Aile & Toplum Esimle bosanmaya karar verdik yeni kocayi nereden bulurum KS? whereismymindamk Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor yenisini bulmam lazim Güncellemeler+1 yıl bosanmiyoruz KS sevinmeyin hemen Esimle bosanmaya karar verdik yeni kocayi nereden bulurum KS? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
123rt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 95% +1 yıl ben bu kafadakileri anlamıyorum daha boşanmadan yenisini arıyolar bi boşan kafanı topla doğru kararları verebileceğini inandığında hayatına birini sok 2 0 Yorumla
Selcukdonmez006 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!! 0 0 Yorumla
efkarlııııı Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Bunlar hep çocuk önce baba dedi diye hdkallaşa o değil cevapları okudum bir çoğu gerçek sanıyor senin sorularını 😂😂 0 2 Yorumla whereismymindamk +1 yıl asalak KS halki iste naparsin 😆😆 Yorumla efkarlııııı +1 yıl :) :) Yorumla
gece_gibi_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ablamiz hızlı hemen yeni bir koca ayarlayalim nasıl olsun ablam göbekli atletli var bir de Orta yaşta market sahibi var hangisini verem ablamaaaa 0 1 Yorumla whereismymindamk +1 yıl hicbiri Yorumla
sosyopsikopatadam1 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bacakların vileda sopası gibi ne yapsın bi erkek seni 0 23 Yorumla whereismymindamk +1 yıl nesi vileda sopasi gibi ayi gibiyim mkkk Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl kız mı alıyon bacak mı alıyon * ... k hem ince bacaklı kız daha iyi daha hızlı koşar Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ppdeki resimde ben vileda sopası Bacaktan başka bir şey göremiyorum knk. Ha pp deki ben değilim diyorsan lafım yok Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Ben koşan kızı napim reynakaan? Bana kalın bacaklı küçük seyli kız lazım. Yorumla whereismymindamk +1 yıl ppdeki benimde kameradan ve cekimden dolayi boyum bile oldugundan cok daha uzun cikti yoksa ince bacakli degilim Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Shoplu o zaman resim mk Yorumla whereismymindamk +1 yıl kanka hic mi iphone kullanmadin mk kamerayi uzaklastirinca bu moda geliyo boyle uzun cekiyo Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl kalın bacak deme yaw sevgilim 82 kilo kızla aldattı beni Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx su ppyi bi kirp gel allah askina Yorumla sosyopsikopatadam1 +1 yıl Raynakaan ben de kilolu kızları severim knk Yorumla whereismymindamk +1 yıl susun da bildirim doldu Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl bacağı kaldırdın mı ele gelecek o Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl ne diyon be kendi instagramımdan aldım a... mk hikayeyi indirip profilemi koycam kara cahil Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx napim mk Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl tamam sakin ol stay calm baby Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx bunu da kirpamamissin ahshahshahsh Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl bu arada senin profil resmine baktım da ben hayatımda böyle b... oktan bir sahil görmedim avcılar sahili bile daha güzel Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx bazen dogru konusuyosun reyna kaan Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl resmi kırpınca ne yapcan benden daha mı güzel oluyon leylek bacaklı Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl daha manitan bile yok cluba gitsen almazlar damsız üzüm sapı Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx fake oldugun belki bi tik daha anlasilmaz hale gelir malos seni Yorumla reynakaan1903xxx +1 yıl şimdi fake anandır diycem de neyse Yorumla whereismymindamk +1 yıl @reynakaan1903xxx yallah ezik ucube seni Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl gizliden bu saçma soruları soranlarda sizlersiniz dimi 0 1 Yorumla whereismymindamk +1 yıl ben gizliden sormam 😉😉 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Kampanya bekle. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası başlayınca harekete geç. 0 0 Yorumla
Herifin1i Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Nasıl bir şey istiyorsun katalogdan bakalım hemen 😉 0 0 Yorumla
