hmm anladım öyle ya konya falan demede😂😂 insanları iyi ama aşırı sinirli olanı çok bende sıcağı seviyorum ben pazartesi konyadaydim. bugün Gaziantep teydim. 3 gün karaman gittim pazartesi kahmara Maraş a gidecem herkesin yaşadığı şehir bence kendine güzel ben mersini seviyorum senede 1 ay kış var oda yağmur birde Denizi yüzülebilir yerler
Urfalılar iyi diyorum ya aşırı sinir var ve ne desende kendi bildiğini yaparlar.. ben işimden dolayı hemen hemen her gün farklı sehirdeyim sevmediğim şehir bir konya oda adamlar sadece kendini düşünen bencil insanı çok. hepsi demiyorum ama bir bardak suyuna muhtaç etmesin zorda kalıpta
anladım Ankara'ya 2 hafta önce kulu diye bir köyüne gittim ondan 10 gün önce Ankara Sincan'a gittim geçen sene Alanya ya gittim. bu sene çok iş için Antalya'ya. Antalya güzel ama turist ik ve kalabalık yer fazla Kalabalık yerleri sevmiyorum
yemegini sevdiğim yer bir Antep var orada yemek ye ben Kayseri de nezaman yesem sıkıntı en son 2 Arkadaş zehirlendik 🤮🤮 bende denizi var diye mersini seviyorum. bu sene 10-15 kere gittim sanırım artık deniz sezonu bitti Mersin'de de Eylül sonuna kadar deniz e girerler sonra biter menfaat her yerde var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
İzmir de isterdim veya antalya
İstanbul isterdim ege de olabilr ya da Antalya Mersin faln
Mersin'de yaşıyorum seviyorum kendim Bursalıyim. ama zaten bir çok şehire sürekli giden biriyim
Ben İstanbul da yaşıyorum ve seviyorum bu şehri
Walal adanada yaşiyorum. Cogu ilde gezdim burasi icin yasamak tercihim trkrar olurdu
istanbuldu orayada 1 haftadır yerleştim kafa yapıma uyan biriyle karsılasmadım bile
Türkiye de hiç bir şehir yaşamalık değil artık ama köyleri ilçeleri falan belki
Türkiye de Ordu
Ülke dışında Trømso🥵
Ordu güzel yer özellikle sahili
İstediğim yerdeyim zaten
Zonguldak emeğin başkenti
Izmır veya eskişehir ama İzmir favori
İstanbul.
Me: Angara
Yozgat/Cekerek boşalan köyünde
Galiba urfa oralı değilim ama merak
Urfa çok hoştur ama çok sıcak yaa bu Yaz im genelde orada geçti 45-50 derece gördüm
Olsun yazı seviyorum sıcağıda seviyorum birazda bu yüzden birde biraz samimi geliyorlar
hmm anladım öyle ya konya falan demede😂😂 insanları iyi ama aşırı sinirli olanı çok bende sıcağı seviyorum ben pazartesi konyadaydim. bugün Gaziantep teydim. 3 gün karaman gittim pazartesi kahmara Maraş a gidecem herkesin yaşadığı şehir bence kendine güzel ben mersini seviyorum senede 1 ay kış var oda yağmur birde Denizi yüzülebilir yerler
Güzelde insanları pek iyi değil gibi ya da bana öyle denk geldiler. Yok konya son gitmek isteyeceğim yer
Urfalılar iyi diyorum ya aşırı sinir var ve ne desende kendi bildiğini yaparlar.. ben işimden dolayı hemen hemen her gün farklı sehirdeyim sevmediğim şehir bir konya oda adamlar sadece kendini düşünen bencil insanı çok. hepsi demiyorum ama bir bardak suyuna muhtaç etmesin zorda kalıpta
Biliyorum çok kanser insanlar tanıdıklarımın hepsi aynıydı
anladım Ben 81 ilin 60-65 ini gördüm hepsi ayrı hepsi değişik insanlar kültürler ama gel gelelim insan kendi doğup büyüdüğü yeri seviyo genelde
Mersinlimisin
Aslen Bursalıyim ama Doğma büyüme mersin merkez. sen nerelisin
ben aslında soğuk şehirleri seviyorum misal Konya'da -30 Lara Isparta -35 lere kadar soğuk hava gördüm soğuk havayı seviyorum ama ölü bir şehir kışın
Ankara ama antalyada büyüdüm
anladım Ankara'ya 2 hafta önce kulu diye bir köyüne gittim ondan 10 gün önce Ankara Sincan'a gittim geçen sene Alanya ya gittim. bu sene çok iş için Antalya'ya. Antalya güzel ama turist ik ve kalabalık yer fazla Kalabalık yerleri sevmiyorum
yemek kültürü pek yok insanlar çok menfaatçi gerçi kim değilki neyse ama denize aşığım
yemegini sevdiğim yer bir Antep var orada yemek ye ben Kayseri de nezaman yesem sıkıntı en son 2 Arkadaş zehirlendik 🤮🤮 bende denizi var diye mersini seviyorum. bu sene 10-15 kere gittim sanırım artık deniz sezonu bitti Mersin'de de Eylül sonuna kadar deniz e girerler sonra biter menfaat her yerde var
saygılarımla hayırlı pazarlar bende uyuyorum
Teşekkür ederim son sormak istediğim bir şey var işinizden dolayı falanmı geziyorsunuz
hem işim hem keyfi bekarım arabam var kafam eserse çekip gidiyorum.. ama işim gereği hergün bir yerdeyim Antalya Ankara 'ya falan keyfi gittim
Anladım ne güzel iyi uykular
Yaşamak istemezdim...
Senin yaşadığın şehirde
Biliyorum yaşayacağım yeri.
İzmir
Köyümde
diyarbakir
Rize de yaylada
İzmir
İzmir
Türkiye'de İzmir 😊
Ordu.