cidden dalga mı geçiyorsun yani. Ne kadar iğrenç sarktıklrınu anlatıyorum sana oha merak ettim diyorsun manyak mısun.
Şaka yapıyorum tabiki.
Erkek arkadaş yapıp bakanların önünden geçersem bakmaya cesaret edemezler diye tahmin ediyorum
Yok erkrk arkadaşım. Öyle yap deyince yapılmıyor. Ayrıca erkrk arkadaşım varken sarkıp rahatsız ediyorlardı. Erkrkler de tırsıp korkup yanımda duruyorlardı.
Bu ne şiddet bu celal hayırdır kendini kraliçe mi sanıyosun prenses mi? Senin gibi bin tanesi geçiyor önümden. Birine de dönüp bakmıyorum havalanmış diye?
bunlar her yeri sarmış yuh :D :D
Öyle cidden çok sinirim bozuk. Bi de İzmir’de sanırım sapık çok. İstanbul Ankara'da filan hiç böyle başıma gelmedi. İzmir’de 5 erkekten dördü taciz ediyor resmen ya. Geçen bak İngilizce etkinliğe gittim. Yanımda bir çocuk car işte sohbet ettik telefon aldık çocuk beni gece yarıları arayıp mesaj attı filan. Napıyorsun be hadsiz pislik defol rahatsız etme dedim.
sen biraz erken mi verion telini, telegram, fake instagram filan ver, numaranı gizle musallat olmasınlar
Ya işte ne bileyim telden bi şey olmaz diye düşünüyorum sonra taciz ediyorlar geceyarısı aramalar. Olur olmadık mesajlar filan.
Olay sadece tel vermek değil ki. Apartmandaki kapıcıdan taksicisine kadar onlar bile taciz ediyordu da şikayet ettim yapmıyorlar artık
Huzursuz rahatsız oluyorum ya. Anne babama da dedim hiç umursamıyorlar.
hiç umursamıolar mı :D senin anne baba da garip
Evet öyleler. Eskiden de rahatsız eden şu bu olurdu. Hiç takmazlardı.
İzmir de cinsellik fazla yaşandığını bilirdim de milletin bu kadar azdığını, ve ailelerin de durumu normal karşılaması tahmin edemezdim..
Valla ben İzmir’i hiç bilmiyorum. Ama anlamıyorum cidden insanların merhabadan sonra tek mi yaşıyorsun hadi seks modunda olduğunu
Yani gece klübü tinderda bile yaşanmayan şeyleri normal hayatta yaşıyorum. Özsüte oturdum. Oradaki garson bile asıldı. Karttan ismime bakıp.
başına bişi gelmeden sen terket orayı :D :D
Bence de gerçekten. Ayrılıcam İzmir’den. Yemin ederim dışarı çıkmaya korkar oldum ya.
Gülüp durma bi de.
Ev sahibim bile yavşadı ufak
Böyle basit bi şey diyorum ev halkında otuz saat telefonda sohbet etmeye arıyor herif. Başka konular açıyor sohbet muhabbet ediyor. Aptal saptal samimiyet espri yapıyor böyle. Çok geriliyorum.
gülmüyüm tamam : )
sen fazla mı güzelsin ki acep, ya da çok mu cesur giyiniosun sanki karşına kim cıksa aklı gidio
Cesur filan giyinmiyorum. Güzelim demek ki.
Evet cidden akılları gidiyor. Çünkü güzelim. Avrupa’da olsa bu kadar taciz etmezler ama Türkiye’de güzel olmadığı ve herkes çok çirkin pis olduğu için dikkat çekiyorum sanırım.
çirkin demeyelim de, sende var bi şeytan tüyü diyelim :)
Her neyse bu yıllardan beri böyle. Toplu taşımada şu bu insanlar hep gözünü diker bana bakar.
Anneannem kuzenim bile derdi. Bu kızla ne zaman sokağa çıksam herkes bize bakıyor çok dikkat çekiyor güzelliği derler
sizle sevgili de olunmazmış he :D her dışarıda dolaşırken birinin amel defteri kapanırdı. al başına bela
Öyle cidden. Bak sana üç ilişkimi anlatayım. Bi tanesinde arkadaş ortamında tanıştık zaten tanıştıran kişi bana önde yavşamıştı ben yüz vermemiştim sonra biz sevgili olduk diğer çocukla işte bunun erkrk arkadaşlarından vana sulanmayan sarkmayan yoktu. Sevgili olduğum acayip gerilip kasılıyordu ama korkaktı. Hiçbir bok da yapmıyordu. Sadece bozulup sinir oluyordu. Sonra başka biri de. O yanımda yokken herkes sarkıyordu. O kendi arkadaşları ilke tanıştırıyordu. Kendi arkadaşları böyle flörtöz ve samimi konuşuyordu bu hemen sahiplenme kafasında ben hangi erkrk arkadaşıyla konuşsam sarılıp öpüp duruyordu. Ya da başka biriyle de iki kere sadede dışarı çıktık. Bi kere kadın garsın asıldı bana bi kere de arkadaşının mekanındaki müzisyen.
Yani hep bana sarkıyorlar. Yine bana sarkan biti bardı. Biz ne zaman bara gitsek grupla. Hep başka erkrkler bana sarkardı. Bu mal mal bakardı. Güzelim yani dikkat çekiyorum. Birlikte gezdiğimiz kız arkadaşım da anlamıyor niye bu kadar çok sana geliyorlar diye
tahmin ettiğim gibi, sıkıntı
Evet güzellik başa brla yani. Ben kendimi seviyorum mutluyum ama kendinmutluluğum güzelliğim hayatımızın zorlaştırıyor anlamıyorum.
Bazı ortamlarda başıma gelmiyor. O saman sorun yok. Her kadın beğenilmek dikkat çekmek ister ama bu tehlikeli ve rahatsız edici boyutta oluyor bu sıkıntı
Yani insanlar beni beğensin ya da efendi şekilde sohbet etsin. Çıkma teklif etsin. Ama öyle bi ortam tok. Herifler direk pislik. Direk sıkıştırayım taciz edeyim modunda
Üstteki malı engelledim buraya yaz gözükmüyor.
sen iyisi yüzüne bi tane faça at, bak bakalım o zaman biri yan gözle bakabilio mu
Ben niye kendime zarar veriyorum ya pislik sapıklar yüzünden.
Onlar gebersin. Kimsenin benim huzur mutluluk ve özgürlüğü çalmaya Hakkı yok.
zarar değil ya makyajla bile olur, belalı sanarlar belki korkarlar senden
Ya niye arkadaşım ben güzel olmak istiyorum. Ben kendimi korumak için evsiz gibi mi gezeyim. Saçmalık.
facali olmak evsizlikle ne alaka? anlamadın neyse..
sana kolaylıklar dilerim hanımefendi. senin için hayat bi tık daha zor belli ki. umarım uygun bir çevre bulursun kendine sıkıntısız yaşayabileceğin
Umarım bulurum o da Türkiye’de olmaz zaten. Sizin gibi leşlerle kadınların huzurlu mutlu olması zor. Damacanaya azıyorsunuz malum. İnş kuzey Avrupa’ya filan giderim.
@soran sizin gibi derken? genelleme yapmasak mı, o kadar olgun olduğunu sanıyorum
@soran bu duvarın da tadı kaçtı, iki muhabbet edelim dedik rahat bırakmıolar. ben kaçar hadi kendine iyi bak, hayatta mutluluklar