1 yıl daha üniversitem var ama şu an memleketteyim, annemle hiç anlaşamam, benim odamdan çıkmama bile tahammülü yok, ev içinde hareket etsem laf eder, karnım acıksa yemek yaptırmaz mutfağa sokmaz, karşı daireye geçsem ne işin var orada bu dairede dur der, kpss ye girdim sınavım biraz kötü geçti ama atanacağımı düşünüyorum benim bölüm düşük puanla da alım yapıyor her neyse destek olacağı yerde zaten senden bir bk olmaz deyip duruyor tamam sıkı çalışmadım belki ama sınava çalışmıştım, genel kültür hariç de iyi yaptım yani, yıllardır böyle son 2 yıla kadar 55 kg falandım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım siz düşünün gerisini, sabah akşam az az yemek yerdik durumumuz iyi gayet de bu arada fakir olsak anlarım yani ona rağmen yemeği az yapar ve kimseyi mutfağa sokmaz ama işin garip tarafı ailede bir tek ben zayıftım çünkü en küçük porsiyon hep bana verilirdi, neyse üni şehrime gitme durumum var ama şu an orada da ev arkadaşım dışında kimse yok herkes memlekette falan sizce kendi şehrimde mi kalayım ki nasıl kalayım, yoksa üni şehrime mi gideyim, bana lütfen yardımcı olur musunuz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Farklı şehirde okumak istiyorsan durma git yani ayrıca durumunuz iyiyse vu durumla ilgili destek al bence anneyle kurulan ilişki ilişkilerimizi de etkiliyor.
Bir diğer seçenek sınır çizmeyi öğrenmek annen de olsa bir yerde durması gerektiğini bilmeli bunu olabildiğince doğru bir dille ifade et mutfağa gir yemek yap tek kişilik de olsa yap bir şey derse acıktım yaptım de en basitinden 3 dk da kendine sandviç hazırla uzun süre kalmasan bile o bu duruma alışacak zamanla
Ya inan bana her insanın kusuru olabilir ama annem çok değişik biri mutfağa sokmaz, ev işlerini yaptırmaz, durumumuz olmasına rağmen en kolay yumurta var onu yapar her sabah akşam bile akşam yemeği zor yeriz yapmaz çünkü dışarıdan da çok para gidiyor durum da olsa tutarlı bir aileyiz işte hayatı yaşamak yerine zehir ettiriyor bana, üni şehrime gitmeme nedenim daha çok para gidiyor durum olsa da babamın parasını harcamak hoşuma gitmiyor artık ha deyince de iş bulamıyorsun 1-2 aylığına, zaten 1 sene sonra mezun olacağım kpss ye de girdim sonuca göre atanma bekliyorum ama annemin bana tek dediği şey senden bir bk olmaz millet benden daha başarısız olsa bile hep başkasını üstün tutup beni yeriyor
@questiongirl yaa ben yemek yapmayı biliyorum zaten üniversitede kaldığım evde yapıyorum kendim ama inan bana mutfağa girip yemek yapsam o günün gecesine kadar konuşur laf eder, bildiğin gibi değil kendi girdiği alana başkasını sokmuyor cidden çok tuhaf bir insan
Ben çekemem açıkcası rahatıma düşkünüm ama cidden kafam yoruluyor ya düşünsene her yaptığına laf eden bir anne ne kadar sabredebilirsin, sabır taşı olsa çatlar
Dediğim seçenekler geldi aklıma gerisi sen de bu hayat senin hayatın bunu hatırla ve öyle yap yapacaklarını benim de annemle problemlerim var bana destek olma konusunda biraz cimridir kendileri diğer kardeşlerime :)) destek olmayı sever her neyse ben çocukluğumdan beri kavgalı olduğumdan psikolojiye yöneldim kitap falan okudum birkaç seans aldım terapiye gittim şimdi hâlâ sinir bozucu yanları var ama eskisi kadar etkilemiyor moralimi bozan bir şey olduğunda dile getiriyorum anlayıp anlamaması pek umrumda değil ama en azından bir şeyi yaptığım zaman neden bunu yaptın diye eskisi kadar sorgulayamıyor
Sorgulasa da gene bildiğimi yapıyorum 🤷♀️
Bana yazabilir misin müsaitsen biraz konuşabilir miyiz bu durum hakkında
Olur mu?
Xperim yetmez muhtemelen mesaj için konuşsak da bir şeyi değiştiremem seni çok iyi anlıyorum annemin mutfağa sokmama takıntısı yok ama dediğin gibi istemediği bir şeyi yapınca 2 saat konuşur
Peki sence aile evinde mi kalayım halen 1-2 ay üni başlayana kadar yoksa ünideki evime mi gideyim
Senin kararın nasıl istiyorsan öyle yap bulunduğun yerde arkadaşların varsa onlarla da buluşabilirsin akşam olunca eve dönersin arkadaşın yoksa da tek başına dolaş ayrıca evde yapmak istediğin şeyleri de yapmaya başla bence yavaş yavaş pattan olmasa da
Ya bir de yüzümde alerji çıkıp duruyor hep kızarıyor pek insan içine de çıkasım gelmiyor kızarıklık çoğaldığında yoksa arkadaşım var tabii gezerim istediğimde bu sorunu nasıl aşabilirim dr a çok gittim ama kremle çok bir etki yapmadı nüks eden bir hastalık benimkisi o yüzden tam geçmiyor ama derisel bir sorun başka bir kötü tarafı yok