Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlışlıkla şehir yazmışım bokunu çıkarmayın
Güncellemeler
+1 yıl
İş falan demişsiniz ben çalışmıyorum yaşam alanı için söyledim yani kalabalık olan bir yerde yaşamayı tercih ederim kışında
Darıca da mı yaşardınız tuzla mı Şile mi yalovada mı? Ve neden? Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
4 şehir derken?
Şile'de iş bulamasın. Diğerlerini bilmiyorum.
İş aramıyorum ki
Sen yalovayı seç.
Yaptığın işi bilsem gelirini bilsem ona göre yer tavsiye ederim cunki bu dediğin yerleri hep bilirim
Tuzla
Kokuyor falan diyorlar zehirli atık falan varmış deri Sanayi falan
Kalabalık olsun dediniz insanların bol olduğu dediniz o zman daricayada gitmeyin şile sizin için daha iyi sabit gelir kaynağınız varda
Darıca da mı kokuyor
Ben sürekli İstanbul Gebze civarında tırim var çalışıyorum bu bölgelerden ev tutma pislik içersinde her anlamda ben biraz hijyeni severim onun için diyorumki bu darıca tuzla bu bölgeler sana göre değil aradığın kiriterlerde değil git aileye ya da Ömerli de güzeldir aileye yakin
Ginede siz bilirsiniz
Yalovaya mı gitsek diyorum
Yalova'da güzeldir Denizli'de var istersen Çınarcık tarafında kaplıcası var
Yalova aslında daha güzel koku yok ulaşım her yere istersen İstanbul'a deniz yoluyla 3 saatte gidebiliyosun
bunların yalova hariç !! hiç biri şehir değil. ve avrupa yakası değilse hepsi sıkıntı. mecbursak eğer tuzla.
Gebzeden selamlar yalova ya da şilede yaşardım. şu an nerdesin
Dört taneden üçü ilçe biri il. O yüzden il olanı diyorum Yalova
sana bi sır veriyim bunlar şehir değil
Bilmiyordum bana öğrettiğin için teşekkür ederim ben çünkü bilmiyordum sen yüce gönüllü bir insan olarak bana Öğrettin çok sağ ol Allah senden binlerce kez razı olsun
Darıca iyi