kaan465667 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl ben evlenmeyi bırak sevgilim gitti kuş olup @zeynepaydas17 0 18 Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl Olum lan bu fake Yorumla kaan465667 +1 yıl @kafalaarguzeel ya 1 saniyede anladın da bu buraya yazılmaz ya Yorumla kaan465667 +1 yıl tek akıllı sensin Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl olum harun abiyle konuşmaktan zevk mi alıyon mk dksnfjndf Yorumla kaan465667 +1 yıl @kafalaarguzeel fake olsun olmasın s... ikimde değil ya okulda 40bin kızla konuşuyorum Yorumla kaan465667 +1 yıl git başımdan evine s600 atarım Yorumla kaan465667 +1 yıl boş beleş insanlarsınız a... mk Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl şsmxksncjsnchsnjcf Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl koptum djshdhsbhd Yorumla kaan465667 +1 yıl @kafalaarguzeel oğlum sizin yaşamanız hata lan size oksijen veren ağacın kökünü skm Yorumla kaan465667 +1 yıl önce bir aynaya bak sonra gel bizi bi eleştir Yorumla kaan465667 +1 yıl böyle susarsın Yorumla burhansoruyor +1 yıl kağan ne boş insansın Yorumla burhansoruyor +1 yıl o kadar yokluktasın ki fake hesaba bile laf dedirtirmiyon hdhshdd Yorumla kaan465667 +1 yıl @burhansoruyor küfür yemek istemiyorsan git fake olduğunu biliyorum zaten ben internet kafede çalışıyorum ya Yorumla kaan465667 +1 yıl bu hesabı avukatıma şikayet edeceğim 4 yıl Yorumla kaan465667 +1 yıl 2 tane çakal gelmiş yazıyor ya Yorumla kaan465667 +1 yıl @burhansoruyor yoklukta olduğumuzdan çevremizde 5bin kız Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Sana hemen sersebil dayıyı ayarlıyorum boracım 1 1 Yorumla whereismymindamk +1 yıl tesekkurler canim Yorumla
--NiKoTiNeby-- Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Sen kaza geçirip ölmedin mi a... q hshshs 0 4 Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Araba çarpıp sülük gibi yapışmıştın hshsh Yorumla whereismymindamk +1 yıl skcnowjdowmdowjdjwodmwodkowd Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl Sizi boş tenekeler sizi Yorumla --NiKoTiNeby-- +1 yıl 🤣🫢 bir de oldu diye Allah rahmet eylesin diyenler oldu hoş gerçi inanmadım Ayça diye birisi sormuştu ama neyse sağlıcakla yürüyen cenaze Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bundan benim haberimin olmaması sorunu 0 6 Yorumla whereismymindamk +1 yıl saka yaptim bosanmiyoz Yorumla softpowerr +1 yıl çünkü evli değilsiniz :D Yorumla whereismymindamk +1 yıl @softpowerr evliyiz Yorumla softpowerr +1 yıl mutluluklar... Yorumla kafalaarguzeel +1 yıl gözüm yaşlı🤧 Yorumla whereismymindamk +1 yıl 😘😘 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Direk nikah masasında tanış vakit kaybetmezsin 0 0 Yorumla
Hüseyin46050 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı. Köşede haydar bakkal var o sana yardımcı olur 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı. Buldun bile çocuk yoksa alırım seni 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. kocasepeti co m dan bulabilirsin 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İlan ver adaylar arasından sec 0 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Azsonra bulursun 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Erken değil mi :D 0 1 Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Allah daim etsin o halde. Şakacı. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
ben bu kafadakileri anlamıyorum daha boşanmadan yenisini arıyolar bi boşan kafanı topla doğru kararları verebileceğini inandığında hayatına birini sok
Bende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Bunlar hep çocuk önce baba dedi diye hdkallaşa o değil cevapları okudum bir çoğu gerçek sanıyor senin sorularını 😂😂
asalak KS halki iste naparsin 😆😆
:) :)
Ablamiz hızlı hemen yeni bir koca ayarlayalim nasıl olsun ablam göbekli atletli var bir de Orta yaşta market sahibi var hangisini verem ablamaaaa
hicbiri
Bacakların vileda sopası gibi ne yapsın bi erkek seni
nesi vileda sopasi gibi ayi gibiyim mkkk
kız mı alıyon bacak mı alıyon * ... k hem ince bacaklı kız daha iyi daha hızlı koşar
Ppdeki resimde ben vileda sopası Bacaktan başka bir şey göremiyorum knk. Ha pp deki ben değilim diyorsan lafım yok
Ben koşan kızı napim reynakaan? Bana kalın bacaklı küçük seyli kız lazım.
