Ablam annemi yıllardır arayıp sormuyor bayramlar, anneler günü vs hiçbirinde. Annem de çok üzülüyor. Yıllar sonra ablam aradı kızının düğünü için. Annem de şimdi "yıllardır arayıp sormadı hastalandım yaşlandım zor günlerim de yoktu gitmek istemiyorum" diyor. Annemle ablam normal konuşurken ablamın çok saygısızlık yaptığını söylüyor kendisine. Şimdi utanmadan beni niye yüzsüzce arıyorlar diyor Annem haklı mı? Ablam menfaat için mi aradı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 836 cevap paylaştı. Bence zeytin dalı uzatmak istediğini sanmıyorum şahsen annemle kırgın olsam zeytin dalı uzatacaksam bizzat arayıp evde mi diye öğrenir ayağına gider hem davet ederim hemde aradaki buzları eritirim. Yabancıyı davet etmiyorum sonuçta telefonla arayıp davet etmek nedir 🤦🏼♀️
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla insan gelir bi el öper annen senin.. sanki kovan var.. yarin annem olse cenazeye de pişkin pişkin gelir eminim
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhabalar çok hassas bir soru. O yüzden yanlış bir fikir belirtirsem kusura bakmayın. Öncelikle ablanızın karakterini biz bilemeyiz. Yani bunu menfaati için de yapıyor olabilir. Çünkü evlenirken karşı taraf kızın ailesini soruyor, tanımak istiyor. sayıca az görünmek ki bunun sebepleri ne kadar mantıklı olsa da öz anneyle küsmek herkesin mantığına yatmayabilir ve göz korkutur. Karşı tarafa iyi görünmek isteyebilir. Yani gerçekten pişman olduğu ve bu dönemde yalnız hissettiği için mi? yoksa kızın gelin gideceği aileye biz sorunsuz bir aileyiz imajı çizmek için mi? olduğunu ablanızı tanıdığınızdan siz daha iyi bilirsiniz.
Öte yandan merhamet ve alçakgönüllülük çok büyük erdem. Bana kalırsa anneniz her ne kadar kızı kötü gününde yanında olmasa da bir büyüklük yaparak düğüne gidebilir. Belki kızı da yıllarca dünya menfaati için annesine sırt çevirdiğinden biraz utanır. Anneniz bir büyüklük yapsın ve affetsin , düğünden sonra tavrı değişmez ve saygısızlığa devam ederse o zaman tavrını koyabilir. 🌿🌷
33 Yorumla
Soran+1 yılCok guzel bir kalbiniz var... soruyu dikkate alıp yazdığınız için çok teşekkür ederim❤
- +1 yıl
Rica ederim🌷🌿
- +1 yıl
Eig için teşekkürler🌷
Her şeyi menfaat olarak algılamayın. Aramaya yüzü yoktur, gelmeye cesareti yoktur. Özlemiştir, kahroluyordur, gururun önüne geçememiştir bunca yıl, şimdi kızını bahane edip, annesini görmek istemiştir. Annen tepkili olmasın, haklı tarafı çok, ama tepkili olmasın, anneler affedicidir. Annenizin kafasını karıştırmayın.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin kafasını niye karıştıralım? Öğretmen kendisi.. telefonda konuşmuşlar ve ben işteydim zaten.. hep işteyim yani benlik bir durum yok
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıle tabi .
nerden baksan ceyrek 1650 tl.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
57Cevap
+1 yılAblanın çıkarcı bir kişiliğe eğilimi varsa yıllar sonra neden şimdi diye kuşku uyandırdığından dolayı altın vs. icin olabilir ama yoksa belki de düğün vesilesiyle zeytin dalı uzatmak istemiştir. Ben annemle barışmak istesem, telefonla konuşmak yerine yanına gitmeyi yeğlerdim.
