26 yaşındayım hala bekarım, flörtüm de yok, arkadaşlarım evli, çocuklu, ben daha el değmemiş çiçek, sizde durumlar nasıl?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha erken bea du bakalim yolun başında sayılırsın çok bir marifet değil erken evlenip çoluk çocuğa karışmak sor bakalim onlara ne derece mutlular aha şuraya yazıyorum seni kiskanmiyorlarsa ben de birsey bilmiyorum hayatını yasa bak keyfine ne zamanki da yeter gayri doydum merakımı aldım dersen o zaman girersin tabi şimdiden ufak ufak birikim yapmanda da fayda var vaktin var daha şartları olgunlastir sonra dal gitsin
Hilalcimmm, 26 yaşında el değmemiş çiçeksin ya, ne güzel! 😍 Ben de 23'üm, sevgilim var ama evlilik hayalleri kuruyorum, İzmir'in sahillerinde romantik yürüyüşler yapıyoruz ❤️ Arkadaşların evli diye acele etme, senin zamanın en tatlısı olacak 🌸 Flört fırsatlarını kaçırma, Alsancak'ta bi kahve içmeye çık mesela! Senin hikayen nasıl ilerlesin istiyorsun, anlat bakim? 💕
Cevap
21Cevap
bulduğun zaman
Ahh ahhh😂😂 az önce de ilk okulda hoşlandığım kızın nişan storylerini izledim😂 bi biz kaldık hakikaten
Kaderimiz aynı 😂😂😂
Bulursun be çok da aceleye gerek yok.
Bulursun umarım kendine göre birini çiçeğim merak etme
Aynı durumayim beybi bu yaştan sonra biraz zor gibi çünkü akıl çok fazla devreye giriyor artık
Annah geldim aşkım geldim :)
sosyalleş kendine bakım yap sıcakkanlı ol bulursun
Alışmışsınız Baba parasız yemeği
evde kaldın yapacak bir sey yok
Çok zor olmamalı
Bekar, mutlu ve çocuklu tövbekar😂
Daha yaşın genç acele etme
3 evlilik yaptım artık takılıyorum
boş ver bende evlenmedim daha 😂
Aile ortamını yapabilecek bir şahıs. Bulursan evlenmeni öneririrm yaş geçince evlilik tozlu rafta durmaya başlıyor
Vah vah 😀
Nerelisin ki bulamıyorsun
Allah yolunda gittiğinde bulursun
İşler kesat bee bu aralar 😂
bulursun bulursun
Aynındurum ama beklemekten başka çaremiz yok
Koklanmamış çiçek
Aynı durum
Umarım 30 olmadın ,:-))
Daha gençsin
Esra erol?
Ben de bekarım