ppdeki benimde kameradan ve cekimden dolayi boyum bile oldugundan cok daha uzun cikti yoksa ince bacakli degilim
Shoplu o zaman resim mk
kanka hic mi iphone kullanmadin mk kamerayi uzaklastirinca bu moda geliyo boyle uzun cekiyo
kalın bacak deme yaw sevgilim 82 kilo kızla aldattı beni
@reynakaan1903xxx su ppyi bi kirp gel allah askina
Raynakaan ben de kilolu kızları severim knk
susun da bildirim doldu
bacağı kaldırdın mı ele gelecek o
ne diyon be kendi instagramımdan aldım a... mk hikayeyi indirip profilemi koycam kara cahil
@reynakaan1903xxx napim mk
tamam sakin ol stay calm baby
@reynakaan1903xxx bunu da kirpamamissin ahshahshahsh
bu arada senin profil resmine baktım da ben hayatımda böyle b... oktan bir sahil görmedim avcılar sahili bile daha güzel
@reynakaan1903xxx bazen dogru konusuyosun reyna kaan
resmi kırpınca ne yapcan benden daha mı güzel oluyon leylek bacaklı
daha manitan bile yok cluba gitsen almazlar damsız üzüm sapı
@reynakaan1903xxx fake oldugun belki bi tik daha anlasilmaz hale gelir malos seni
şimdi fake anandır diycem de neyse
@reynakaan1903xxx yallah ezik ucube seni
gizliden bu saçma soruları soranlarda sizlersiniz dimi
ben gizliden sormam 😉😉
Kampanya bekle. Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası başlayınca harekete geç.
Nasıl bir şey istiyorsun katalogdan bakalım hemen 😉
ben evlenmeyi bırak sevgilim gitti kuş olup @zeynepaydas17
Olum lan bu fake
@kafalaarguzeel ya 1 saniyede anladın da bu buraya yazılmaz ya
tek akıllı sensin
olum harun abiyle konuşmaktan zevk mi alıyon mk dksnfjndf
@kafalaarguzeel fake olsun olmasın s... ikimde değil ya okulda 40bin kızla konuşuyorum
git başımdan evine s600 atarım
boş beleş insanlarsınız a... mk
şsmxksncjsnchsnjcf
koptum djshdhsbhd
@kafalaarguzeel oğlum sizin yaşamanız hata lan size oksijen veren ağacın kökünü skm
önce bir aynaya bak sonra gel bizi bi eleştir
böyle susarsın
kağan ne boş insansın
o kadar yokluktasın ki fake hesaba bile laf dedirtirmiyon hdhshdd
@burhansoruyor küfür yemek istemiyorsan git fake olduğunu biliyorum zaten ben internet kafede çalışıyorum ya
bu hesabı avukatıma şikayet edeceğim 4 yıl
2 tane çakal gelmiş yazıyor ya
@burhansoruyor yoklukta olduğumuzdan çevremizde 5bin kız
Sana hemen sersebil dayıyı ayarlıyorum boracım
tesekkurler canim
Perşembe pazarından
Sen kaza geçirip ölmedin mi a... q hshshs
Araba çarpıp sülük gibi yapışmıştın hshsh
skcnowjdowmdowjdjwodmwodkowd
Sizi boş tenekeler sizi
🤣🫢 bir de oldu diye Allah rahmet eylesin diyenler oldu hoş gerçi inanmadım Ayça diye birisi sormuştu ama neyse sağlıcakla yürüyen cenaze
bundan benim haberimin olmaması sorunu
saka yaptim bosanmiyoz
çünkü evli değilsiniz :D
@softpowerr evliyiz
mutluluklar...
gözüm yaşlı🤧
😘😘
Burdakiler kocacik ama koca degil
neden bulcaksın ki
Selam ben Koca
Neden boşanıyorsun ki
Direk nikah masasında tanış vakit kaybetmezsin