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef tamamen altın için gibi görünüyor. Bayramda da arayabilirdi
- +1 yıl
Anladım annen gitmek istemiyorsa gitmeisn
Gizli Üye(36-45)+1 yılDüşündüm de, bende annemle artık bu durumdayim, artık ona anne bile demiyorum ölse işim yok ölüsünde bunu da söyledim. Ama çocuğum evlense arar mıyım düşündüm de hayır. Millet altın için demiş ama bunun için bile aramam. Altını da kendi de eksik olsun. Aynı şekilde kız kardeşimi de o da aynı. Artık hepsini sildim rahatım. Varlıkları bir şeye yaramayan insanların yokluklari daha huzurlu, anne değil, aile değil, kim olursa olsun, sildim mi bitmiştir
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen biz de sildik hala bize ulaşması rahatsız edici
+1 yılİnsanlar özel günlerde yakınlarını görmek isterler, sebebi elbette ailesini bu özel zamanında yanında görmek. Belki de karşı tarafa mahcup olmamak. maalesef insanlar bu konularda nankör davranıyor çoğu zaman …uzaklaştığı- kırdığı - kendilerine yakın kişileri bu tarz durumlarda ne yaptıklarını düşünmeden yanlarında görmek istiyor. Anneniz kırılmakta haklı. Duruma menfaat diye bakmıyorum ama düşüncesizlik ve kabalık içeriyor maalesef. Umarım pişman olur , annenizin gönlünü alırlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak bu gerçekten.. yorumunuz için çok teşekkür ederim
+1 yılGelsin altın taksın para taksın diyedir yoksq neden hiçbir gün arayıp sormayan insan giderde düğün de arar yanlış anlama ama menfaat var işin içinde gitmeyin derim
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla para için 5 sene arama sorma sonra supriz yumurtadan çıkar gibi düğünümüz var.. güzel tezgah valla..
- +1 yıl
Kesinlikle ondan dolayı gitmeyin derim
+1 yılKafasına dank etmişse bu duruma göre konuşur özür diler çağırırdı lakin anlaladığım kadarıyla böyle bir durum yok
11 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Annen o düğüne giderse, eşeğin önde gidenidir. Ablanla aran nasıl bilmiyorum ama yerinde olsam ben de o düğüne gitmeme konusunu düşünürdüm.
12 Yorumla
Soran+1 yılGitmiyoruz kararımız böyle
Takı takması için aramış valla. Bence de gitmesin
22 Yorumla
Soran+1 yılUtanmadan bide arıyor.. valla ne diyim
- Aile & Toplum konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılBne olsam giderim, yerim içerim hiç bişey takmam çıkar giderim :)
Ya da yok ya hiç uğraşamam valla. Normalde de hiç bir düğüne gitmem
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz 2. secenegi sectik
+1 yılYazık yaa böyle aile ilişkilerini okuyunca üzülüyorum. Abla elalem ne der derdinde.
15 Yorumla
Soran+1 yılBizde çok üzülüyoruz imtihan diyip içimize atıyorduk artık kimseyle de paylasamayinca buraya yazmak istedik
- +1 yıl
Araya birilerini koyun, enişte mesela me diyor bu duruma?
Soran+1 yılAblamın kocası da bizi arayıp küfür etti aynı kafadalar. Isleri düşünce bizi arıyorlar sanirim. Bela gibi kurtulamıyoruz
- +1 yıl
Siz ne yaptınız bunlara?
Soran+1 yılBikac kez altın istediler vermedik ondan diye düşünüyorum
Ablanın arayıp sormama sebebi nedir peki
Önce bunu bilmek lazım
110 Yorumla
Soran+1 yılOnu bizde anlamadık zaten ufak şeyleri bahane edip istemiyorum dedi biz de ok dedik arada bir hortlayip sorun çıkarıyor
Soran+1 yıl5 yıl oldu
Soran+1 yılVallaha yok
Soran+1 yılHaklisiniz
Soran+1 yılevet sildi diyebiliriz
Tabii ki Avanta için çağırdı.
Bilezik, yarım altın, eşya vs.
