Annem ile hiç anlaşamıyorum, detayı okuyup, lütfen bana yardımcı bir fikir verir misiniz?

1 yıl daha üniversitem var ama şu an memleketteyim, annemle hiç anlaşamam, benim odamdan çıkmama bile tahammülü yok, ev içinde hareket etsem laf eder, karnım acıksa yemek yaptırmaz mutfağa sokmaz, karşı daireye geçsem ne işin var orada bu dairede dur der, kpss ye girdim sınavım biraz kötü geçti ama atanacağımı düşünüyorum benim bölüm düşük puanla da alım yapıyor her neyse destek olacağı yerde zaten senden bir bk olmaz deyip duruyor tamam sıkı çalışmadım belki ama sınava çalışmıştım, genel kültür hariç de iyi yaptım yani, yıllardır böyle son 2 yıla kadar 55 kg falandım üniversiteye başladıktan sonra kilo almaya başladım siz düşünün gerisini, sabah akşam az az yemek yerdik durumumuz iyi gayet de bu arada fakir olsak anlarım yani ona rağmen yemeği az yapar ve kimseyi mutfağa sokmaz ama işin garip tarafı ailede bir tek ben zayıftım çünkü en küçük porsiyon hep bana verilirdi, neyse üni şehrime gitme durumum var ama şu an orada da ev arkadaşım dışında kimse yok herkes memlekette falan sizce kendi şehrimde mi kalayım ki nasıl kalayım, yoksa üni şehrime mi gideyim, bana lütfen yardımcı olur musunuz?

Annem ile hiç anlaşamıyorum, detayı okuyup, lütfen bana yardımcı bir fikir verir misiniz?