Aile & Toplum Doğum günü yaklaşıyor benim neler yapmam gerekiyor? doğruözuğur16 Takip Et Bilge Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yaş hayirlisi ile 41 olucak inşallah yeni yaşım bana ismim gibi uğur getirir Doğum günü yaklaşıyor benim neler yapmam gerekiyor? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sarışınelagozlubayan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ozaman gelecek yeni yaşında her şey den önce tabiki sağlık huzur mutluluk sizinle olsun yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın diliyorum yeni yaşınız hayırlı olsun🎂🎂🎂 1 0 Yorumla
nikola8vv Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 91% +1 yıl Annemle yasitsin 1 4 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Ne güzel en azından yaşıma yakın biri çıktı Yorumla nikola8vv +1 yıl Derken Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Kötü manada değil Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Sen yanlış anladın galiba Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Siz erkekler yaşlanmıyonuz zaten 1 1 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Teşekkür ederim öyle görüyorsan Yorumla
Elucia Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Her zaman ne yapıyorsan onu 1 1 Yorumla doğruözuğur16 +1 yıl Hiç bir şey yapmıyorum çünkü ondan sordum Yorumla