11 Yorumla
Soran+1 yılBi yanım annemle araları düzelsin istiyor ama maalesef sanıyorum ki altın için :(
annesını soracak ınsanlar o yuzden arıyor bence. utandıgından.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen bu zamana kadar aramiyordu işi düştü sanirim
Evet annen haklı ama yine de evlatlıktan reddedecek hali yok, kin tutmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılTam tersi içine atıp kahrediyor üzülüyor hasta oldu sırf bu yüzden
Bence, eş dost ve özellikle dünürlerinin onu yadırgamasından utanmıştır. Düğünlerde büyüklerin olması manevi açıdan önemlidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMenfaat için. bi altın bilezik takar diye düşünmüş :D
14 Yorumla
Soran+1 yılBu ekonomide bide..
Cevap sahibi+1 yılAynen.. en iyisi düğüne gitmeyin hem ekonomik olarak zarar hem de o menfaat için çağırmış. iki türlüde karda oluyorsun gitmeyince :d
Soran+1 yılŞaka maka adam olsaydı 100 dolar takacaktim.. kendileri bilir ya
Cevap sahibi+1 yılAynen çok takma kafaya.
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılMenfaat bilmem ama annen hakli bence. Yillardir arama sonra kizim evlenecek veya evlenecem gel. Bende olsam gitmem cocugumun dugunune
10 Yorumla
+1 yılAblan haksız tabiki ama ablan şimdi annemi çağırmazsak olay büyür gibisinden düşünmüş olabilir veya düğüne gelenler annen neden gelmedi diyecektir elbet ablan bunları düşünmüştür yani
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu önceden düşünecektin.. bayramda falan arasaydj annem affederdim diyor damdan düşer gibi düğün var denir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim iyi misin sen? Sen o evde yaşamıyor musun? Aileni bilmiyor musun? Bayramda bile gelmiyor bu kişi anlaşılan, neden gitsin düğününe? Hadi ablan hayırsız, kızı da mı hayırsız? Kızı neden nenesinin yanına gitmiyor. Annen haklı burada.
10 Yorumla
+1 yılAnnen haklı bence buyutmus beslemıs bakmıs hakkı coktur annelerın hakkı odenmez ablan aramayarak hata yapmıs gıtmemeesı normal
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ablan belki farkina varmistir biseylerin ama ann3nin kirginligi gecmez. Bide ablan neden aramaadi acaba?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılMenfaat i bilemem ama öyle evladın ne düğününe ne bilmemnesine gidilir önce gelsin elini öpsün
10 Yorumla
+1 yılAnnen son derece haklı. Ablan şu an millete annem de yanımda diye göstermek için çağırıyor yoksa yine arayıp sormaz çağırmazdı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani konu ne olursa olsun , anneye saygısızlık yapılmaz. Anneniz gitmemeli bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle
- Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılYani barışmak için olabilir. Sebep ne ki.
ya da damat tarafına kimsesiz ezik gözükmemek için de çağırmış olabilir insan bu her şey beklenir.10 Yorumla
+1 yılAilevi konu tabiki ablan hatali fakat düğün de olmszsa olmaz larimiz. bir annenin kizinin düğününe annesini çağırması şart zaten. gitmesi kadar guzel birsey olamaz..
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı evlada can kurban diyor annem
- +1 yıl
Hakli
Bence gitmesin paranın altin resmini çekip gönderin
10 Yorumla
+1 yılAnnesi olması için elini öpebilmeli birseyleri anlaması olabilmeli ,,,
10 Yorumla
+1 yılBen annemle çok anlaşamazdim ama evlenince hergun arıyorum senin ablan sevmemiş anneni bırakın ne hali varsa görsün
11 Yorumla
Soran+1 yılSiz cok iyi bir insansınız bence keşke ablamda arasa annem hastalandı annelerin kıymetini bilelim
Bence Bi yerden başlamalılar ablan anneyim takacagı Bi çeyreğe kadar düştümü ablan Bi adım atmıs bence
12 Yorumla
Soran+1 yılAramış ve konuya napoyosun nasılsın diyerek girmemis Nisan var demiş
Nedn aranıyordu onu anlamadm ve annen haklı gitmesin
10 Yorumla
+1 yılBen şahsen karışmıyorum annemle başka çocuğunun ilişkisine. Ne içinse ne için, onlar anne çocuk, kendileri düşünsünler.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarışamazsın zaten herkes bildiğini okur..
