depresyon belirtisi işte. hep her şeyin en kötüsünü görürler. lisedeyken bende 20 yaşımı göremeyeceğimi düşünürdüm hatta bi ara intiharı bile düşündüm ama hepsi geçti. yani demem o ki 100 yaşına bile yaşayabilirsin boş yere düşünme böyle şeyler. rahat ol keyfine bak
Yok be Allah korusun 100 yaşından. Bi de şu var 22 yaşındayım ya 10 sene sonra 32 olduğumda üzülürüm anladın mı 23 olsam daha güzeldi diye düşünebilirim
al işte burada bile üzülecek bir şey buluyorsun. boş ver kızım bırak akışına hayatı. emin ol 30 olmak 20 olmaktan daha iyi. paran olur işin olur zevk almaya bakarsın. her yaşın ayrı bir güzelliği var. iyi tarafından bak olayın.
Şsksjjsjdj ama Şeyma subaşı 30 olunca bir köşeye atıldı da gerçi o onu hak etti sakat kalsa hak edecek kadar günah işledi ve seçtiği hayat o pedofili adamdan para yemek
Yani amacım sana sen yanlış hissediyorsun demek değil amacım şu 30 unda ölmezsen anlamsız bir hayat geçireceksin nasılsa öleceğim diye bunun bir anlamı var mı şu an?
İyi yapmışsın bu ülkede okuduğun mesleği yapmak çok zor bende kendimi bildim bileli yaptığım alanı mesleğim haline getirdim umarım sen okuduğun mesleği yaparsın ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
depresyon mu geçiriyorsun. sevgilimde hep öleceğini söylüyor anlamsızca.
Kanka bazı insanlar yaşlılığını göremeyeceğini düşünüyor
depresyon belirtisi işte. hep her şeyin en kötüsünü görürler. lisedeyken bende 20 yaşımı göremeyeceğimi düşünürdüm hatta bi ara intiharı bile düşündüm ama hepsi geçti. yani demem o ki 100 yaşına bile yaşayabilirsin boş yere düşünme böyle şeyler. rahat ol keyfine bak
Yok be Allah korusun 100 yaşından. Bi de şu var 22 yaşındayım ya 10 sene sonra 32 olduğumda üzülürüm anladın mı 23 olsam daha güzeldi diye düşünebilirim
al işte burada bile üzülecek bir şey buluyorsun. boş ver kızım bırak akışına hayatı. emin ol 30 olmak 20 olmaktan daha iyi. paran olur işin olur zevk almaya bakarsın. her yaşın ayrı bir güzelliği var. iyi tarafından bak olayın.
Şsksjjsjdj ama Şeyma subaşı 30 olunca bir köşeye atıldı da gerçi o onu hak etti sakat kalsa hak edecek kadar günah işledi ve seçtiği hayat o pedofili adamdan para yemek
bi kenara atıldı dediğin kadın yarın başka birini bulur. kaldı ki her türlü ihtiyacını karşılayacak parası var. bence zevkini çıkarıyordur
Neden kuruntu yaparak yaşamının anlamını bitiriyorsun ki?
Ya abi siz hayatta hiçbir şey hissetmez misiniz benim oğlu olacak dediğimin oğlu kızı olucak dediğimin kızı oluyor
Abartmıyor musun onu benim babaannem de biliyordu
Tamam işte bazı insanlar olacakları hisseder
Yani amacım sana sen yanlış hissediyorsun demek değil amacım şu 30 unda ölmezsen anlamsız bir hayat geçireceksin nasılsa öleceğim diye bunun bir anlamı var mı şu an?
Evet de eğer öyleyse şu an 22 yim 4 yılım falan kalması ne demek bu zamana dek istediğim gibi bir yerde bile yaşamadım
Ben ne anlatıyorum hatun ne diyor ga
Tamam bacım şimdiden Allah rahmet eylesin yattığın yer nurlar ile dolsun iyi kadındın iyi bilirdik hakkımız da helal
Sen şu an bulunduğun yaşa gelene kadar naptın mesela
Hedeflerimi gerçekleştirdim hala gerçekleştirmeye uğraşıyorum
Neydi hedefin
Ekonomik gücümü elime alarak hayatımı kurmak ve yaşamak bunu da başardım şimdi daha büyük hedeflerimin peşindeyim
Ne okudun
Sosyoloji ama dans eğitmenliği yapıyorum üniversiteden beri
İyi bulmuşsun bana da sosyoloji her yerde tutuyordu ama hayalim olan uluslararası ilişkileri seçtim
İyi yapmışsın bu ülkede okuduğun mesleği yapmak çok zor bende kendimi bildim bileli yaptığım alanı mesleğim haline getirdim umarım sen okuduğun mesleği yaparsın ama
İnşallah
🌼iyi geceler 🌼
Neden 30 girmeden olceksin anlamadim mk
Öleceğini nerden biliyorsun?
İyi misin aşkım sen