+1 yılAnnen direk en yakın mahkemeye gidip evlatlıktan red davası açması lazım ne düğünü ya
19 Yorumla- +1 yıl
Evlatlıktan Red diye bir şey yok :) öyle bir yasal düzenleme bile yok. Sadece evlat reddi miras yapabilir.
- +1 yıl
@cheekystaff teşekkürler bay hakim savcı falan makara yapıyoruz ama anlamadıysan bilgilendirmen için teşekkürler 😊
- +1 yıl
Rica ederim bay geri vites :)
- +1 yıl
@cheekystaff güldürdün beni teşekkürler şaklabanlığın için 😊 yazdığım yorumu düzgünce okursan makara yapıldığı bariz belli geri viteslik bişey yok ciddi bir şekilde yazmadım anlamayana anlatmak zor oluyor ama anlatıyorum bak kıymetimi bil 😊
- +1 yıl
Çok kıymetlisin :) pamuklara sarıp saklamak gerek seni. Faza kalmadı sizin gibi yeteneklerden :) ama sen yinede haddini bil :)
- +1 yıl
@cheekystaff boşsun git boşluğunu başkası doldursun gay değilim allaha şükür selametle 😊
- +1 yıl
Hahaha, aklina hemen ne geldi ya :) bende boş değilim, selametle delikanlı :)
Soran+1 yılKalben Red etti diyelim
- +1 yıl
En iyisi 😊
+1 yılOlayları hiç bir zmn tek tarafli dinleyip yorum yapmam
05 Yorumla- +1 yıl
Yani ablada hakli olabilirmi
- +1 yıl
Evt olabilir
- +1 yıl
Benimde Bi derdim var
- +1 yıl
Ne derdin
- +1 yıl
D. m yaz burada anlatamam
+1 yılAblan çok iğrenç bir insan annelerin ayaklarının altında cennet var cennet tabiki menfaat için başka ne olabilir
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 707 cevap paylaştı.
+1 yılAblan menfaat için aramamıştır ama annen haklı.
16 Yorumla- +1 yıl
Torunu için gitmeli annen, bence
Soran+1 yılKüfür eden torunu için mi gitsin:)
- +1 yıl
Bu detayı belirtmemişsin yukarıda
Soran+1 yılCpk detay var genel yazdim ama annem haketmedigi şeyler yaşadı öyle söyleyim buraya yazıp insanların görüşünü almamı da annem istedi çünkü kafamız almıyor artık ne yapacağımızı şaşırdık
- +1 yıl
İçinden bir ses git diyor denek ona da annelik işte :( ama torun niye küfreder ki anneanneye?
Soran+1 yılSaygısız sanirim ama gerçekten hoş degil
+1 yılAnnen haklı. Kötü günde nerdeydi
11 Yorumla
Soran+1 yılOlan anneme oldu hastalandi annem yine.. Allah sorsun hesabını insallah
+1 yılAnnen belki ablanı döverek büyüttü?
13 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır öyle bir durum hiç yok :D
- +1 yıl
Aa o zaman hayırsız evlat ilk kez görüyorum
Soran+1 yılMaalesef...
+1 yılÖncelikle ablanız neden aramıyor bunu merak ettim, tabi sebebi saçma bir durumda menfaati için aramıştır diğer türlüyse bilemem belki barışmak içindir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne menfati olacak ablanın kızının düğününe çağırmakla
12 Yorumla
Soran+1 yılAltım bilezik gibi şeyler olabilir mi acaba? Hani insan 5 senede annesi ambulansla kaldırılırken hastayken de bir arar nasılsın diye sorardı dimi..
Cevap sahibi+1 yılaltın takmak zorunda değilki annen
- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılNiye görusmuyorlar
16 Yorumla
Soran+1 yılNormalde de bayramda vs gelmiyordu sürekli tartışıyorlardi icerigi baya ailevi olduğu için açamıyorum ama genel olarak boylr
- +1 yıl
Gizlisin zaten yani ne olabilir ki bilmiyorum belkide hata annendedir doğurmakla anne olunmuyor çocuğunu yük olarak gören hicc ilgilenmeyen merhamet gostermeyen o kadar çok aile var ki sonra yaşlaninca zor zamaninda merhamet bekliyorlar sen zamaninda bir anne olabildin mi baba olabildin mi bunu bilmiyorlar yani icerigini bilemem ama sanki hata annende gibi uvey kardes misiniz siz
Soran+1 yılOz kardeşiz haklısınız tabi ki anneninde hataları vardır her şey karşılıklı fakat benim anlamadığım şey eğer annenden rahatsizsan ki zaten aramıyorsun neden kızının düğünü var diye arıyorsun?
- +1 yıl
Yıllar sonra belki barısmak istemistir neden olabilie başka
Soran+1 yılAnneme göre cok zaman vardı o zamanlar arasaydi diyor nasıl aralarını düzeltebilirim? Acaba ben mi ablamı arasam? Yardım lutfen
- +1 yıl
Ara birde ondan dinle
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek taraflı hikaye
ablanı dinlemeden ne cvp verebiliriz?01 Yorumla
Soran+1 yılyazmayın o zaman
+1 yılAltın icin arayacağını sanmam senelerce aramayan bi insan bunu yapmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir de ablanı dinlemek lazım neden araya mesafe koymuş. Evlatlarına düzgün davranmayan anne babalar gördüm. O yüzden 2 tarafı da dinlemek lazım.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz fakat annem iyi bir anne sorun yok yani
Cevap sahibi+1 yılSize göre iyi olabilir, ablanız ne der annesi için orası da önemli.
Soran+1 yılgörünen köt klavuz istemez annemin tek çocuğu ben değilim 4 tane daha kızı var herkes anneme saygı duyuyor demek ki saygı duymayanda sıkıntı var.
+1 yılÇeyrek altın güzel para
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen valla
- +1 yıl
Alem fena olmuş 😏
Soran+1 yılAdam gibi adam olsaydilar 100 dolar takacaktim valla kendi bilir..
- +1 yıl
boş ver panpa herkese ettiği kadar değer vereceksin
Soran+1 yılAynen be
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAltın takmanız için olabilir
20 Yorumla
+1 yılHiç bilemeyiz biz anne kız arasında neler yaşandığını
04 Yorumla
Soran+1 yılBen biliyorum valla canlı gordum
- +1 yıl
Ne gordün
Soran+1 yıl@MertAltunkynk anlatsam roman olur bildiğin yaşlandım boş ver en iyisi
- +1 yıl
Anlat ya çok merak ettim
+1 yılaralarını bu duruma getiren ne oldu, ablan annene neden kızgın?
01 Yorumla
Soran+1 yılCok uzun
+1 yılAnnene haklı diyemem kimin ne olduğu belli olmaz insanları tanıyorum
00 Yorumla
+1 yılİşi düşmüş aramış demek
10 YorumlaYani ben de annenin yerinde olsam öyle düşünürdüm
10 YorumlaBence evet ya da kardeşi olduğu için
10 Yorumla
+1 yılGidim gidin altın takın dmdnx
10 Yorumla
+1 yılCehennem odunları
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılAblan değişik bir insan K. B
10 Yorumla
+1 yılAltın için aramıştır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki annen haklı. Dugune falanda gitmesin yani
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. annen çok haklı ama neden aramıyordu acaba?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anan haklı aplan settersin gitsin.
10 Yorumla
+1 yılMenfaat için tabi ki.
10 YorumlaAltın icin aramis gitmesin kesinlikle.
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ablam yıllardır annemi aramıyor, şimdi de kızının düğününe çağırdı. Menfaat için mi aradı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler